augintojėlės, qq
Šiemet sėsiu tiesiai į dirvą dekoratyvinių moliūgėlių, gal jau šį savaitgalį, tikiuosi rudenį turėsiu kuo virtuvę papuošti.
QUOTE(Jūržolė @ 2009 05 06, 16:26)
Šiemet sėsiu tiesiai į dirvą dekoratyvinių moliūgėlių, gal jau šį savaitgalį, tikiuosi rudenį turėsiu kuo virtuvę papuošti.
O as siemet noriu arbuzus isbandyti - ar spes prinokti/ ar saldus bus...
QUOTE(rsc @ 2009 05 06, 17:43)
O as siemet noriu arbuzus isbandyti - ar spes prinokti/ ar saldus bus...
Man sakė ,kad arbūzus geriau auginti šiltnamyje ,nes lauke gali nespėti prinokti
Aš prieš kokį mėnesiuką susodinau į vieną indelį dekoratyvinius moliugėlius ir geltoną melioną,o prieš savaitę viską į šiltnamį persodinau,tai dabar nežinau kas kur,o darir karnišoniukai ten pat susodinti neįsivaizduoju kaip atskirti,kas kur?
As ant kompostiniu sesiu patisonus ir cukinijas,zalia ir geltona, uzdesiu zemiu, manau puikiai augs, pernai dekoratyviniai moliugeliai visa tvora apraizge buvo
Mano arbuzai jau kokias dvi savaites lauke po agro plevele.Siemet pirma karta auginu,tikiuos sulaukt vaisiu
Mano ir cukinijos ir moliugai kazko nepatenkinti - jau trys savaites kaip lysvese tupi - atrodo lyg ir gerai bet nepaauge visishkai
Mno po tokiu mini šiltnamiu sušalo vis arbūzai ir melionai .
Aš šiais metais pirma kartą sodininkauju tai lauke pasisodinau moliūgų, cukinijų ir patisonų, tai jie jau ir sudygę šiuo metu yra, o šiltnamyje auginu melionus ir jau yra žiedelių, tikiuosi, kad spes vaisius užmegsti ir išauginti