Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(Diglė @ 2010 05 12, 19:57)
kada į lauka cukinijas sėti  g.gif

aš šiandiena dalį pasėjau,žiūrėsiu kas gausis.Dažniausiai vėliau sėju ir derliumi nesiskundžiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 05 12, 20:59)
aš šiandiena dalį pasėjau,žiūrėsiu kas gausis.Dažniausiai vėliau sėju ir derliumi nesiskundžiu  4u.gif

O arbūzus jau galim nešti į šilnamį ar ir lauke galim auginti g.gif Kelis daigelius užsiauginau tai nežinau kaip pasielgti g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 05 13, 08:17)
O arbūzus jau galim nešti į šilnamį ar ir lauke galim auginti g.gif  Kelis daigelius užsiauginau tai nežinau kaip pasielgti g.gif  blush2.gif

mes šiltnamyje pasodinom
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 05 13, 10:17)
O arbūzus jau galim nešti į šilnamį ar ir lauke galim auginti g.gif 

Jei gera, karšta vasara bus, tai užaugtų ir lauke, bet mano tai šiltnamyje susodinti.
Atsakyti
O melionai ilgai dygsta? Pasejau seklytes tiesiai i siltnami pries 2 savaites, bet ne vienas neisdygo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 14 gegužės 2010 - 21:48
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 14, 22:46)
O melionai ilgai dygsta? Pasejau seklytes tiesiai i siltnami pries 2 savaites, bet ne vienas neisdygo g.gif

jo, melionai ilgai dugsta, pas mane pirmieji sudygo po 2 sav., o paskutiniai beveik po men. jauciu, tam, kad sudygtu reikia dideles silumos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutė: 15 gegužės 2010 - 08:20
QUOTE(Tutė @ 2010 05 15, 08:19)
jo, melionai ilgai dugsta, pas mane pirmieji sudygo po 2 sav., o paskutiniai beveik po men. jauciu, tam, kad sudygtu reikia dideles silumos

Aciu, tada lauksiu dar smile.gif
Atsakyti
Šiemet cukinijas pasėjau ant pernykštės komposto krūvos blush2.gif - kažin, kaip ten jos augs biggrin.gif Net nežinau, kaip tokia kvaila mintis šovė į galvą doh.gif
Atsakyti
Manau, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif

Mano visi jau sudyge bigsmile.gif Dar cukinijas kelias zadu pasodinti birzeli viduryje, kad veliau mazyciu tureciau ax.gif Ir viena seklyte moliugo su raudonu minkstimu turiu is Maximos nuknisusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2010 05 23, 00:02)
  Ir viena seklyte moliugo su raudonu minkstimu  turiu is Maximos nuknisusi blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Ne vieną tokį "vagį" žinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 05 22, 22:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif Ne vieną tokį "vagį" žinau  drinks_cheers.gif

Negalejau atsispirti doh.gif O ir to moliugo gabaliukas apipuves guleje prie nukainuotu darzoviu rolleyes.gif Tai drisau nuknisti lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai pirkau nedidele riekele del tu seklu lotuliukas.gif Jau sudygusios thumbup.gif Pasejau kol kas pas mama siltnamyje.
O labiausiai man patiko muskatiniai, tokie kriauses formos. Ir skanus ir labai tankus mesingi, seklos tik paciam viduriuke thumbup.gif Pernai jau auginau, tik mazai ju man uzaugo. Siemet vel pasejau ax.gif
Atsakyti