Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(madmuazele @ 2010 05 27, 08:45)

Tai kur tu sėjai?

Aš pagalvojau, kad man gal melionus namie į indelius pasėti g.gif  Ar laukan iš kart g.gif

Taip niekada nesėjau, kaip šiemet - iš karto į lauką ax.gif , lauksime, bus derlius ar ne, nes tai daugiau bandymas, nei derliaus laukimas rolleyes.gif
Atsakyti
Man pernai lauke nedygo cukinijos ypac geltonos. Todel teko daiginti namie, todel siemet net nebandau. g.gif
Atsakyti
jei sakot, kad dar ne vėlu sėt, tai nulėksiu dar sėklų nusipirkt. Kažkodėl ne visi moliūgai sudygę.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 05 30, 20:41)
jei sakot, kad dar ne vėlu sėt, tai nulėksiu dar sėklų nusipirkt. Kažkodėl ne visi moliūgai sudygę.

Moliūgams tikrai nevėlu. Pati prieš tris dienas pasėjau ne tik moliūgų, bet dar ir melionų. Ir tikrai spės užaugt ir sunokt iki rudens. Gali sau šuoliuot ir pirkt.
Atsakyti
mmmmm, melionai.... gundytoja tu biggrin.gif Viskas, važiuosiu pirkt. Vienais metais sodinau melionus į indelius, paskui persodinau į dirvą. Nifiga nesigavo - stovėjo stovėjo vietoj pusę vasaros. Kažkas nepatiko aniems. Na, pabandyt galima darkart.
Atsakyti
Saintlina, o kur jie augo pas tave, kad neuzaugo? Taip norisi melionu ir arbuzu-nesinori veltui auginti schmoll.gif
Atsakyti
Mergičkos, jei dar žadat sėt melionus, tai pirkit EMIR F sėklas. Šitie melionai nesunkiai pakelia žemesnes temperatūras, net jei vasara ir prasta, visai neblogai dera. Tai SĖKLUVOS produkcija.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 30, 20:47)
Saintlina, o kur jie augo pas tave, kad neuzaugo? Taip norisi melionu ir arbuzu-nesinori veltui auginti schmoll.gif

dalis augo priesmėly, dalis - durpyne. Pas mus kitokios žemės nėr biggrin.gif Šiaip viskas bujoja, bet melionai neaugo. Gal šaltoka praėjusią vasarą jiems buvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 05 31, 09:05)
Mergičkos, jei dar žadat sėt melionus, tai pirkit EMIR F sėklas. Šitie melionai nesunkiai pakelia žemesnes temperatūras, net jei vasara ir prasta, visai neblogai dera. Tai SĖKLUVOS produkcija.

ačiū, pabandysiu paieškot.
Atsakyti
Mergaites,ar esate kas augine melionus ar arbuzus sitnamyje ,po aukstaugiais pomidorais? g.gif Man cia toki patarima dave turguje juos pardavinejanti moteris,tipo ji taip augina ir puikiausiai viskas dera,telpa ..kazi ar uzteks ten visiems vietos ,ar nepadarysiu dziugliu? doh.gif biggrin.gif Neaugs nei pomidorai ,nei arbuzai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 05 31, 16:29)
Mergaites,ar esate kas augine melionus ar arbuzus sitnamyje ,po aukstaugiais pomidorais? g.gif Man cia toki patarima dave turguje juos pardavinejanti moteris,tipo ji taip augina ir puikiausiai viskas dera,telpa ..kazi ar uzteks ten visiems vietos ,ar nepadarysiu dziugliu? doh.gif  biggrin.gif Neaugs nei pomidorai ,nei arbuzai ax.gif

As siemet zadu taip daryti smile.gif Tik pas mane siek tiek kitoks variantas - auga tik zemaugiai pomidorai, bet manau, kad visi tilps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 31, 17:07)
As siemet zadu taip daryti smile.gif Tik pas mane siek tiek kitoks variantas - auga tik zemaugiai pomidorai, bet manau, kad visi tilps smile.gif

Na tada ir as bandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, prisiskaičiau ir užsipirkau mažumėlę moliūgų biggrin.gif Tuos kriaušės formus išgirtus, kažkokius Miranda - kur daug sėklų be lukšto, Amazonka ir Rouge vif d'etampes - nežinau kam, šiaip iš azarto biggrin.gif
O moliūgų skint bile kada negalima kaip cukinijų? Reik būtinai laukt kol sunoks, t.y. rudens?
Atsakyti