Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

Mano geltonojiuser posted image
Atsakyti
o ką daryti, kai geltonoji cukinija užmezga vaisių ir pūti pradeda? doh.gif jau visai nelaistau šiltnamyje, o jos vis tiek pūna...
Atsakyti
[quote=Daivad,2009 07 26, 22:52]
O mes cukinijas lauke auginam. Ir jau vakar nusipjoviau viena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 07 27, 13:00)
O mes cukinijas lauke auginam. Ir jau vakar nusipjoviau viena bigsmile.gif

drinks_cheers.gif mes irgi lauke drinks_cheers.gif ir vakar irgi vieną nusipjovėm biggrin.gif
dar pažiūrėjau, kad mano didieji moliūgai atsigavo bigsmile.gif gal ir spės dar užaugint derlių bigsmile.gif
Papildyta:
AveM, graži tavo geltonoji thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu,kai turesiu laiko padarysiu kita foto.Dabar jau siandien paziurejau didiules geltonos. ax.gif
Atsakyti
As jau baigiu prarast vilti,kad spes uzaugt arbuzai verysad.gif
Atsakyti
Na gal dar ir sunoks,nes silumos tai kol kas pakanka.
Atsakyti
Kažkodėl pas mane cukinijos neauga,moliūgai neblogai,merginos ką gaminat iš moliūgų? schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 07 22, 23:39)
Mano geltonojiuser posted image

gražu žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 30 liepos 2009 - 19:22
Cia seniai fotkinta,dabar jau tris didiules nuskyniau ir atidaviau mamai,jinai megsta kepti blynus is geltonuju cukiniju.As tai tik kompotus darau su svarainiu arba kaukazo slyvaitem.
Atsakyti
Sveikos, nu zinokit as balkonininke, darzo neturiu, pomidorus balkone auginu, visokius vaisius is seklu megstu daigint ir per ziema kambari auginu del grozio. Pasisejau arbuza ,neseniai isdyges dabar apie 3 cm daigelis, bet po to pagalvojau gal cia labai didelis ir greit augantis augalas g.gif Pasiskaiciau sia tema ir akurat, pasirodo net vaisiu duoda is seklu uzaugintas bigsmile.gif Tai ka man su juo daryt balkone? Iki rudens paaugs, persodinsiu i didesni vazona ir kazin kaip man ten kambari jis augs, gal ziema suletes augimas, o gal isvis neaugs? Kazin ar jis pas mane kambari isbus per ziema? O pavasari ar vasara mamai i darza pasodinciau, gal uzaugtu taip?Kaip manot, ka patarsit?
Atsakyti
Sempaula nieko patarti negaliu dėl kamaryje auginimo. schmoll.gif
Pas mane cukinijos auga kaip pašėlę ir dryžuotos ir apvalios ir tamsiai žalios. mirksiukas.gif O vakar dar radau melioną užsimezgųsį,pirmą kartą auginu.Ir po trejų metų vargo pagaliau sulaukiai baklažano. thumbup.gif thumbup.gif Jau ir spygliuotojo meliono vaisukus mačiau kabančius.Vienu žodžiu viskas auga. thumbup.gif
Atsakyti
Mano irgi visokiu spalvu ir formu pilnas darzas.
Atsakyti