Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(žostautė @ 2009 07 01, 00:33)
Klausykit, nulūžo mano plaušenės viršūnė, ką daryt? Mest lauk, ar tikėtis, kad leis šonines šakeles?  unsure.gif

skaičiau, kad tai įdomus augalas.. bet nieko negaliu patarti, gaila.

QUOTE(IngridaB @ 2009 07 01, 11:48)
Ir kokie žiedai įdomūs,ant poilgio koto ir žydi ne ilgiau pusvalandžio,vis prisiruošiu nufotografuoti,ateinu,o jie jau peržydėję.

lotuliukas.gif prajuokinai.
o tai kaip žirgų lenktynes fotkintum? ... šposiju..
gal kada nors ir aš įdomybių pasisodinsiu.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 01, 22:13)
skaičiau, kad tai įdomus augalas.. bet nieko negaliu patarti, gaila.

O tarkim cukinijos kokios nulaužtom viršūnėm kaip? g.gif Na mano plaušenė sau linksmai kažkokius lyg šoninius ūgliukus pradėjo leist, gal dar ne viskas prarasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 07 01, 23:41)
O tarkim cukinijos kokios nulaužtom viršūnėm kaip?  g.gif  Na mano plaušenė sau linksmai kažkokius lyg šoninius ūgliukus pradėjo leist, gal dar ne viskas prarasta  g.gif

tai priklauso, kokiam aukšty nulūžta. Jei nulūžta prie žemės, tai gal jau ir amen , o jei nulūžta taip, kad lieka šiokia tokia "akutė" ant stabaro, gal po kiek laiko iš jos kokia gyvybė išsikala.
Atsakyti
user posted image
Bandžiau vakar nufotografuoti vijoklinio moliūgo žiedą.Jis toks ant ilgo kotelio,o lapai eina jau vos ne per visą šiltnamį,tai gerai,kad aukštas šiltnamis,tai šrišu palūbe lapus. bigsmile.gif
O pačiame priekyje pasodinau cukiniją,tai jai matyt labai patiko,tuoj nebeįeisime per ją į šiltnamį,taip išsikėtojo ir jau du cukinukai yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia patarimo?
kiek galima palikti arbūzo,meliono vaisių ?Nes dabar kaip dėjo arbūzas per vos ne per visą šiltnamį ir vis mezga vaisius? g.gif
Atsakyti
Kadangi niekas man neatsakė kiek palikti arbūzo,tai auginame toliau. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
IngridaB labai jau gražus arbūzas,o šiemet tikriausiai neturėsiu nei moliūgų ,nei cukinijų,nežinau kas nepatinka, schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 21, 20:32)
IngridaB labai jau gražus arbūzas,o šiemet tikriausiai neturėsiu nei moliūgų ,nei cukinijų,nežinau kas nepatinka, schmoll.gif

O pas mane pasipylė cukinijos ir apvalios ir tradicinės tamsiai žalios ir dryžuotos.Džiaugiuosi,kad radome kur žiemą vėsiai sandėliuoti,turėsime atsargų visai žiemai.Derlius visko nerealus. wub.gif wub.gif
user posted imageČia va jau kabo vijokliniai moliūgai.O kiek jų primegzta..........iš dviejų daigų.Va lauke,tai skursta molūgas,bet šiltnamyje.............. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 21, 20:32)

Ir aš taip pat -nėra to buvę.Moliūgas kelis vaisus užmezgė, bet cukinijos blink.gif .Jokių vaisių -visi žiedai bevaisiai. doh.gif

Nieko nesuprantu,kas darosi verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2009 07 21, 19:22)
Kadangi niekas man neatsakė kiek palikti arbūzo,tai auginame toliau. mirksiukas.gif
user posted image

VIENA PAŽĮSTAMA VIS GIRDAVOSI SAVO ARBŪZAIS,TAI JI PALIKDAVO KIEK SUPRASDAVAU VISUS, TIK PABRĖŽDAVO,KAD JIE LABAI SUNKŪS,TAI ,KAD NENULŪŽTŲ DĖDAVO KIEKVIENĄ VAISIŲ Į TOKIAS "SIETKELES",KUR MANDARINUS PARDAVINĖJA IR PRIRIŠDAVO PRIE ŠILTNAMIO VIRŠAUS.NIEKO NEPADĖJAU ,TURBŪT,BET TIEK TEŽINAU blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 21 liepos 2009 - 20:20
O mano arbuzai neuzsimezge unsure.gif Neteks paragauti...
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2009 07 21, 20:22)

kas jau čia patars.. toks grožis wub.gif

QUOTE(satanele @ 2009 07 21, 21:32)

tas pats irnesakyk.gif miega kažko...
Atsakyti
Aš auginau arbūzus prieš gal 4-5 metus.Tai neskindavau jokių viršūnių irgi,palikdavau visus.čIA inete susibalamutinau prisiskaičiųs. g.gif bigsmile.gif O šiandien pažiūrėjau toliau mano arbūzas eina ir mezga naują arbūziuką.Gaila nepalendu po moliūgų,labai jau ten miškas priraišiotas,tai ko gero po juo ten dar yra primegzta arbūzų.Nes sodinau ne vieną daigą,rudenį matysime. blink.gif Bijau,tik,kad pelės neužuostų,nes mūms buvo apgraužę arbūzą,kur gi ne,tooks saldus. bigsmile.gif
Atsakyti