Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(Edexa @ 2010 08 03, 16:14)
nu ne, gegužyje aš dar tik sėjau... tongue.gif  blush2.gif Gal dar ir žemė jiems smėlinga nepatinka. Et, tai jau psio, kitąmet reiks anksčiau susirūpint sėja..ir sodinsiu ant kokio šiukšlyno....

drinks_cheers.gif Ant komposto krūvos puikiai auga thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 03, 16:33)
kad apsikakot bus galima  biggrin.gif

good.gif ....tinka ir toks variantas... cool.gif kad tik tų moliūgų būtų.....
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 03, 15:33)

hmm, auginu dvi skirtingas rūšis bumbuliukinių, net ir peraugusios normaliai pjaustosi. Net į tiršsriubę ar blynus tarkuoju lengviausiai kartu su odele wink.gif

gal pas mane salygos apsisarvavimui tinkamesnes?
Atsakyti
pas mane ant komposto kruvos tokie moliugai, ohoho, bet ko tai meta ziedus ir tik viena kolkas zaliaji besekli uzderejusi radau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 03, 15:29)
ale reik greit skint, nes jau kai praauga biliardo kamuoliuka, tai peili nusilauzt galima bepjaunant.

Mano ir lengvai pjaustosi-bet nebuvo kada peraugti g.gif Dabar beveik 2 sav. neskyniau, nes nebuvo ko schmoll.gif

O geltonieji moliugai atrodo auga ne dienom, o valandom biggrin.gif Pafotografuosiu siandien ir parodysiu, jei nepriestaraus kas blush2.gif (gal per pagiruniskai tos foto atrodo blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 03 rugpjūčio 2010 - 15:58
Dar praeitą savaitę turėjau 2 suaugusių žmonių galvų dydžio moliūgą, ale netyčia nuskyniau doh.gif Pabarškinus, skambesys toks, kaip sunokusio, ale nedrįstu pjaut. Kiti dar kumščio dydžio.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 03, 16:01)
Dar praeitą savaitę turėjau 2 suaugusių žmonių galvų dydžio moliūgą, ale netyčia nuskyniau  doh.gif Pabarškinus, skambesys toks, kaip sunokusio, ale nedrįstu pjaut. Kiti dar kumščio dydžio.

Tai reikia valgyti bigsmile.gif Pas mane kaip vienos galvos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 03, 17:07)
Tai reikia valgyti bigsmile.gif  Pas mane kaip vienos galvos blush2.gif

o tai bus jau subrendęs valgymui? Aš juos amžinai tik pasižaidimui augindavau, t.y. helovinui pasipuošt, a jis tai dar labai labai toli doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As manau, kad taip g.gif Mmmm, sriuba skani labai smile.gif Tik, kad kai karsta - tos sriubos nesivalgo schmoll.gif Cia forume suzinojau, kad keptos nerealiai skanu, bet dar nebandziau ax.gif

A man moliugo gaila butu pasizaidimui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 03 rugpjūčio 2010 - 16:13
QUOTE(saintlina @ 2010 08 03, 16:29)
ale reik greit skint, nes jau kai praauga biliardo kamuoliuka, tai peili nusilauzt galima bepjaunant.

Ir mano . žinok, normalios, nors ir perauga. Pirmas mažas nuskyniau, tai įdarant jas faršo per mažai šeimynai pasirodė, tai dabar paauginu, nors labai pūna arba susiraukšlėjusios nukrinta doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti