Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(rimusia @ 2009 08 04, 21:46)
Sveikos merginos.Pavasari pirkau is turgaus 4 daigus cukiniju,o  doh.gif  isaugo-3 moliugai,o ketvirtas tai toks nematytas blink.gif .Krumas tai kaip cukinijos,o pats vaisius geles formos. unsure.gif Kas tai galetu buti?  cool.gif

\

Ar tik ne apie patisoną kalbi? Didelis pilvelis su gėles lapeliais? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
user posted image
Va kaip atrodo šiuo metu raguotąsis melionas.Jis paskui užauags didesnis ir bus oranžinės spalvos. g.gif
Atsakyti
koks idomus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 08 05, 21:16)
user posted image
Va kaip atrodo šiuo metu raguotąsis melionas.Jis paskui užauags didesnis ir bus oranžinės spalvos. g.gif

ohoo koks bigsmile.gif

O pas mus vistik iš raguočiu sėklyčiu išdygo cukinijos verysad.gif doh.gif Uošvė, pasirodo, agurkus ten pasisėjus šalia. Dabar turim tiek cukinijų, kad nežinom kur padėt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jei pas mane dar tik žydi,ar spės užauginti vaisius? schmoll.gif
Atsakyti
Priklausys nuo rudens,jei bus ilgas ruduo,tai cukinijos auga iki salnu. ax.gif Bet gali pakasti kokie rukai ar taip nuniokoti kokia oro stichija.
Atsakyti
Oho kokiu priaugo ne nezinau ar ten cukinijos ar agurociai,bet didziuliai zali dryzuoti. biggrin.gif
Atsakyti
Apvalūs žali ir dryžuoti,nežinau taip pat kaip vadinasi ir ką galima iš jų pasigaminti,ir dar turiu apvalus balti,ką su jais darot,aš tik žinau cukinijas,kitokių niekad neauginau g.gif
Atsakyti
As nieko nedarau,juos auginu tik sekloms.Issigliaudau seklas ir viskas.
Atsakyti
šiais metais neturiu auros nei ant cukinijų, nei ant moliūgo giganto. Žydi žydi, bet nė menkiausios užuomazgos doh.gif
viskas, pavasarį susėjau visas turėtas sėklas, gautas iš už jūrų marių. verysad.gif
Atsakyti
Liudna tada,pas mane tai pilnas darzas kaip kibiru biggrin.gif visokiu rusiu ir spalvu.
Atsakyti
Moliugai. Viena jau sudorojom. Svere 9,5 kg. Da liko 8 augti . Tikiuos dar primegs moliugu.
http://www.78.lt/ima...15_4A807479
Atsakyti