Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(ievakata @ 2010 07 15, 14:01)
Dekui, lauksiu, labai jau noriu maziukui rudeni koses virti...........

Oi, iki rudens tai tikrai turetu buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, pagalvojau, kad visai gal reikalinga butu tokia tema:

Vaisiu/darzoviu pertekliaus turgelis

Man paciai kai ko nesiseka uzauginti, noreciau rudeniop isigyti, tai kodel gi nepabandzius padaryti to Supermamoje?
Atsakyti
Vakar is uosvienikes paesiveziau cukiniju thumbup.gif Ir apvaliu sienet turi ir tas kur seklos be lukstu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos help.gif
Nezydi kivanai, siuciausi is Loretos, auga jau iki siltnamio lubu daug atsaku i sonus, bet nei vieno ziedo uzuomazgos... verysad.gif net po viena sakele is sono nulauziau, galvoju, gal bus koks sukretimas..bet nieko doh.gif Gal kas auginate? Lauksiu patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienais metais kivanus (raguotuosius melionus), auginau lauke, prie šiltnamio, tai irgi ilgai nežydėjo, jau maniau, kad nieko gero nebus ir visai juos pamiršau. Rudenį, kai tvarkiau daržą radau daug po lapais pasislėpusių mažų "ežiukų".Tik nelabai žinojau ką su jais daryt, skonis mums schmoll.gif , bet labai gražūs, vaikai nešėsi į derliaus šventę, tai visiems labai patiko.
Pas mane jie driekėsi ant žemės, aš net nepagalvojau jų kur pririšt.
Atsakyti
Pagaliau ir aš jau valgau cukinijas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 10, 21:09)
Va mano sios dienos derlius bigsmile.gif

Kelis vaisius nupuvusius radau doh.gif Ir jau uzsimezge didieji geltonieji ir zali dryzuoti moliugai bigsmile.gif

Madmuzele, labai jau norėčiau pažiūrėti į tavo cukinijas ir moliūgus darze. wink.gif Gal kokią nuotraukėlę nepagailėtum. Labai įdomu, kur jūs šiuos augalus įtaisot ?

Atsakyti
As jiems padariau krastine didziule lysve smile.gif Ir tikrai tankiau susodinau visas, nei tu ax.gif Ryt zadam vaziuoti i savo darziuka - pazadu nufotkinti... Pas mane tai zymiai tankiau, bet manau, kad isgyvens ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 20 liepos 2010 - 21:13
Sveikos, šiltnamyje tarp pomidorų auginu arbūziuką, bet kažkas su juo negerai. Užmezga vaisių, o šis po kurio laiko tas pagelsta, susiraukšlėja ir galiausiai supūva. Jau trys užuomazgėlės taip sunyko unsure.gif Kodėl taip atsitinka?
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 07 20, 22:43)
Sveikos, šiltnamyje  tarp pomidorų auginu arbūziuką, bet kažkas su juo negerai. Užmezga vaisių, o šis po kurio laiko tas pagelsta, susiraukšlėja ir galiausiai supūva. Jau trys užuomazgėlės taip sunyko unsure.gif Kodėl taip atsitinka?

O tai gal neapsidulkina? Gal tik moteriškais žiedais žydi? Jei ir vyriškų žiedų yra - pabandyk padėt apsidulkint - gal gelbėtų situaciją ax.gif
Atsakyti
Jei neapsidulkintų-tai ir arbūziukai neužsimegztų g.gif Aš neįsivaizduoju kokia priežastis galėtų būti, nes mano kelios cukinijos taip susiraukšlėjusios nukrito.
Atsakyti
Sveikos, merginos ! biggrin.gif
Užklupau šią temelę. Auginu ir aš moliūgus , kažkokius kriaušės tipo( dar pirmąkart sėklas pirkau).
Pernai auginau tokius penkis vaisius-milžinus. Pakelt jau nebuvo galimybių , bet ir nereikėjo: kaime yra prūdas. Nors ir aptvertas, bet ateina kažkokiu laiku žvejai. Mes ten negyvename, ten gyveno anyta, bet ji jau anapilin išėjusi. Tai va, kartą atvažiavusi radau visus sumestus į tą prūdą, tik pilvai pūpsojo iš vandens.cray.gif cray.gif Aišku, kad jų nepakėlė, tiesiog nurideno. Oi kaip skaudėjo širdį.cray.gif cray.gif Dabar parašiau ir vėl viskas atsinaujino.... Šiemet vėl auginu, o kaip bus, tai ir pamatysime.
O ką gaminate iš moliūgų? (ar čia nebūtų galima sužinoti?).
O darže dvi cukinijos-netyčiukės išaugo. Nei jų sėjau, matyt sėkliukės kažkaip įkrito, tiek ir tereikėjo...
Atsakyti