Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(japoniuke1 @ 2009 06 08, 16:12)
Mergaitės, ar ne vėlu dar psodinti cukinijų sėklas lauke, turbūt rei 4u.gif kia pridengti, nes juk šaltos naktys?

tai minuso gi nėra. Sodink.
Atsakyti
cukinijas sodinti tikrai ne per vėlu. Derlius bus tik vėliau.
Atsakyti
Si savaidgali atidengiau savo arbuzuspasiziuret kaip ten jie laikosi.Nu ka trieju daigu nebera,dingo unsure.gif .O kiti stovi vietoj verysad.gif Kazi ar kas iseis man su tais arbuzais g.gif
Atsakyti
Pirmą kartą auginu vyjoklinius pailgus melionus.Du daugus psodinau į šiltnamį,vieną lauke.Tai šiltnamyje,kai parišau daigus auga vos ne akyse.Jau matau ir užuomazgas žiedų.Įdomu kiek jie augs?O lauke stovi vietoje.Vakar kai kurias cukinijas ir moliūgus uždengiau agroplėve. bigsmile.gif Na kur gi tokios šaltos naktys. doh.gif Ai ir dygliuotieji melionai pradėjo stybti viršun. bigsmile.gif Bet aišku šiltnamyje.
O mano arbūzai šiltnamyje gerai auga,vis naujus lapelius leidžia ir melionai auga(pirmą kartą auginu). g.gif
Atsakyti
Jei kas arčiau Alytaus esat ir norit cukinijų daigų - galėčiau perleisti. Visų nesutalpinsiu..Derlingiausioje vietoje, ant komposto krūvos auga moliūgas "Titanas", galintis užaugti iki 500kg. Bent jau taip skelbia informacija ant pakuotės.
Šiltnmamyje reikia atlaisvinti vietą arbūzui, galinčiam užaugti iki 90kg. Na, teks palaukti.Tokių svorių nesitikiu, bet ir pusė jų- jau būtų super..
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2009 06 16, 14:09)
Jei kas arčiau Alytaus esat ir norit cukinijų daigų - galėčiau perleisti. Visų nesutalpinsiu..Derlingiausioje vietoje, ant komposto krūvos auga moliūgas "Titanas", galintis užaugti iki 500kg. Bent jau taip skelbia informacija ant pakuotės.
Šiltnmamyje reikia atlaisvinti vietą arbūzui, galinčiam užaugti iki 90kg. Na, teks palaukti.Tokių svorių nesitikiu, bet ir pusė jų- jau būtų super..

bigsmile.gif aš irgi auginu panašų "titaną". Iškasiau duobę, atvežiau karutį mėšlo, pakasiau žemių ir pasodinau. Tik tas mano "titanas" matyt nežino, kad jis titanas, bo tykiai sau tūno. Ir dar saulėkaitų saulėkaitoj.. atrodytų, ko jam reikia.. unsure.gif
Atsakyti
Aš šiltnamy auginu 3 arbuzų daigus, žydi jie, vis masčiau, kad kai jau yra žiedai, gal reik nugnybt viršunę, kad nebeaugtų tolyn, o brandintų vaisių ax.gif doh.gif
Bet pasiskaičiau nuorodoje, lyg ir nereikia... Niu paliksiu augti ir vyniotis, sava praktika geriausia biggrin.gif Rudenį papasakosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 06 06, 22:35)
Mano ir cukinijos ir moliugai kazko nepatenkinti - jau trys savaites kaip lysvese tupi - atrodo lyg ir gerai bet nepaauge visishkai  schmoll.gif  unsure.gif

naktys šaltos verysad.gif Tubūt dėl to. Mano irgi taip stovi, lyg ir gražūs, neužvargę, bet nenori augt ir tiek schmoll.gif verysad.gif gal gi ateis kada tos šiltos dienelės ir gal tada parodys visą savo galią bigsmile.gif
Atsakyti
nu kaip Jusu arbuzai ax.gif ? nu mano tai prastai, tikriausiai jiem per slapia g.gif
Atsakyti
Klausykit, nulūžo mano plaušenės viršūnė, ką daryt? Mest lauk, ar tikėtis, kad leis šonines šakeles? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Siais metai pasisodinau 4 arbuzus, auga kaip "ant mieliu", zydi. Du parisau (kaip agurkus), kitus du, paleidau pazeme. Viskas butu gerai, uzmezge 2 arbuziukus, kaip nykscio nagas jie buvo, bet pradejo jie ruduoti. Nu siandien as jau paziurejau, visas ju visus parudaves, na vienu zodziu, kazkas atsitiko. Suputi negalejo, tikrai ne per slapia. Ir apskritai, zydi daug, bet tik pradeda megzti vaisiukus jie pajuoduoja ir viskas. g.gif Gal zinote kas cia darosi?
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 06 30, 23:33)
Klausykit, nulūžo mano plaušenės viršūnė, ką daryt? Mest lauk, ar tikėtis, kad leis šonines šakeles?  unsure.gif

O man pernai neužaugo. g.gif Kaip suvešėjo pomidorai,agurkai,matyt saulės buvo mažoka.
Mano vijokliniai moliūgai,kad auga. doh.gif Ir kokie žiedai įdomūs,ant poilgio koto ir žydi ne ilgiau pusvalandžio,vis prisiruošiu nufotografuoti,ateinu,o jie jau peržydėję. ax.gif
Bijuna nežinau kas arbūzams tavo. g.gif ,Mano kol kas žydi ir brandina arbuziukus ir melionai gal jau bus sužydę? g.gif
Atsakyti