Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 09, 09:23)
Skanumėlis  thumbup.gif

QUOTE(martam @ 2010 07 09, 09:34)
drinks_cheers.gif Tikrai, aš irgi jau kelias cukinijas nuskyniau thumbup.gif , pernai turėjau irgi apvalių, tai buvo didelės(nors ant pakelio parodytos mažos),o šitos maži bumbuliukai wub.gif

Pasidalinkite kaip, su kuo jas valgote smile.gif
Gaudvile, aš tą žalią tai "žalią" suvalgiau - jau tokia švelniai saldi, mmm thumbup.gif
Vis noriu farširuoti, bet kad nedaug jų dar smile.gif

QUOTE(Juračiuks @ 2010 07 09, 10:54)
Mergaitės, o kai užmezga cukinija, moliūgas ar patisonas, na matosi jau iš karto kur vaisius bus, o tuo bevaisius žiedus ar nuskabote?

Aš rašiau, kad skabau, bet gal jie turi žydėti ir vabzdžiai pasidarbuoti, tada vaisių bus daugiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Militux @ 2010 07 09, 09:19)
Auga neblogai didėja po truputi thumbup.gif  Bet iš triju daigeliu tik vienas užmezges yra g.gif o kur pirmas buvo užmegztas tai jo nebėra,tik tas vienintelis ax.gif o melionas tik dabar atsigaves ir žiedu daug o kas užaugs dar neaišku g.gif

Prie progos parodyk jį wub.gif

Maniškių melionų savaitgalį ir jau žiedeliai sukrauti buvo-gal jau žydės g.gif Tik laikau juos dar po agro plėvele.. Beje, arbūzai ir 3 skirtingų rūšių melionai sodinti vienu metu-tai tik 1 jau nemaži ir žiedus sukrovę, o kiti po truputį auga, arbūzai lėčiausiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 liepos 2010 - 11:23
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 09, 12:16)
Pasidalinkite kaip, su kuo jas valgote smile.gif
Gaudvile, aš tą žalią tai "žalią" suvalgiau - jau tokia švelniai saldi, mmm  thumbup.gif

jazus, net gėda prisipažint - surijau taip, kad seilės tekėjo upeliais blush2.gif laugh.gif

Žodžiu, pas mus yra kolkas tokia situacija, kad MB cukinijas valgo tik grežinėliais supjaustytas ir pakeptas ant griliaus, su prieskoniais. Dukra jau pradėjo žaisti kaip su kamuoliuku doh.gif Nieko nebeliko kaip imti ir sunaikinti.

Eina sau, taip susivalgė, kaip valgant didžiausia delikatesą blush2.gif biggrin.gif . Prisiminiau jausmą ir vėl galva susisuko doh.gif lotuliukas.gif

Na, o pernai kaimynė užvertė cukinijomis, tai aš jas marinavau kaip ir agurkus. Kiek susmulkinau, dar į marinatą įdėjau džiovinto čiliuko gabalėlių. Įtaryti nebandžiau, šiemet teks wink.gif
Atsakyti
O marinatas su actu?
Aš šiandien laukiu nesulaukiu kada nuvažiuosiu ir pažiūrėsiu kaip jos auga. Svaigau juk nuo Naujųjų metų blush2.gif
Ale vaikui natūralus žaislas thumbup.gif
Atsakyti
Taip, su actu wink.gif

Kaimynė sutarkuoja ir miltinius blynus kepa. Tik tie kamuoliukai prašosi kažkaip įmantriau būti paruošti, forma vistik įpareigoja bigsmile.gif

Aha, jau prisiminiau, kuriai čia ačiū reikia sakyti. Madmuazele, baliončikas Tau didžiausias 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 09, 11:36)
Taip, su actu wink.gif

Kaimynė sutarkuoja ir miltinius blynus kepa. Tik tie kamuoliukai prašosi kažkaip įmantriau būti paruošti, forma vistik įpareigoja  bigsmile.gif

Aha, jau prisiminiau, kuriai čia ačiū reikia sakyti. Madmuazele, baliončikas Tau didžiausias  4u.gif  bigsmile.gif

Į sveikatą 4u.gif

Aš ir kepu blynus - tarkuoju per burokinę tarką, dabar dar porą bulvių įtarkuoju, įmušu pora kiaušinių ir miltų pora šaukštų dedu ir kepu smile.gif Vaikas "čipsiniais" blyneliais vadina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 liepos 2010 - 11:41
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 09, 12:41)
Į sveikatą 4u.gif

Aš ir kepu blynus - tarkuoju per burokinę tarką, dabar dar porą bulvių įtarkuoju, įmušu pora kiaušinių ir miltų pora šaukštų dedu ir kepu smile.gif  Vaikas "čipsiniais" blyneliais vadina smile.gif

Labai skaniai skamba jau laukiu ir as savuju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 09, 12:22)
Prie progos parodyk jį wub.gif
Maniškių melionų savaitgalį ir jau žiedeliai sukrauti buvo-gal jau žydės g.gif  Tik laikau juos dar po agro plėvele.. Beje, arbūzai ir 3 skirtingų rūšių melionai sodinti vienu metu-tai tik 1 jau nemaži ir žiedus sukrovę, o kiti po truputį auga, arbūzai lėčiausiai g.gif

Gerai po savaitgalio pasistengsiu nufotkinti ax.gif
Atsakyti
o kaip jusu moliugai auga smile.gif ? musiskiai is 12 pasodintu daigu jau uzkariavo visa jiems skirta teritorija, dabar jau viens per kita auga- ziedu begale, trys jau nemazi moliugeliai vienos rusies yra geltoni , o kitu maciau lyg irgi jau primegzta, bet dar ne tokie dideli, ir zalios spalvos tai sunku pamatyt tose dziunglese kiek ju isvis yra smile.gif o cukinijas tai jau mama ruosias konservuot artimiausiu metu, nes jau tikrai daug tokiu nemazu bet dar neperaugusiu yra smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad Jūs anksti sodinote ir valgote cukinijas thumbup.gif Tačiau aš džiaugiuosi, kad ant komposto krūvos augdamos jau žydi smile.gif
Atsakyti
Va mano sios dienos derlius bigsmile.gif

user posted image

Kelis vaisius nupuvusius radau doh.gif Ir jau uzsimezge didieji geltonieji ir zali dryzuoti moliugai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 10, 22:09)
Va mano sios dienos derlius bigsmile.gif

bigsmile.gif Net seilė "nutyso" lotuliukas.gif essen.gif
Atsakyti
Kokios cukinijos grazios ir kaip as jas megstu wub.gif .
Pas mane siais metais tikriausiai prastas derlius bus. Isdygo tik moliugai, siuo metu zydi , bet dar vaisiai nesukrauti.
Man cukinijos jega, o cukiniju/pomidoru/papriku/svogunu misraine ziemai - fantastika kaip skanu, jokiu agurku nereikia wub.gif .

Beje, maniskiai melionai siltnamyje mazo apelsino dydzio jau - siemet kazkokie ankstyvi wub.gif
Atsakyti