Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(laurindre @ 2010 05 23, 08:06)
As tai pirkau nedidele riekele del tu seklu lotuliukas.gif Jau sudygusios thumbup.gif Pasejau kol kas pas mama siltnamyje.
O labiausiai man patiko muskatiniai, tokie kriauses formos. Ir skanus ir labai tankus mesingi, seklos tik paciam viduriuke thumbup.gif Pernai jau auginau, tik mazai ju man uzaugo. Siemet vel pasejau ax.gif

O tuos muskatinius irgi Maximoje pirkai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 23, 10:06)
As tai pirkau nedidele riekele del tu seklu lotuliukas.gif Jau sudygusios thumbup.gif Pasejau kol kas pas mama siltnamyje.
O labiausiai man patiko muskatiniai, tokie kriauses formos. Ir skanus ir labai tankus mesingi, seklos tik paciam viduriuke thumbup.gif Pernai jau auginau, tik mazai ju man uzaugo. Siemet vel pasejau ax.gif

Bet ir vėliau juos augini šiltnamyje, ar ne? ax.gif
Atsakyti
Muskatini pirkau turguje, bet maciau rudeni Rimi daug buvo. Tikrai verti demesio thumbup.gif
Siltnamyje neauginu schmoll.gif Labai daug vietos uzima, manes nieks neisileidzia su jais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 23, 14:50)
Muskatini pirkau turguje, bet maciau rudeni Rimi daug buvo. Tikrai verti demesio thumbup.gif
Siltnamyje neauginu schmoll.gif Labai daug vietos uzima, manes nieks neisileidzia su jais doh.gif

Oho - ir lauke užaugina vaisius? bigsmile.gif Esu anksčiau auginusi melionus, bet tik šiltnamyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 23, 13:53)
Oho - ir lauke užaugina vaisius? bigsmile.gif  Esu anksčiau auginusi melionus, bet tik šiltnamyje  ax.gif

Jei gera vasara - uzaugina. Pernai prastoka buvo, mano mazoki buvo g.gif

Seklu turiu, Klaipedoje galiu pasidalinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 23 gegužės 2010 - 13:07
Pala, tai mes apie muskatinius melionus ar moliugus kalbam?
Noreciau seklu, bet deja, deja, esu Vilniuje doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 23, 16:10)
Pala, tai mes apie muskatinius melionus ar moliugus kalbam?
Noreciau seklu, bet deja, deja, esu Vilniuje doh.gif  doh.gif

As kalbu apie moliugus g.gif Melionu nemegstu schmoll.gif Todel ir neauginu.

O tie didieji moliugai visi sudygo per savaite, tuo tarpu muskatinio dar nei vieno islindusio g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 05 23, 17:35)
As kalbu apie moliugus g.gif Melionu nemegstu schmoll.gif Todel ir neauginu.

O tie didieji moliugai visi sudygo per savaite, tuo tarpu muskatinio dar nei vieno islindusio g.gif

As ir supratau, kad apie moliugus ax.gif

Reiks Maximoje muskatiniu paieskoti biggrin.gif O gal ir taip seklu pirkti yra? Kaip jie mazdaug atrodo?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 23, 21:41)
As ir supratau, kad apie moliugus ax.gif

Reiks Maximoje muskatiniu paieskoti biggrin.gif  O gal ir taip seklu pirkti yra? Kaip jie mazdaug atrodo?

pavasari schetelig parduotuvej pirkau muscat de provence moliugo seklu, sperli firmos, manau ir dabar dar yra. bet jie yra tikrai velyvesni nei paprasti lietuviski moliugai, manieji paseti balandzio pradzioj, dabar jau susodinti i lysves, tik dabar bijau kad kita salta savaite jiems visai nepatiks g.gif tiesa dar pirkau ir "crown prince" moliugo seklu- sito zieve melyna, o vidus labai oranzinis- bent ant paveiksliuko taip parodyta. sie moliugai neturetu uzaugt gigantais. muskatiniai iki 10kg, melynieji -5-6kg jei pasiseks smile.gif
o muskatinis tai toks rudas moliugas su ryskiom rievem labai, bent jau rimi visada buna, gal ir maximoj, bet nepigus jie.
http://www.etsy.com/...e-pumpkin-seeds
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ne mama: 23 gegužės 2010 - 21:15
Ai, tada maciau bigsmile.gif Bet man jis toks neapetitnas pasirode, kad nekniaukiau seklu blush2.gif
Atsakyti
as tai pati neragavus, bet visur nete raso kad sitas vienas is geriausiu maistine prasme moliugu, tai jei uzaugs isbandysiu. o man tai jie parduotuvej labai apetitiskai atrodo, bet as kadangi baisi moliugu cukiniju ir panasiu dalyku megeja, tai negaliu pasakyt kaip kitiems atrodo lotuliukas.gif visa pernyksti moliugu derliu praktiskai viena ir suvalgiau iki kovo menesio, tai siemet mama priverciau iskasti nauja lysve, kad galeciau daugiau sau moliugu prisisodint. man tai tokia tinginio darzove- pasodinai ir pamirsai, jei lietaus netruksta, o jei truksta tai tik palaistyt tereik smile.gif
Atsakyti
As apie moliugus ir cukinijas nuo Naujuju svaigstu doh.gif Laukiu nesulaukiu kada uzaugs... Na ir uzrodet cia man-eisiu ieskoti ir as muskatiniu, dar tokiu nera mano kolekcijoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif Siemet ir as nemaza plota uzsodinau biggrin.gif Kai suaugs-pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti