Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(ilja @ 2010 06 27, 20:01)
Mano sudygusias cukinijas ir moliūgus nugraužė skruzdėlės verysad.gif Liko tik stiebelis verysad.gif Kažin, rasčiau dar kokių daigų turguje? g.gif Beje, skruzdės šiemet viską užpuolė, į gėlių vazonus ir tuos susikraustė doh.gif

nugraužė kažkas kitas, ne skruzdžių darbas čia 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2010 06 27, 20:23)
Druska jas pabarstykit.... Man dar patare (pati neisbandziau) - druska+soda+karstas vanduo: pabarstyti soda su druska ant ju ir uzpilti karsto vandens. Siemet apskritai labai daug skrusdelynu darze-ale nors sukele kupstus prie darzoviu, bet nenugrauze schmoll.gif

o! po druskos ir žolė jokia neaugs thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 27, 20:23)
Druska jas pabarstykit.... Man dar patare (pati neisbandziau) - druska+soda+karstas vanduo: pabarstyti soda su druska ant ju ir uzpilti karsto vandens. Siemet apskritai labai daug skrusdelynu darze-ale nors sukele kupstus prie darzoviu, bet nenugrauze schmoll.gif

Juk tas karštas vanduo gėlėms ir kitiems augalams gali pakenkti g.gif
O Fairy namuose neturiu, gal sakau soda suveiks. šiltnamyje tai iš vis išnaglėjo, baklažane skruzdėlyną pasidarė, po nakties visas apneštas būna, aš ryte jį nukratau, o kitą rytą vėl tas pats: žemės, skruzdės ir jų kaiušiniai doh.gif
Atsakyti
Perskaičiusi nuėjau ir palaisčiau Fairy, žiūrėsiu, ar dings nors "viena" g.gif
Atsakyti
4u.gif pas mane cukinijos setos lauke-galu gale ima bujoti bigsmile.gif galvojau ,kad nieko nebebus...ir siandien dar pasejau kelias seklytes-profilaktikai..
Atsakyti
Imesiu kelias foto savo kamuoliukiniu cukiniju.. Pasirodo, kad per savaite nelabai uzauga g.gif Tik kelias nuskyniau. Ir sviesiosios (Nojaus seklos) greiciau auga.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labai grazios wub.gif
O kaip pas jus su dregme blink.gif Mano pernai, kai sausa buvo visai vietoj stovejo, kai vandens gaudavo, pradedavo augti biggrin.gif
Atsakyti
Dregme nesiskundzia smile.gif Vis lyja ir lyja doh.gif
Atsakyti
o mano patisonai kazkodel vaisiu nemezga unsure.gif . ziedus turi tokius kaip nuotraukose auksciau, bet jie nudziusta ir nukrinta verysad.gif
gal kas zinit kame kampas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 05 liepos 2010 - 20:58
QUOTE(ativas @ 2010 07 05, 20:53)
o mano patisonai kazkodel vaisiu nemezga  unsure.gif . ziedus turi tokius kaip nuotraukose auksciau, bet jie nudziusta ir nukrinta verysad.gif
gal kas zinit kame kampas?

Pas mane ir didesne dalis moliugu, patisonai, pailgos cukinijos zydi tusciais ziedais, nesuprantu kodel schmoll.gif Ir situ cukiniju ne visi ziedai vaisingi.
Atsakyti
Tai vyriski ziedai, juos galima valgyti - iskepti apvoliotus blynu tesloje. 4u.gif
Velesni ziedai pradeda megsti, bent jau as pernai taip maciau g.gif

O pas mus visai nelyja, jau visa savaite. Vakar vaziavau laistyti moliugu, pas mane tik ziedu uzuomazgos dar ax.gif
Atsakyti
O as juos dar neissiskleidusius nuskinu, kad neeikvotu energijos ir maistiniu medziagu jiems g.gif Bet kazi ar gerai darau, gal jie turi prazydeti g.gif
Atsakyti
Va,mano patisoniukas ax.gif

ir cukinija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo glossi: 06 liepos 2010 - 12:13