Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

Ui koks fainuolis wub.gif Mano dar net nezydi. Bet ir gerai - siemet pabandysiu kartu su agurkais uzmarinuoti. Gal kas koki receptuka skanu zino? As esu pas kazka sveciuose valgiusi, man patiko.
Mes siandien cukiniju blyneliu prisikepem - skanu tongue.gif
Papildyta:
O tu tokiu cukiniju neskini dar?
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2010 07 06, 13:06)
Va,mano patisoniukas  ax.gif

ir cukinija  smile.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 05, 09:48)
Imesiu kelias foto savo kamuoliukiniu cukiniju.. Pasirodo, kad per savaite nelabai uzauga g.gif Tik kelias nuskyniau. Ir sviesiosios (Nojaus seklos) greiciau auga.

user posted image

user posted image

user posted image

Nu kaip smagu,ankstyvas derlius smile.gif
Atsakyti
Mano cukinijos jau taip pat mezga vaisius drinks_cheers.gif Bet kaip pastebejau daug vyrisku ziedu,tai derlius turbut nebus labai gausus schmoll.gif
Atsakyti
bandysiu ir as tuos tuscius ziedus nuskabyti nuo kai kuriu, ir ziuresiu kas bus g.gif

o kaip jus nuotraukas idedat? noreciau ir as pasirodyti savo augalelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 06 liepos 2010 - 18:31
Na kaip gražu čia pas jus. O kaip smagu, kad jūs valgote savo daržoves, pas mus dar toli, dar tik mezgasi žiedeliai, bet labai pradėjo augti, kai taip atšilo smile.gif . Gero derliaus ir toliau biggrin.gif
Atsakyti
Super prisiauginusios tiek grozybiu thumbup.gif O as, kaip visose, auginimo srityse, labai sugrudau viska ir dabar per lapus nieko nesimato...gal 50 cm. tarpai, ir galvoju ar galiu lapus paskabyti?
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2010 07 06, 20:30)

o kaip jus nuotraukas idedat? noreciau ir as pasirodyti savo augalelius  mirksiukas.gif

Bandyk per www.radikal.ru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kkarile @ 2010 07 09, 07:54)
Super prisiauginusios tiek grozybiu thumbup.gif  O as, kaip visose, auginimo srityse, labai sugrudau viska ir dabar per lapus nieko nesimato...gal 50 cm. tarpai, ir galvoju ar galiu lapus paskabyti?

Aš šiek tiek praskabiau smile.gif

Merginos, dėkit savo foto - aš kaifuoju į šituos grožius žiūrėdama wub.gif

Kaži kaip ten Militux arbūziukas auga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 liepos 2010 - 08:42
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 09, 09:37)
Kaži kaip ten Militux arbūziukas auga g.gif

Auga neblogai didėja po truputi thumbup.gif Bet iš triju daigeliu tik vienas užmezges yra g.gif o kur pirmas buvo užmegztas tai jo nebėra,tik tas vienintelis ax.gif o melionas tik dabar atsigaves ir žiedu daug o kas užaugs dar neaišku g.gif
Atsakyti
Nežinau, kuriai čia dėkoti už galvos praradimą lotuliukas.gif
Žodžiu, jau ragavau šios cukinijos vaisių
user posted image

Skanumėlis thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Tikrai, aš irgi jau kelias cukinijas nuskyniau thumbup.gif , pernai turėjau irgi apvalių, tai buvo didelės(nors ant pakelio parodytos mažos),o šitos maži bumbuliukai wub.gif
Atsakyti
Mano melionas tai nelabai auga net šiltnamyje, kažkas jam nepatinka g.gif . Nors ir pernai tik vienas mažiukas buvo, tai vilčių nededu, kaip bus taip mirksiukas.gif

Mergaitės, o kai užmezga cukinija, moliūgas ar patisonas, na matosi jau iš karto kur vaisius bus, o tuo bevaisius žiedus ar nuskabote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 09 liepos 2010 - 10:56