Sveikos. Pradedu nerimauti del moliugu. Vakar su vyru pjoveme zole ir galvojom po jais padeti lentas (na kad nesuputu ir pn. ) Tai zinokite vienas jau dabar apie 15 kg kitas apie 10 kg ir maziukas yra . Suku galva ka reiks su jais daryti, kaip islaikyti kuo ilgiau. Pati tai juos megstu, bet viskam yra ribos Nu jei tokiais tempais augs tai ziema bado nematysim. Tai va, o paklausti Jusu noriu stai ko. Kaip Jus laikote moliugus, ka jus is ju gaminate? Cia vadinasi "ruosiu roges vasara"
P.S. Arbuzai irgi jau po koki 1 kg sveria (2 vnt. siltnamyje)
Mama moliūgus kartais laiko tiesiog virtuvėje. O moliūgus ir į sriubą deda ir į troškinius.
Mano melionų ant vienos šakos net 5 užmegzti,lenkia arbūzus pagal skaičių.
Mano melionų ant vienos šakos net 5 užmegzti,lenkia arbūzus pagal skaičių.
As ir turiu ir sukiniju keliu rusiu ir moliugu tik nezinau jau ka su cukinijom daryt tiek priaugino ir jau perauga....
Sveikutes,
yra ir pas mane moliugu, bet kokiu 3 - 5 kg, nemazai primegsta o ir dar zydi. Tai vakar ruosiau su kriausem kose ziemai. ir dar kepu kugeli labai skanu.
O cukiniju skanus kompotas, troskinu ant keptuves su morka, svogunu ir keciupu, galima i kiausini pavolioti ir dziuveseliu ir taip apkepti ant kapetuves. Skanu i blynus miltinius.
as pakolkas tiek dar darau, o gundausi su moliugu pyraga kepti, tik nzn koki
yra ir pas mane moliugu, bet kokiu 3 - 5 kg, nemazai primegsta o ir dar zydi. Tai vakar ruosiau su kriausem kose ziemai. ir dar kepu kugeli labai skanu.
O cukiniju skanus kompotas, troskinu ant keptuves su morka, svogunu ir keciupu, galima i kiausini pavolioti ir dziuveseliu ir taip apkepti ant kapetuves. Skanu i blynus miltinius.
as pakolkas tiek dar darau, o gundausi su moliugu pyraga kepti, tik nzn koki
As tai tik is geltonuju darau kompotus,o is kitu issirenku tik seklas.Nemegsta mano seimyna nei sriubu, nei blynu.Jei idedu i blynus niekam nezinant,tai valgo.O jei pasakau,kad dejau kazko tokio ko neturetu buti deta,tampa produktas tipo neskanus.
Negalejau juoku is vaiku.Kaimisko pieno negeria,bet kai motina perka piena is kaimynes,tai geria.Taigi sakau tas pats pienas is karves.Ne mama,cia miesto karve,o pas tave kaimo.
Negalejau juoku is vaiku.Kaimisko pieno negeria,bet kai motina perka piena is kaimynes,tai geria.Taigi sakau tas pats pienas is karves.Ne mama,cia miesto karve,o pas tave kaimo.
QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 10:50)
As tai tik is geltonuju darau kompotus,o is kitu issirenku tik seklas.Nemegsta mano seimyna nei sriubu, nei blynu.Jei idedu i blynus niekam nezinant,tai valgo.O jei pasakau,kad dejau kazko tokio ko neturetu buti deta,tampa produktas tipo neskanus.
Pas mane lygiai tas pats,kaip įdedu net neitaria,o kaip pasakau ,ne ne net nebandyk kepti,o su pienu lygiai tas pats variantas,nors mes visi pieno negeriam ,tik sūnus su sausais pusryčiais,sako nepirk kaimiško pieno,gerai gerai sakau , o pati nuperku iš ūkininko tik tokiuose buteliuose jis parduoda kaip parduotuvėj,sakau ar geras pienas ,taip geras
QUOTE(AveM @ 2009 08 03, 14:19)
Siemet auginu cukinijas,kuriu seklos be lupenos.Kaip jos man patinka valgyti,nereikia lukstenti.
Tikrai geros cukinijos