Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 24, 18:59)
tai reiškia ir nereikia  rolleyes.gif

Tada labai ačiū ir atsiprašau, kad sutrukdžiau jūsų tokį draugišką bendravimą aciuks.gif
Nors toms kurios mėgsta išbandyt naujus skonius, siulau pačiom tokią cukiniją įsigyti, nesigailėsit essen.gif
Atsakyti
Perskaičiau temą ir susigriebiau, kad moliūgus tai visai pamiršau doh.gif Ir žemės mažokai liko, tiksliau neliko, nes viską veja jau užsėjom doh.gif Bet turiu tokį kampą, į kurį suvilkom visas velėnas ir šaknis po žemės vejai paruošimo, tai galvoju gal visai neblogai būtų ten įkurdinti moliūgus ir cukinijas? Gal kam teko išbandyt? Planuoju tokį "sumuštinį": velėna ir šaknys + gofruotas kartonas nuo dėžių + perpuvęs mėšlas + kompostas. Pagal Kiurdiumovą turėtų kažkas gautis ax.gif
Atsakyti
Gal kas auginote ilgamoliūgį? Radau, kad dėklų nusipirkus esu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 05 26, 09:21)
Gal kas auginote ilgamoliūgį? Radau, kad dėklų nusipirkus esu smile.gif
user posted image

Kažkas jau šitoj temoj apie jį jau rašė. Savigynai labai puikiai tinkamas.....
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 26, 09:46)

Atsiprašau, bet taip juokas suėmė iki ašarų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 26, 09:46)

Aha, beisbolkę truputį primena biggrin.gif
Tik mano mintys kitokios... Aš galvojua kaip smagu bus tokį nuvežt vaikui į darželį rudenėlio šventei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 05 26, 16:37)
Aha, beisbolkę truputį primena biggrin.gif
Tik mano mintys kitokios... Aš galvojua kaip smagu bus tokį nuvežt vaikui į darželį rudenėlio šventei bigsmile.gif

tada vekit daugiau negu vieną - vaikams ypač smagu bus biggrin.gif
Atsakyti
hi.gif drinks_cheers.gif ..pas mane lauke jau sudygusios cukinijos,siandien uzklojau -vietomis salnas zada g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2010 05 26, 17:37)
kaip smagu bus tokį nuvežt vaikui į darželį rudenėlio šventei bigsmile.gif

Vaikui į darželį? blink.gif Gal labiau tiktų į krepšinio salę.... sirgaliams išdalint, nors atrakcija po Žalgirio - Lietuvos ryto varžybų būtų...
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 26, 20:20)
Vaikui į darželį? blink.gif Gal labiau tiktų į krepšinio salę.... sirgaliams išdalint, nors atrakcija po Žalgirio - Lietuvos ryto varžybų būtų...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tiesa, tie moliūgai su juodomis sėklomis jų užaugina net apie 1 kg thumbup.gif
eisiu jų ieškot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 05 26, 20:20)

lotuliukas.gif gal nereikia i kresinio varzybas lotuliukas.gif neaisku,kuo baigtusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirkau šiandien melionų sėklų, bet tikriausiai jau per vėlu sėti lauke g.gif Taip pat mačiau pirkti rutulio formos cukinijų sėklų bigsmile.gif
Atsakyti