Įkraunama...
Įkraunama...

Klausimėliai

QUOTE(Hip @ 2010 04 30, 06:52)
Sveikos

Gal kas galetumete patarti, kaip graziai nufotografuoti ir pateikti papuosalus,,,kokius fotoaparato nustatymus rinktis, is kur sviesa kad kristu ir kokia kompiuterio programele naudoti nuotraukoms apdoroti? Visaip bandziau, bet mano akim ziurint nuotraukos labai jau nepatraukios.

Užeik į šią temą Fotografijos pradžiamokslis , manau tikrai rasi nemažai gerų patarimų kaip ką daryti, kad pavyktų puikios darbų nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal žinote kur galima nusipirkti tokios lipnios juostos suknelei be petneseliu, kad ji nesmuktų? Iškuičiau visą internetą, iškamantinėjau googliu bet neradau schmoll.gif
Atsakyti
Merginos ieskau keliu gramu siuliuku Vittoria (medvilne su viskoze) baltos spalvos (nr 01).

user posted image

Man truksta, kokiu 5 gramu... Nupirkciau, nes visu 100 g del keliu gramu nelabai noriu pirkt...

Jeigu kuri turite laukciau Jusu pagalbos rankos....
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Ieškau kas galėtų man apverti sw kristaliukus kokiu smulkiu biseriuku -
va tokius
user posted image

Lauksiu ats i až 4u.gif
Atsakyti
mergytes, zinau, kad cia bus klausimas ne i tema, bet nerandu, kur dar paklausti galeciau
Gal kuri zinot, ar imanoma ir jei taip, tai kaip, istiesinti knygos lapus? Paskolino drauge paskaityt knyga, o as dar vienai draugei daviau, tai kai grazino, vos nenugriuvau... Jei butu mano knyga, tiek to, bet dabar kaip nepatogu pries drauge... nesakysiu juk, kad dar kazkam skolinau ir sulankste ta knyga... Labai lauksiu patarimu...
Atsakyti
Lygintuvu per paprastą baltą popieriaus lapą.. 4u.gif
Atsakyti
gal kuri zino kaip teisingai istiesint sulinkusia nuo karscio zvake g.gif
Atsakyti
Gal mane nukreipsite ax.gif Susigalvojau aš padaryti tokį darbelį su stikliukais, bet va net nežinau kaip tiksliai pavadinti doh.gif Gal kuri nors supras ko aš ieškau.
Žodžiu man reikia tokiu spalvotų, plokščių, mažiukų stikliukų. Ne swarovskių, o paprastų. Ir juos noriu priklijuoti. jau kažkur internete radau kad būna klijai stikliukams, bet kur pačių tų stikliukų rasti? Šiandien buvau CDstyle, tai ten arba dideli, arba swarovskiai.
Nežinau prie kurios temos paklausti, nes čia nei nėrimas, nei vėrimas, nei mezgimas ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal kas galite pašnibždėti kur galima įsigyti tokių paskirstytojų su paukščiukais, ar piniginių pakabukų, dar esu mačiusi narvelių-pakabukų gražių. Esu radusi e-bay bet nemoku uzsisakyti. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 07 13, 21:57)
Gal mane nukreipsite  ax.gif Susigalvojau aš padaryti tokį darbelį su stikliukais, bet va net nežinau kaip tiksliai pavadinti  doh.gif  Gal kuri nors supras ko aš ieškau.
Žodžiu man reikia tokiu spalvotų, plokščių, mažiukų stikliukų. Ne swarovskių, o paprastų. Ir juos noriu priklijuoti. jau kažkur internete radau kad būna klijai stikliukams, bet kur pačių tų stikliukų rasti? Šiandien buvau CDstyle, tai ten arba dideli, arba swarovskiai.
Nežinau prie kurios temos paklausti, nes čia nei nėrimas, nei vėrimas, nei mezgimas  ax.gif

Pasižūrėk Vilniuje Gariūnuose, ten visko rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Elzė,2010 07 13, 21:57]
Gal mane nukreipsite ax.gif

Arba pabandyk "pasiknisti" padėvėtuose drabužiuose, ten galima tooooookių dalykėlių rasti, kad net nežinai kur pritaikyt doh.gif biggrin.gif . Bliuskytės, maikytės būna išsiuvinėtos įvairiais blizgučiais ir karoliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausimą auskarų gamintojoms thumbup.gif
Kur gaunat tų lankelių, kuriais sujungiamas auskaras su kabliuku?
Visur ieškojau pirkt, bet db suprantu, kad turbūt reikia pačiai pasidaryt, taip? biggrin.gif
Atsakyti