Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(madmuazele @ 2010 06 04, 09:11)
Tikriausiai su citrina g.gif

O man uogienė nors ir visai skani, bet man verčiau košes, troškinius, sriubas virti, sultis spausti smile.gif

Man irgi skamiausi be uogieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 04, 08:11)
Tikriausiai su citrina g.gif

O man uogienė nors ir visai skani, bet man verčiau košes, troškinius, sriubas virti, sultis spausti smile.gif

Taip su citrina bigsmile.gif Arba su apelsinais, kai svelnesnes norisi...
Mes irgi megstam sriuba, troskinius, orkatej kept rolleyes.gif Bet pernai labai daug ju uzderejo, tad viskam uzteko thumbup.gif Dar dabar saldikly pilna paruosto pyragu kepimui bigsmile.gif
Atsakyti
O koks pyragas? blush2.gif Viena kartą kepiau, tai kažkos subliuškęs gavosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2010 06 04, 13:50)
Taip su citrina bigsmile.gif  Arba su apelsinais, kai svelnesnes norisi...
Mes irgi megstam sriuba, troskinius, orkatej kept rolleyes.gif  Bet pernai labai daug ju uzderejo, tad viskam uzteko thumbup.gif Dar dabar saldikly pilna paruosto pyragu kepimui bigsmile.gif

Ačiū už patarimą dėl uogienės 4u.gif
O koks pyragas ir koks ruošinys laikomas šaldiklyje? ax.gif
Dabar tai mėgaujamės rabarbarų pyragu ax.gif
Atsakyti
Aš vis su tais receptais blush2.gif O koks rabarbarų receptas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 04, 14:43)
Aš vis su tais receptais blush2.gif  O koks rabarbarų receptas? blush2.gif

Ir man idomus tas receptukas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
As rabarbarus dedu visur, kur papuola. Jei turite megstamo obuoliu pyrago recepta, tiesiog vietoj ju naudokite rabarbarus ir tikrai neprasausite.
Moliugu pyrago skanaus neteko ragauti.Todel ir nenaudoju jiems tokio brangaus produkto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 04, 12:04)
O koks pyragas? blush2.gif  Viena kartą kepiau, tai kažkos subliuškęs gavosi schmoll.gif

Receptas cia
http://kepyklapenki....thpaste-kisses/
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2010 06 04, 13:37)
... ir koks ruošinys laikomas šaldiklyje? ax.gif 


Isvirti moliugo gabaliukai ir sutrinti bigsmile.gif
Atsakyti
Va mano žadėta arbuziuko nuotrauka blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 04, 15:43)
Aš vis su tais receptais blush2.gif  O koks rabarbarų receptas? blush2.gif

Visai pamiršau doh.gif
Gamindama šį pyragą produktų nesveriu, tiesiog "iš akies" blush2.gif .
3-4 kiaušinius, cukrų, van.cukrų gerai išmaišau, pilu apie 0,5 stiklinės aliejaus; 1 šaukštelį sodos gesinu 2 šaukštuose grietinės+1 šaukštas acto, - nugesinus į tešlą, po to suberiu pjaustytus rabarbarus ir verdančiu vandeniu nuplikytas razinas - miltų, kad būtų tirštoka tešla. Ir viskas. Kepa 30-40 min. Greitas, pigus (ir nemažas) pyragas. Kai būna braškių, vietoje razinų dedu jas.
Papildyta:
QUOTE(rsc @ 2010 06 05, 00:28)

Isvirti moliugo gabaliukai ir sutrinti bigsmile.gif

Aišku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 06 08, 14:50)
Va mano žadėta arbuziuko nuotrauka blush2.gif



Pavyyyyyydziu 4u.gif Lauksim dabar arbuzo foto mirksiukas.gif

QUOTE(jediara @ 2010 06 08, 15:05)
Visai pamiršau doh.gif


Aciu 4u.gif



As girdejau, kad moliuga zalia supjaustyta gabalais saldo... Nesu bandziusi, bet siemet bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 08, 19:05)
Pavyyyyyydziu 4u.gif  Lauksim dabar arbuzo foto mirksiukas.gif
Aciu 4u.gif
As girdejau, kad moliuga zalia supjaustyta gabalais saldo...  Nesu bandziusi, bet siemet bandysiu.



as visada saldau zalia moliuga ax.gif bet susipjaustau iskart tokiais gabaliukais kokius dedu i troskinius ar sriubas, pyragams tai nezinau ar tiktu taip, nors is esmes atitirpinus galima ir sumalt manau smile.gif
Atsakyti