Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 11, 23:13)

Ką tik nedarėme su vyru šiandien šiltnamyje, ir šulinio vandenį pylėm ant takiuko , ir šalto vandens kibirus keitėm, na  temperatūra 45 laipsniai. Šakės, po to jau iki 35 numušėm, kaip su angina pūline mes kovojame  lotuliukas.gif 

blink.gif doh.gif ojei, kam sau tokią katorgą dėl kelių laipsnių daryt... Gal geriau reikėjo užmest, pritvirtint pora paklodžių ant šiltnamio iš lauko pusės ir psio, garantuotas pavėsis.... Aš agroplėvelę užmetusi, aišku, vistiek karšta, bet jau ne taip.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 11, 15:22)
As zadu vaziuoti i Kauna liepos pab. ar rugpjucio pr. tongue.gif  Atrodo, kad cukinijom nesiskusiu - galiu pasiulyti blush2.gif

sveika is pat ryto su kava biggrin.gif 4u.gif
cukinijas mielai priglausiu 4u.gif
Atsakyti
na manieji dera salia komposto kruvos, nes budavo darze kone puse lysves uzimta, tagi pasirodom ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 07 12, 07:38)
blink.gif doh.gif  ojei, kam sau tokią katorgą dėl kelių laipsnių daryt... Gal geriau reikėjo užmest, pritvirtint pora paklodžių ant šiltnamio iš lauko pusės ir psio, garantuotas pavėsis.... Aš agroplėvelę užmetusi, aišku, vistiek karšta, bet jau ne taip.

Ai, ką darysi, jau atvargom, ir prilaistėm, ir pakabinom ,bet karštis vis tiek žudantis; lyg audrą pas mus šią naktį pranešė g.gif
Atsakyti
Žadėtojo arbūziuko nuotraukos ax.gif

http://img713.images...i/imgp1287.jpg/
http://img37.imagesh.../imgp1288o.jpg/
http://img149.images.../imgp1289c.jpg/
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 07 14, 16:44)

Koks fainuoliukas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 07 14, 14:44)
Žadėtojo arbūziuko nuotraukos ax.gif

mmmm.. wub.gif
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti ar tiesa kad norint uzauginti didelius moliugus reikia palikti tik du vaisius ant vieno augalo ? Jei tiesa kaip nuskabyti vaisius ar iskarpyti besidriekiancius stiebus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinneorama @ 2010 07 15, 12:27)
sveikos, norejau paklausti ar tiesa kad norint uzauginti didelius moliugus reikia palikti tik du vaisius ant vieno augalo ? Jei tiesa kaip nuskabyti vaisius ar iskarpyti besidriekiancius  stiebus? ax.gif

Na, aš taip esu skaičiusi - tai šiemet ant vieno moliūgo palikau 4 vaisius ir nugnybau viršūnę bei šoninius ūglius, o kitą pabandysiu nenugnybti kol kas - žiūrėsiu kaip augs ir megs vaisius. Čia aš kalbu tik apie didžiuosius oranžinius moliūgus - kaip elgtis su kitais moliūgais dar nenusprendžiau
Atsakyti
Sveikos, o moliugai kaip mezga vaisius, ar kaip cukinijos, is pradziu vaisius po to ziedas, ar po zydejimo vaisius mezga. pirma kart auginu, ir tik zydi, nesuprantu kur vaisiai...............
Atsakyti
Tai jie mezga taip pat vaisius kaip ir cukinijos..Turi matysis užsimezgęs vaisius smile.gif Mano pernai taip žydėjo, bet paskui jau pradėjo vaisius megzti.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 15, 14:55)
Tai jie mezga taip pat vaisius kaip ir cukinijos..Turi matysis užsimezgęs vaisius smile.gif  Mano pernai taip žydėjo, bet paskui jau pradėjo vaisius megzti.

Dekui, lauksiu, labai jau noriu maziukui rudeni koses virti...........
Atsakyti