Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(Militux @ 2010 06 19, 10:19)
Kad neturiu sėklų blush2.gif reiks pabandyt žalioj stotelėje pažiūrėt, kažin ar ko beturi g.gif nes kiek dabar žiūrėjausi nieko gero schmoll.gif  o iš tu  kokios rūšies geriausiai pirkti g.gif

Kažkurioje temoje skaičiau, kad mergaitės kur nukainuotos prekės sudėtos perka ar net išsikrapšo patikusias sėklas smile.gif moliūgų (AR KITŲ NEMATYTŲ VAISIŲ BEI DARŽOVIŲ). Mintis gera, bet vis pamirštu kai nueinu lotuliukas.gif . O iki Joninių tikrai gali sodinti, apdeng agroplėvele ir tikrai bus liuks.

Tik žiauriai oro temperatūra svyruoja naktį ir dieną, o tai blogai viems augalams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 14, 09:10)
kaip auga jūsų cukinijos ir moliūgai?

Maniskes auga visu pajegumu thumbup.gif Kamuoliukines cukinijos aplipusios cukinijomis jau bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu.... Bet jau visas cukinijas ir moliugus palikau atidengtus, nes pritrukau agropleveles... apdengiau arbuzus ir melionus, kuriuos siandien susodinau is indeliu... Manau, kad neturetu susalti, nes zada jau karstas dienas ir siltas naktis.... tik tas lietus kaip viska gadina doh.gif

QUOTE(Militux @ 2010 06 19, 08:48)
Va mano arbūziukas blush2.gif  ax.gif

Koks grazuolis wub.gif
Atsakyti
Maniškės komposto krūvoje taip pat gerai auga
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 20, 21:48)
Maniskes auga visu pajegumu thumbup.gif  Kamuoliukines cukinijos aplipusios cukinijomis jau bigsmile.gif

kaip faina thumbup.gif Pas mane tik pailgos cukinijos aplipusios vaisiais, o šitos kamuoliukinės dar tik ruošiasi žydėti. Na, bet ateis ir į mano daržą šventė smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau visa temute,kokios jus visos saunuoles kad tiek ivairiu darzoviu derliu mokat uzaugint. Visoms po 4u.gif As pasigirt kolkas neturiu kuo,siemet iskart i dirva pasisejau cukiniju Black beauty seklu. Isdygo tik 7 cukinijos bet ir jos labai letai auga,gal reiktu agroplevele uzdengt,nes orai siluma nelepina. Melionu ir moliugu dar neteko augint,bet pasiskaicius temute,labai uzsimaniau juos augint. Turiu komposto kruva,kuria galeciau isnaudot moliugu auginimui. Kaip manote,mergaites,dar nevelu butu ju pasiset?
Atsakyti
Jei spesi iki joniniu, bandyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashtonele @ 2010 06 22, 17:44)
Kaip manote,mergaites,dar nevelu butu ju pasiset?

bijau, kad gali būt vėloka.. nebent kokius labai ankstyvus g.gif Rašo, kad moliūgai nuskinti per kurį laiką subręsta. Gali pabandyt. O gal ir spės užaugt.
O gali pabandyt turguj daigų pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 22, 17:49)
Jei spesi iki joniniu, bandyk 4u.gif

Bijau kad iki joniniu nespesiu,nes dar seklu nenusipirkus,nebent rytoj nuleksiu,nusipirksiu ir pasisesiu. O jeigu ta komposto kruva dar agroplevele uzdengt,gal greiciau sudygtu ir dar speciau derliu surinkt?

QUOTE(saintlina @ 2010 06 22, 17:50)
bijau, kad gali būt vėloka.. nebent kokius labai ankstyvus  g.gif Rašo, kad moliūgai nuskinti per kurį laiką subręsta. Gali pabandyt. O gal ir spės užaugt.
O gali pabandyt turguj daigų pažiūrėt.

O kokias ankstyvas veisles patartumete pirkti? Neseniai buvau turguje bet neteko matyt moliugu daigu. Na jei ir nespesiu siemet pasiset,tai kitamet butinai tuo uzsiimsiu 4u.gif
Atsakyti
aš tai nieko gudraus patart negaliu, pati pirmąkart moliūgus auginu. Melionus pernai kad ir sudaiginau namie anksti, vistiek nieko nesigavo. Matyt, šalta buvo g.gif
O šiaip ant pakiukų turėtų būt parašyta, ar ankstyva veislė. Ar internete pablusinėt prieš perkant.
Agroplėvele pridengus, žinoma, šilčiau daigeliams būtų ir augtų greičiau.
Atsakyti
Maniskiai vargseliai sala palikti be agropleveles doh.gif

As patarciau pasiseti moliugus ,,AMAZONKA"... jie greitai dera, auga nedideli...
va nuoroda moliugai
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 06 22, 21:14)
aš tai nieko gudraus patart negaliu, pati pirmąkart moliūgus auginu. Melionus pernai kad ir sudaiginau namie anksti, vistiek nieko nesigavo. Matyt, šalta buvo  g.gif
O šiaip ant pakiukų turėtų būt parašyta, ar ankstyva veislė. Ar internete pablusinėt prieš perkant.
Agroplėvele pridengus, žinoma, šilčiau daigeliams būtų ir augtų greičiau.

QUOTE(madmuazele @ 2010 06 22, 21:38)
Maniskiai vargseliai sala palikti be agropleveles doh.gif 

As patarciau pasiseti moliugus ,,AMAZONKA"... jie greitai dera, auga nedideli...
va nuoroda moliugai

Aciu,merginos,uz atsakymus 4u.gif Rytoj leksiu ieskot moliugu seklyciu,tikiuosi pavyks rast ankstyvu veisliu. blush2.gif
Atsakyti
Labas, turiu klausimą
turiu Gele reuzen moliūgą, bet 3 užmegzti vaisiai parudavo su žiedu, o vienas didesnis pradėjo ruduoti, vysti. Auga priesmėlio dirvoje, palaistau dilgėlių skiestu raugu, vandeniu su pelenais.
Kodėl jie taip ruduoja, ar taip turi būti, ar ko jiems trūksta?
Atsakyti