Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(madmuazele @ 2010 07 23, 22:43)
Tikiuosi...ale vienai namuose tenka visas cukinijas valgyti doh.gif 

Nors sveikai maitiniesi essen.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 23, 21:10)
Nors sveikai maitiniesi  essen.gif  lotuliukas.gif

Stengiuosi smile.gif
Atsakyti
Omano cukinijos irgi pūna, na kas čia yra su jom? Oapvalios paauga kokį 5 cm ir burbuliukas susiraukšlėjęs nukrenta, gal kas žino kas čia per monai. Na, dar nėra taip buvę, kad su cukinijom vargt reiktų blink.gif
Atsakyti
Pagaliau jau ir as sulaukiau cukiniju derliaus. thumbup.gif Gal puna jusiskes cukinijos del per dideles dregmes? Tokie orai kaip atograzu klimato juostoje tai nieko keista. Pas mane deja kita beda,keletas uzuomazgu pagelto ir toliau neauga,raukslejasi. Na bet uzteks tiek kiek yra,be to krumeliai dar auga,tai gal primegs dar vaisiu.
Papildyta:

Madmuazele nerealus vaizdai,pas mane lasas juroje palyginus su jusu moliugu,melionu,arbuzu ir tt. "plantacija" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashtonele: 24 liepos 2010 - 16:03
QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 24, 11:54)
Omano cukinijos irgi pūna, na kas čia yra su jom? Oapvalios paauga kokį 5 cm ir burbuliukas susiraukšlėjęs nukrenta, gal kas žino kas čia per monai. Na, dar nėra taip buvę, kad su cukinijom vargt reiktų  blink.gif

Bet kazi ar cia puna... Pas mane ir tas pats g.gif

Vat ir mano ekspermentas - kaip sakiau viena dideli geltonaji moliuga nukirpau ir palikau 4 vaisius, tai beliko vienas - didelis lotuliukas.gif Kiti trys susiraukslejo ir nukrito...sakau, gal jiems per karsta g.gif o kitas, kurio neskabiau-auga kuo puikiausiai moliugeliai, kurie uzsimezge, tik mazesni jie gerokai smile.gif

Ir dar idomu - pasisodinau moliugus "small sugar" - tai auga kazkokie dryzuoti zali vaisiai ir pats augalas siaubingai toli nukeliavo g.gif O turejo buti tokie

Papildyta:
QUOTE(Kashtonele @ 2010 07 24, 16:00)
Madmuazele nerealus vaizdai,pas mane lasas juroje palyginus su jusu moliugu,melionu,arbuzu ir tt. "plantacija" thumbup.gif

Ale, kad tu vaisiu nedaug yra smile.gif Ir tos kamuoliukines cukinijos nustojo megzti vaisius, tik zydi tusciais ziedais... Matyt, kad jiems per karsta yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 21, 22:21)
Na, arbuzzai ir melionai mano silpnybe blush2.gif 

kokia įvairovė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 24, 23:04)
Bet kazi ar cia puna... Pas mane ir tas pats g.gif

Ale, kad tu vaisiu nedaug yra smile.gif  Ir tos kamuoliukines cukinijos nustojo megzti vaisius, tik zydi tusciais ziedais... Matyt, kad jiems per karsta yra g.gif

Nežinau , kas čia darosi, vieni žiedai ir pas mane, o kur vaisius susiraukšlėja arba įpuvęs, oi kaip gaila.
Šiandien dariau įdarytas cukinijas apvalias, tai tik tiek iš viso derliaus 3. Kaži ar taip ir bus jau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 25, 20:22)
Nežinau , kas čia darosi, vieni žiedai ir pas mane, o kur vaisius susiraukšlėja arba įpuvęs, oi kaip gaila.
Šiandien dariau įdarytas cukinijas apvalias, tai tik tiek iš viso derliaus 3. Kaži ar taip ir bus jau  verysad.gif

O kaip gaminot, pagal koki recepteli? Turiu dvi apvalias, galvoju ka cia su jom sumastyti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2010 07 25, 21:41)
O kaip gaminot, pagal koki recepteli? Turiu dvi apvalias, galvoju ka cia su jom sumastyti... smile.gif

Nežinau ar čia galim rašyti apie gaminimą g.gif .Na bandom ir atsiprašom, jei ką: perpjoviau, išskobiau, padruskinau ,papipirinau tas puseles, o po to keptuvėje sumaišiau ką turėjau, pomidorus, paprikas, apvirtus ryžius, svogūnus, faršą, česnaką, baziliką, laiškus kelis svogūno. Na , žodžiu ką radau šaldytuve, būčiau su malonumu įdėjus pievagrybių, bet šeima nevalgo. Viską patroškinus sudėjau į cukinijų puseles, kišau į įkaitintą 190 laipsnių orkaitę apie 25 min, o po to uždėjau tarkuoto sūrio ir kol apsilydė apie 10 min. Skanaus, na , mums tai žiauriai skanu
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 25, 22:55)

Reikės pabandyti, nes jaučiu, kad čia labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
labutis.man s.m.pasiseke.sejau cukinijas-auga agurociai.vietoj moliugu-drizuotos cukinijos.o pacios cukinijos kaip bibukai,ir tie dauguma nuvyte unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 07 26, 22:43)
Reikės pabandyti, nes jaučiu, kad čia labai skanu  thumbup.gif

butinai pabandyk.tikrai skanu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 25, 20:55)
Skanaus, na , mums tai žiauriai skanu

aciu uz receptuka 4u.gif Vis galvojau, kaip cia ta cukinija idaryt, ko pridet. Kazi, o be mesos skanu bus?.. Na, pabandysiu, pamatysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 liepos 2010 - 13:16