Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(satanele @ 2009 08 26, 19:13)
Noriu ir aš su geltonaisiais slyvukais,bet bandysiu ieškoti kur jos auga lotuliukas.gif

Sveikutes,paskaiciau apie jusu norus ax.gif ,tai norejau pasiulit vietoi slyvuku det svarainius.As esu isbandzius ,seimynai patiko smile.gif . Dar norejau pasiklaust,gal kas auginat dekoratyvinius moliugelius? Kada juos galima nuskinti?
Atsakyti
Prapjoviau siandien savo didyji moliuga. Vidus ("mesa") geltonas, bet jame per viduri dar zalios spalvos sluoksnis. Ar cia tokia rusis, ar per anksti nupjovem? Gal kas susiduret?
O moliugo seklas galima kam nors panaudoti?
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 08 27, 20:44)
Sveikutes,paskaiciau apie jusu norus ax.gif ,tai norejau pasiulit vietoi slyvuku det svarainius.As esu isbandzius ,seimynai patiko smile.gif .  Dar norejau pasiklaust,gal kas auginat dekoratyvinius moliugelius?        Kada juos galima nuskinti?

Taip,as kai negaunu slyvyciu,darau su svarainiais.Bet siemet gavau slyvyciu,tai padariau septynis stiklainius.
Atsakyti
Neturiu nei slyvukų,nei svarainių,turiu moliūgą ,vistiek reikės su kuom nors sugalvoti g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 31, 23:37)

mielosios seimininkes ka darot su patisonais mano darziuke uzderejo keletas galvoju ka padaryt idomaus skanaus.bandziau idaryt. Visai nieko patiko.bet gal dar ka patarsit.
Atsakyti
QUOTE(JolitaS. @ 2009 09 04, 20:02)
mielosios seimininkes ka darot su patisonais mano darziuke uzderejo keletas galvoju ka padaryt idomaus skanaus.bandziau idaryt. Visai nieko patiko.bet gal dar ka patarsit.

Labai skanus blyneliai is ju thumbup.gif Kazkoks ju ypatingas skonis, nei agurociu ar cukiniju ax.gif
Atsakyti
Mano moliugai siemet ipatingai graziai auga,patiko jiems turbut dregna vasara.
Atsakyti
Sumaisiau temas:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 09 rugsėjo 2009 - 23:10
sveikutes mielosios, apart moliugu ir cukiniju kitus du temos pavadinime esancius vaisius ar kas nors dar auginate?
Atsakyti
QUOTE(Tutė @ 2009 09 10, 14:44)
sveikutes mielosios, apart moliugu ir cukiniju kitus du temos pavadinime esancius vaisius ar kas nors dar auginate?

As arbuza bandau:) Siemet pirmakart
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 31, 23:37)

Kaip skaniai atrodo ,užsimaniau ir aš,ieškosiu ar svarainių ar slyvukų bigsmile.gif
Atsakyti