Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

Poniauser posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 13, 13:53)

Cia kur tokie groziai buvo? rolleyes.gif
Atsakyti
Rudens mugeje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 11 13, 17:48)
Rudens mugeje. biggrin.gif

labai graziai padaryta thumbup.gif
Atsakyti
Rudens mugeje,tikrai graziu dalykeliu buvo sukompanuota is augalu. ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pernai metais bandžiau auginti arbūzus, daigai labai gražiai dygo, bet kai persodinau į šiltnamį kažkas jiems nutiko. Labai daug nudžiūvo, kiti supuvo, bet pavyko išsaugoti vieną arbūziuką wub.gif Skonis geras, gal kiek saldumo trūko.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 03 31, 12:56)
Pernai metais bandžiau auginti arbūzus, daigai labai gražiai dygo, bet kai persodinau į šiltnamį kažkas jiems nutiko. Labai daug nudžiūvo, kiti supuvo, bet pavyko išsaugoti vieną arbūziuką  wub.gif  Skonis geras, gal kiek saldumo trūko.

user posted image

čia tai gražumas , turiu ir aš sėklų, bet galvoju , kada sėti , ir kur juos auginti , šiltnamis prikištas bus pilnai g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 31, 13:11)
čia tai gražumas , turiu ir aš sėklų, bet galvoju , kada sėti , ir kur juos auginti , šiltnamis prikištas bus pilnai g.gif

Aš jau pasisėjau, irgi bandysiu pirma karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 31, 13:11)

Galima juos auginti ne tik šiltnamyje. Bet žinant, kad pas mus vasaros būna įvairios, geriau šiltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 31, 14:11)

Aš šiltnamy paleisiu tarp pomidorų raitytis, manau nepakenks. Vaikams smagumėlis augint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2010 04 05, 20:26)
Aš šiltnamy paleisiu tarp pomidorų raitytis, manau nepakenks. Vaikams smagumėlis augint rolleyes.gif

o, rimtai, jei paleisti tarp pomidoru juos? tik reiktu neleisti lipti ant pomidoru ax.gif
gal kas jau praktikavo toki varianta? bigsmile.gif
Atsakyti