Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

gerumas tame,kad po visą daržą nesiraizgo.Zavioji krenta dėl drėgmės,bet spės dar užauginti naujų.
Atsakyti
pas mus moliugai primezge siek tiek, bet nepasakyciau kad daug- pasodinta 12 keru, tai gal kokiu 14 moliugu ir suskaiciuociau. kas keisciausia, kad viena jau vakar nuskynem, nes jis tikrai jau sunokes, ir nustojes augt pora savaiciu buvo o ir kotelis nurudaves prie pagrindo, ir barska kaip tusciaviduris, keista kad toks mazgis- kokiu 2-3kg, ir kiti moliugai ne gigantiniai. nenoriu as po 20kg, bet bent 5kg galetu uzaugt g.gif o is tu kriauses formos moliugu tai kolkas irgi nieko nera- net nezydi, bet as dar ju labai neraunu, nes juos pasejom tik birzelio pradzioj, gal dar sakau suskubs iki rudens g.gif
Atsakyti
As dar ir neprarandu vilties ju paragauti bigsmile.gif
Atsakyti
atleiskit, mergaitės, visą temą skaityti neturiu laiko.
Labai daug lapų mano cukinijos išsiaugino, ar juos nupjauti? Kaip daro profesionalės? Aš, dėja, tik pradedančioji.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viketa: 01 rugpjūčio 2010 - 21:42
QUOTE(viketa @ 2010 08 01, 20:41)
atleiskit, mergaitės, visą temą skaityti neturiu laiko.
Labai daug lapų mano cukinijos išsiaugino, ar juos nupjauti? Kaip daro profesionalės?  Aš, dėja, tik pradedančioji.....

Reikia reikia, būtinai. Lapai nepraleidžia vėjo ir saulės, todėl kai palyja cukinijos pradeda pūti..
Atsakyti
QUOTE(cirska @ 2010 08 01, 23:53)
Reikia reikia, būtinai. Lapai nepraleidžia vėjo ir saulės, todėl kai palyja cukinijos pradeda pūti..

AIŠKU, BANDYSIU IR AŠ TADA JUOS NAIKINT mirksiukas.gif , O TAI PŪNA VISAS DERLIUS, JAU NERVAI NELAIKO
Atsakyti
O pas mane melionai žydi ir nė vienas vaisių nemezga g.gif . Kažin yra šansų sulaukti nors vieno vaisiaus ar jau viskas, vėlu?
Atsakyti
QUOTE(A.d. @ 2010 08 02, 21:10)
O pas mane melionai žydi ir nė vienas vaisių nemezga  g.gif . Kažin yra šansų sulaukti nors vieno vaisiaus ar jau viskas, vėlu?

Pas mane taip pat ax.gif lapai ir žiedai nuostabūs bet vaisiaus nei vieno g.gif
Atsakyti
2 cukinijos is 6 uzaugino po viena vaisiu ir viskas - vos uzsimezgusios uzuomazgos supuvusios. kaip joms padeti? apie patisonus apskritai nera ka pasakyti - matosi tik pumpurai, bet ir tie tusti. kas vyksta? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra.ryte @ 2010 08 03, 14:13)
apie patisonus apskritai nera ka pasakyti - matosi tik pumpurai, bet ir tie tusti. kas vyksta? blink.gif

Nesidulkina...frigidiški. Nenusimink, čia beveik pas visas panašiai, irgi nežinom kaip padėt..... schmoll.gif
Atsakyti
na, pati kolkas nesiskundžiu cukinijomis ir moliūgais, auga kaip pasiutę - ant komposto krūvų ir mulčiuoti. Keli buvo pradėję pūti per žiedą. Reiškias reikia padabot ir nuo užsimezgusių vaisių nulupti bedžiūvančius žiedus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 08 03, 14:36)
Reiškias reikia padabot ir nuo užsimezgusių vaisių nulupti bedžiūvančius žiedus  ax.gif

tai, kad blin, nėr ką lupt...vaisių nei kvapo, tik homosexualios puokštės sukrautos.... blink.gif
Atsakyti