Ui koks fainuolis Mano dar net nezydi. Bet ir gerai - siemet pabandysiu kartu su agurkais uzmarinuoti. Gal kas koki receptuka skanu zino? As esu pas kazka sveciuose valgiusi, man patiko.
Mes siandien cukiniju blyneliu prisikepem - skanu
Papildyta:
O tu tokiu cukiniju neskini dar?
QUOTE(glossi @ 2010 07 06, 13:06)
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 05, 09:48)
Imesiu kelias foto savo kamuoliukiniu cukiniju.. Pasirodo, kad per savaite nelabai uzauga Tik kelias nuskyniau. Ir sviesiosios (Nojaus seklos) greiciau auga.
Nu kaip smagu,ankstyvas derlius
Mano cukinijos jau taip pat mezga vaisius Bet kaip pastebejau daug vyrisku ziedu,tai derlius turbut nebus labai gausus
bandysiu ir as tuos tuscius ziedus nuskabyti nuo kai kuriu, ir ziuresiu kas bus
o kaip jus nuotraukas idedat? noreciau ir as pasirodyti savo augalelius
o kaip jus nuotraukas idedat? noreciau ir as pasirodyti savo augalelius
Na kaip gražu čia pas jus. O kaip smagu, kad jūs valgote savo daržoves, pas mus dar toli, dar tik mezgasi žiedeliai, bet labai pradėjo augti, kai taip atšilo . Gero derliaus ir toliau
Super prisiauginusios tiek grozybiu O as, kaip visose, auginimo srityse, labai sugrudau viska ir dabar per lapus nieko nesimato...gal 50 cm. tarpai, ir galvoju ar galiu lapus paskabyti?
QUOTE(ativas @ 2010 07 06, 20:30)
Bandyk per www.radikal.ru
QUOTE(kkarile @ 2010 07 09, 07:54)
Super prisiauginusios tiek grozybiu O as, kaip visose, auginimo srityse, labai sugrudau viska ir dabar per lapus nieko nesimato...gal 50 cm. tarpai, ir galvoju ar galiu lapus paskabyti?
Aš šiek tiek praskabiau
Merginos, dėkit savo foto - aš kaifuoju į šituos grožius žiūrėdama
Kaži kaip ten Militux arbūziukas auga
QUOTE(madmuazele @ 2010 07 09, 09:37)
Kaži kaip ten Militux arbūziukas auga
Auga neblogai didėja po truputi Bet iš triju daigeliu tik vienas užmezges yra o kur pirmas buvo užmegztas tai jo nebėra,tik tas vienintelis o melionas tik dabar atsigaves ir žiedu daug o kas užaugs dar neaišku
Tikrai, aš irgi jau kelias cukinijas nuskyniau , pernai turėjau irgi apvalių, tai buvo didelės(nors ant pakelio parodytos mažos),o šitos maži bumbuliukai
Mano melionas tai nelabai auga net šiltnamyje, kažkas jam nepatinka . Nors ir pernai tik vienas mažiukas buvo, tai vilčių nededu, kaip bus taip
Mergaitės, o kai užmezga cukinija, moliūgas ar patisonas, na matosi jau iš karto kur vaisius bus, o tuo bevaisius žiedus ar nuskabote?
Mergaitės, o kai užmezga cukinija, moliūgas ar patisonas, na matosi jau iš karto kur vaisius bus, o tuo bevaisius žiedus ar nuskabote?