QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 31, 12:56)
Pernai metais bandžiau auginti arbūzus, daigai labai gražiai dygo, bet kai persodinau į šiltnamį kažkas jiems nutiko. Labai daug nudžiūvo, kiti supuvo, bet pavyko išsaugoti vieną arbūziuką Skonis geras, gal kiek saldumo trūko.
čia tai gražumas , turiu ir aš sėklų, bet galvoju , kada sėti , ir kur juos auginti , šiltnamis prikištas bus pilnai
QUOTE(satanele @ 2010 03 31, 13:11)
čia tai gražumas , turiu ir aš sėklų, bet galvoju , kada sėti , ir kur juos auginti , šiltnamis prikištas bus pilnai
Aš jau pasisėjau, irgi bandysiu pirma karta
QUOTE(satanele @ 2010 03 31, 13:11)
Galima juos auginti ne tik šiltnamyje. Bet žinant, kad pas mus vasaros būna įvairios, geriau šiltnamyje.
QUOTE(satanele @ 2010 03 31, 14:11)
Aš šiltnamy paleisiu tarp pomidorų raitytis, manau nepakenks. Vaikams smagumėlis augint
QUOTE(*Inga:) @ 2010 04 05, 20:26)
Aš šiltnamy paleisiu tarp pomidorų raitytis, manau nepakenks. Vaikams smagumėlis augint
o, rimtai, jei paleisti tarp pomidoru juos? tik reiktu neleisti lipti ant pomidoru
gal kas jau praktikavo toki varianta?