Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

merginos
jau antri metai auginu cukinijas, bet niekaip nesuprantu ir literaturoje nerandu.......gal jus kuri is patirties zinote?
uzmezga, paauga cukinija pora savaiciu iki 10 cm ir nupuna, galvojau vieta netinka, siemet pasejau i kita, tas pats, nu jau grazios, lapai zali stori, ziedu daug, dziaugiuosi , kalbinu, auginu, o jos ima paaugusios ir slyksciai nupuna sad.gif
Papildyta:
seklos be lupenos, nu nerealu....gal gali pasakyti kas buvo ant pokucio uzrasyta, kokia veisle, eiciau ieskoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 07 31, 12:02)
Jau ir spygliuotojo meliono vaisukus mačiau kabančius.

Aš irgi nusipirkau spygliuotųjų melionu, galvoju pabandysiu užaugint, labai jau gražūs vaisiai pasirodė, bet... iš tų seklu užaugo paprastos cukinijos blink.gif blink.gif doh.gif Šalia auga ir cukinijos, ar galėjo būt, kad kažkaip susikryžmino jie g.gif
Gal galit kas įdėt foto, kaip atrodo tie "spygliuočiai" ax.gif
Atsakyti
Spygliuotasis, raguotasis melionas atrodo taip:
http://www.loretosso...is_melionas.htm
Moliūgų be odelių turiu aš. Nuo rudens turėsiu parduoti.Visokių įdomybių bus..Pertekliaus skyrelyje.
Atsakyti
Tai jų daigai kaip agurku? Jaučiu busiu susimaišius doh.gif Kadangi sėklas sėjo uošvė( kol kas savo žemės neturim), kai paklausiau kur yra, sako paskutinėj vagoj. Nuėjau pažiūrėt, žiūriu cukinijos didžiausios, o šalia agurkai doh.gif Matomai, tie agurkai ir yra mano melionai lotuliukas.gif O aš galvojau, kad sėklos sumaišytos buvo doh.gif Bet vaisiai tik tik užsimezgę, kaži spės užaugt unsure.gif
Atsakyti
Pavadinimo tu moliugu kur be lupenos seklos nezinau,nes kaimyne dave kelias seklas pernai,pasisodinau.Po to pasisadiau savo seklu.
Atsakyti
Aš pernai auginau molūgus ,kurių sėklos be lūkšto.Gali valgyti iš karto.Šeimet kažkaip nutariau neauginti. schmoll.gif
Jo raguotąsis moliūgas taip ir atrodo,kaip Regila įdėjo.Pernai susirnkau paskutinisu,išsilaikė iki pavasario,tai sėklų nereikėjo pirkti.Būna saldūs kaip melionai ir išsilaiko tikrai iki pavasario.Auga panašiai kaip agurkai.Aš juos su agurkais ir auginu tik eina labiau per šiltnamį.Tik šiltnamyje jie auga.Kai užaugs būtinai nufotografuosiu. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Pavasari pirkau is turgaus 4 daigus cukiniju,o doh.gif isaugo-3 moliugai,o ketvirtas tai toks nematytas blink.gif .Krumas tai kaip cukinijos,o pats vaisius geles formos. unsure.gif Kas tai galetu buti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 08 04, 21:33)
Jo raguotąsis moliūgas taip ir atrodo,kaip Regila įdėjo.Pernai susirnkau paskutinisu,išsilaikė iki pavasario,tai sėklų nereikėjo pirkti.Būna saldūs kaip melionai ir išsilaiko tikrai iki pavasario.Auga panašiai kaip agurkai.Aš juos su agurkais ir auginu tik eina labiau per šiltnamį.Tik šiltnamyje jie auga.Kai užaugs būtinai nufotografuosiu. ax.gif

Tai lauke jie neužauga g.gif unsure.gif

QUOTE(rimusia @ 2009 08 04, 21:46)
Sveikos merginos.Pavasari pirkau is turgaus 4 daigus cukiniju,o  doh.gif  isaugo-3 moliugai,o ketvirtas tai toks nematytas blink.gif .Krumas tai kaip cukinijos,o pats vaisius geles formos. unsure.gif Kas tai galetu buti?  cool.gif

Įtariu, kad patisoną auginat biggrin.gif Šiaip labai skanūs jie mažiukai marinuoti, o dideliu vidų išskaptavus prikemšu mėsos ir į orkaite. Niam niam..... biggrin.gif
Atsakyti
Siandien nuskyniau dvi didziules geltonas cukinijas ir idejau dovanu vyro sesei,labai laiminga,sake keps blynus vaikui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2009 08 04, 22:31)
Tai lauke jie neužauga g.gif  unsure.gif

Kažin lauke ar uažugtų?Nes labai jau jie vyniojasi ir šilumą mėgsta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 08 05, 11:05)
Kažin lauke ar uažugtų?Nes labai jau jie vyniojasi ir šilumą mėgsta. g.gif

NA, ant pakelio rase, kad lauke sėt, tai lauke ir sėjom. Žiūrėsim, kas gausi g.gif
Atsakyti
O pas mus sode siemet su cukinijomis prastai - dauguma dar tik zydi ir labai vangiai ir kodel, nesuprasi g.gif

dabar sakiau, auginsiu arbuzus smile.gif
Va, kokia info apie juos radau:
www.sodospalvos.lt
Atsakyti