Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(Militux @ 2010 06 03, 09:45)
Mano šiltnamyje jau vienas arbūziukas užsimezges thumbup.gif koks dryžuotas ax.gif reiks kokia diena nuotraukytę įdėti g.gif

Būtinai įdėk foto thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Edexa @ 2010 06 03, 10:14)
MADMUAZEL, jau sudygo visos trys tamstelės kvapniųjų moliūgų sėklutės thumbup.gif

Smagu. Visos trys. bigsmile.gif thumbup.gif Mano dar ne... Bet esu tikra, kad sudygs tongue.gif

Aš turėjau pernai "Amazonka" veislės moliūgus - tai jie greitai subręsdavo, nedidukai tokie, tai juos galima buvo anksčiau valgyti, nei tuos didžiuosius.... O tie kvapieji ne ankstyvi moliūgai g.gif
Atsakyti
Moliugai ir uzauge kieti biggrin.gif
Pernai maniskiai nespejo pilnai suaugti. Nuskyniau ir tokius, nes lysveje butu supuve. Pastovejo kambaryje ir spalva pakeite ir laikesi geriau, nei is turgaus pirkti subrende g.gif Nemaciau jokio skirtumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 06 03, 11:28)
Moliugai ir uzauge kieti biggrin.gif
Pernai maniskiai nespejo pilnai suaugti. Nuskyniau ir tokius, nes lysveje butu supuve. Pastovejo kambaryje ir spalva pakeite ir laikesi geriau, nei is turgaus pirkti subrende g.gif Nemaciau jokio skirtumo bigsmile.gif

Nu taip, kieti, bet subrendę iškart skanūs ir gali valgyt. Jei nuskini nesunokusius, juos galima jau nuskintus sunokint per kurį laiką. Šitą žino ir probobutės. Bet jei nuskinsi nesunokusį ir iškart jį bandysi valgyti (abejoju ar kas tokį akmenį norės graužt....) tai vizitas pas stomatologą garantuotas.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 03, 11:27)
Būtinai įdėk foto thumbup.gif  thumbup.gif

pioneer.gif
Atsakyti
Zaliu as ir sunokusiu nevalgau.Spaudziu sultis ar kazkaip termiskai apdoroju 4u.gif
As nieko nebandau irodyti, tiesiog diskutuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 06 03, 11:27)

O tie kvapieji ne ankstyvi moliūgai g.gif

Nežinau, ant pakelio buvo parodyta, kad šitie žaliai dryžuoti subręsta per 90 dienų, tai kažin ar jau čia ankstyvi bus. Vėlai sėti, reiks prieš šalnas skint ir po lova nokint biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 06 03, 11:51)

As nieko nebandau irodyti, tiesiog diskutuoju mirksiukas.gif

Aš irgi diskutuoju mirksiukas.gif
Tik jokių sulčių niekad nebandžiau spaust. Tiesiog atsipjaudavau kaip arbūzą ir valgydavau, dar kartais pakepindavau su džiuvėsėliais. O kvapniuosius išvis pirmąkart auginu ax.gif Čia tu mane su jais sugundei, užsimušdama ieškojau, kol radau rolleyes.gif
Atsakyti
Zalius as nebent i salotas pjaustau, vyras kartais atsipjauna biggrin.gif Man skaniausi kepti orkaiteje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 06 03, 10:56)
Tik jokių sulčių niekad nebandžiau spaust. Tiesiog atsipjaudavau kaip arbūzą ir valgydavau

eik tu blink.gif Jie tokie skanūs? Pirmąkart šiemet sodinau. Sugundėt čia mane, išvedėt iš kelio. Dabar nebepraeisiu pro moliūgus, o ką reiks su jais daryt - nežinau lotuliukas.gif Protingas žmogus prieš sodindamas būtų nusipirkęs gabaliuką moliūgo ir paragavęs, bet čia ne apie mane biggrin.gif

O ar auginot kuri moliūgus, kur sėklos be lukšto?
Atsakyti
Aš šiemet pirmą kartą auginu moliūgus, kurių sėklos be lukšto smile.gif Kai sodinau, tikrai sėklytės be lukšto buvo - tai jei bus nemažai tų sėklų - super thumbup.gif Nereikės pirkti, tikrai niekuo nepurkštos, natūralios savos thumbup.gif Niam biggrin.gif

Beje, moliūgai tikrai labai skanūs - valgiau ir žalius, ir tirštas sriubas viriau, ir šiaip į sriubą vietoj bulvės dėjau smile.gif Viena geriausių daržovių thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 03 birželio 2010 - 11:32
QUOTE(saintlina @ 2010 06 03, 12:09)
eik tu  blink.gif  Jie tokie skanūs? Pirmąkart šiemet sodinau. Sugundėt čia mane, išvedėt iš kelio.

Gal ir skanūs ax.gif čia skonio reikalas, o ir moliūgas moliūgui nelygus. Man skaniausi tie didieji geltonu vidum. Man atrodo, kad tu ir nusipirkai tų skaniųjų moliūgų veislę.
O LAURINDREI reik padėkot už užrodymą ir skanų sugundymą kvapniųjų moliūgų 4u.gif Dar pasakyk kada tu juos skini kepimui, įtariu, kad nesunokusius...
Atsakyti
lotuliukas.gif gerai itari lotuliukas.gif As dar tik pradedanti augintoja doh.gif Pernai pirma karta darza turejau. O bajeris geriausias buvo, kad neturejau laiko nuvaziuoti, savo draugei, kurios zeme naudojuosi, sakau, nuskink cukinijas, jei yra. Nes turejau su ja mieste susitikti. Ateinu pasiimti, paziuriu, o maise mano muskatiniai moliugai nuskinti doh.gif Na jie zali, kazkiom i cukinijas panasus buvo, tik trumpesni ir kriauses formas, net neisivaizduojate, kaip gaila buvo verysad.gif Jie butu dar gerokai paauge, nes pirmieji buvo. Bet ka padarysi, pati kalta doh.gif
Atsakyti
Ahaaaaaa...nu dabar man aišku kodėl pradėjai kepti nesunokusius moliūgus... lotuliukas.gif
Atsakyti