Mano muskatinis tik vienas isdygo
Uztai tie dideli is Rimi visi Kur reiks deti tokis didelius, jei uzaugs
QUOTE(laurindre @ 2010 06 03, 13:03)
Mano muskatinis tik vienas isdygo
Na ir klausimas , taigi visą žiemą galėsi ir sriubas virt, ir pyragus kept, ir troškinius gamint . Kad tik užaugtų ...
QUOTE(Juračiuks @ 2010 06 03, 16:02)
Na ir klausimas , taigi visą žiemą galėsi ir sriubas virt, ir pyragus kept, ir troškinius gamint . Kad tik užaugtų ...
Nieko ji ten žiemą nedarys, tiesiog nebus iš ko daryt troškinių ir pyragų, nes vos užsimezgusius į orkaitę sukiša ir iškepa...
QUOTE(Edexa @ 2010 06 03, 16:07)
Nieko ji ten žiemą nedarys, tiesiog nebus iš ko daryt troškinių ir pyragų, nes vos užsimezgusius į orkaitę sukiša ir iškepa...
Tik nereikia cia manes
Tie uzsimezge pas mane jau kilograminiai buvo
Pasodinau siandien savo moliugus 11 vnt 4 skirtingu rusiu O kitus i komposto kruva seklas sumeciau Paziuresim, kur derlius geresnis bus Ir palaisciau balandziu kakuliais ir i apacia meslo pridejau. Dabar jau ju reikalas augti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 03, 11:35)
Man skaniausi tie didieji geltonu vidum. Man atrodo, kad tu ir nusipirkai tų skaniųjų moliūgų veislę.
aha, ant vieno pakelio parašyta, kad geriausio skonio iš moliūgų. Nu žiūrėsim, kas per stebuklas.
QUOTE(laurindre @ 2010 06 03, 12:03)
Kur reiks deti tokis didelius, jei uzaugs
Uogiene skani is moliugu
QUOTE(rsc @ 2010 06 04, 00:40)
Uogiene skani is moliugu
O ką dar į tą uogienę dedate?
Tikriausiai su citrina
O man uogienė nors ir visai skani, bet man verčiau košes, troškinius, sriubas virti, sultis spausti
O man uogienė nors ir visai skani, bet man verčiau košes, troškinius, sriubas virti, sultis spausti
QUOTE(anemone @ 2010 06 04, 10:01)
Moliugu uogienes skonis priklauso nuo to kokia moliugo veisle ir su kokiais vaisiais maishote . Gaminu su persikais , abrikosais , apelsinais , citrinomis .
O persikai su abrikosais - savi?
QUOTE(anemone @ 2010 06 04, 10:01)
Moliugu uogienes skonis priklauso nuo to kokia moliugo veisle ir su kokiais vaisiais maishote . Gaminu su persikais , abrikosais , apelsinais , citrinomis .
o kada Jūs tas uogienes verdat? Juk jei moliūgus reik vartot subrendusius, tai laukt reik iki rudens. O persikų nei abrikosų jau nebelieka tokiu metu..