Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(Edexa @ 2010 08 03, 14:42)
tai, kad blin, nėr ką lupt...vaisių nei kvapo, tik homosexualios puokštės sukrautos.... blink.gif

o kada jie pasodinti? Galiu palyginti 2 kaimynių ir savo, tai kaip pasodinom, tokiu pat eiliškumu ir vaisius pradėjo vesti. Berods maniškiai gegužės pradžioj į lauką išgrūsti buvo ir po gaubtais augo.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 03, 14:42)
tai, kad blin, nėr ką lupt...vaisių nei kvapo, tik homosexualios puokštės sukrautos.... blink.gif

Tai kepk idarytus ziedus. Kazkuri cia mergina buvo idejus receptuka... As anytai sudiktavau telefonu, bet ji sake per daug vargo... bet jeigu normaliu ziedu nera, tai gal reikia vis ka nors suvalgyt, kad neveltui butu auginama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 03, 14:49)
o kada jie pasodinti?

nu ne, gegužyje aš dar tik sėjau... tongue.gif blush2.gif Gal dar ir žemė jiems smėlinga nepatinka. Et, tai jau psio, kitąmet reiks anksčiau susirūpint sėja..ir sodinsiu ant kokio šiukšlyno....
Nu gal dar nors vieno kokio moliūgėlio sulauksiu, ne taip pikta būtų cool.gif
reiks, matyt, nors blynus iš žiedų kept... biggrin.gif
Atsakyti
Rezultatai po dviejų savaičių:

parsivežiau 5 didelias cukinijas, kelias pradejusias puti bet nemzas gerokai nupjovusi kepiau su šašlykais (buvo skanu ne tik man smile.gif)
Bet kiek daug išmečiau supuvusių doh.gif verysad.gif
Vėl pakišau po likusiomis naujų šiaudų paklotą, gal mažiau nuo žemės gaus drėgmės.
Ir gaila, kad nežinojau apie lapų nupjaustymą doh.gif , būčiau aš ten juos praretynus.

O kada žinoti, kad cukinija jau subrendusi, kad galima ją nupjovus nešti į rūsį? Nes įsivaizduoju, kad tokios, kurios "nebrendylos biggrin.gif " labai greitai rūsyje supus verysad.gif
Noriu turėti savų cukinijų būsimam leliukui tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 08 03, 14:02)
bet jeigu normaliu ziedu nera, tai gal reikia vis ka nors suvalgyt, kad neveltui butu auginama  biggrin.gif

lapus?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 08 03, 15:12)
lapus?..  ax.gif

Pabandyk, papasakosi mirksiukas.gif

Siandien vaziuosiu ir as ziureti kas ten su maniskiais darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 03, 13:25)
Nesidulkina...frigidiški. Nenusimink, čia beveik pas visas panašiai, irgi nežinom kaip padėt..... schmoll.gif

nu tik nereikia cia - pas visas.. pas mane cukinijos kaip velniai auga. Jau net kalakutai snapus riecia, nebenori ziuret.
Ale vat moliugu tai kol kas neizvelgiau nei vieno. Na bet ir sodinau visus perspjovus - birzeli, net antroj pusej birzelio. Tai gal rugseji koks ir uzsimegs.
Atsakyti
Kadangi mano velai sodinti, tai as labai ir nesijaudinu, kad dar nera bigsmile.gif Nes pernai pradejo megsti tik i sakos pabaiga, pirmieji zydejo tusti g.gif Dar tikiuosi, kad kas uzaugs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 03, 15:14)
Pabandyk, papasakosi mirksiukas.gif

eee, neee. TOKIOS butinybes ka nors suvalgyti kol kas nejauciu, nors ir dietos bandau laikytis g.gif
Atsakyti
Visos tikisi lotuliukas.gif As ir vis tikiu, kad nebus taip beviltiska bigsmile.gif
Mano siemetines klaidos, kad labai daug pasodinau ir pakankamai tankiai.... Ir kamuoliukines cukinijos mane nuvyle blush2.gif Skaniausios italiskos dryzuotosios ir tamsiai zalios smile.gif Is kamuoliukiniu gal tamsiai zalios skaniausios g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 08 03, 15:21)
Is kamuoliukiniu gal tamsiai zalios skaniausios g.gif

ale reik greit skint, nes jau kai praauga biliardo kamuoliuka, tai peili nusilauzt galima bepjaunant.
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 08 03, 15:14)
nu ne, gegužyje aš dar tik sėjau... tongue.gif  blush2.gif Gal dar ir žemė jiems smėlinga nepatinka. Et, tai jau psio, kitąmet reiks anksčiau susirūpint sėja..ir sodinsiu ant kokio šiukšlyno....
Nu gal dar nors vieno kokio moliūgėlio sulauksiu, ne taip pikta būtų cool.gif
reiks, matyt, nors blynus iš žiedų kept... biggrin.gif

irnesakyk.gif tai dar jų bus tiek, kad apsikakot bus galima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 08 03, 16:29)
ale reik greit skint, nes jau kai praauga biliardo kamuoliuka, tai peili nusilauzt galima bepjaunant.

hmm, auginu dvi skirtingas rūšis bumbuliukinių, net ir peraugusios normaliai pjaustosi. Net į tiršsriubę ar blynus tarkuoju lengviausiai kartu su odele wink.gif
Atsakyti