nu ne, gegužyje aš dar tik sėjau... Gal dar ir žemė jiems smėlinga nepatinka. Et, tai jau psio, kitąmet reiks anksčiau susirūpint sėja..ir sodinsiu ant kokio šiukšlyno....
hmm, auginu dvi skirtingas rūšis bumbuliukinių, net ir peraugusios normaliai pjaustosi. Net į tiršsriubę ar blynus tarkuoju lengviausiai kartu su odele
Mano ir lengvai pjaustosi-bet nebuvo kada peraugti Dabar beveik 2 sav. neskyniau, nes nebuvo ko
O geltonieji moliugai atrodo auga ne dienom, o valandom Pafotografuosiu siandien ir parodysiu, jei nepriestaraus kas (gal per pagiruniskai tos foto atrodo )
Dar praeitą savaitę turėjau 2 suaugusių žmonių galvų dydžio moliūgą, ale netyčia nuskyniau Pabarškinus, skambesys toks, kaip sunokusio, ale nedrįstu pjaut. Kiti dar kumščio dydžio.
Dar praeitą savaitę turėjau 2 suaugusių žmonių galvų dydžio moliūgą, ale netyčia nuskyniau Pabarškinus, skambesys toks, kaip sunokusio, ale nedrįstu pjaut. Kiti dar kumščio dydžio.
As manau, kad taip Mmmm, sriuba skani labai Tik, kad kai karsta - tos sriubos nesivalgo Cia forume suzinojau, kad keptos nerealiai skanu, bet dar nebandziau
Ir mano . žinok, normalios, nors ir perauga. Pirmas mažas nuskyniau, tai įdarant jas faršo per mažai šeimynai pasirodė, tai dabar paauginu, nors labai pūna arba susiraukšlėjusios nukrinta