Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

QUOTE(rsc @ 2009 08 22, 12:19)
Nuotraukos neturi? Ka is tokio "dramblio" darysi?

Ikelsiu kai nufotkinsiu,bet pazistamas siandien sake,jog cia zaliasis moliugas.Tai ne pati nezinau koki augala atsitempiau is darzo.As is ju nieko negaminu,tik seklas issirenku. ax.gif
Atsakyti
Mano moliugelis.user posted image
Atsakyti
O aš turiu tik apvalūs kaip kamuoliukai,davė kaimynė,nežinau kaip ir ką iš jo galima pasigaminti g.gif
Atsakyti
Cia mano maziausias,o kaip reikes didziulius atitempti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 23, 14:56)
Cia mano maziausias,o kaip reikes didziulius atitempti. biggrin.gif

Manau kad turėtų būti skanūs džemai iš jų ,ypač patiko receptas su citrina,ar su apelsinai biggrin.gif
Atsakyti
As irgi apie dzema pagalvojau.Paskui ziema dar galesiu kepti pyragus.As tokius pyragus kepu su uogiene,tai dzemas kaip tik bus.
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2009 08 20, 12:07)
satanele
3 kg moliugo , 1 kg citrinu , 2 kg cukraus .
Moliuga supjaustyt kubeliais . Citrinas , nuplikius verdanciu vandeniu , permalt mesmale . I puoda ipilt puse puodelio vandens . Jam uzvirus supilt cukru , kai istirps ir uzvirs cukrus , sudet maltas citrinas . Pavirt 3 min . Det pjaustyta moliuga . O tada jau virt tiek , kokios uogienes jus norit . As verdu tiek , kad liktu skaidrus muliugu gabaliukai .

Noriu pasitikslinti: i puse puodelio (100 ml???) supilti 2 kg cukraus?
Atsakyti
rsc
as niekad nepilu daug vandens . Galite pradzioj dali cukraus uzpilt ant sumaltu citrinu . O tada sia tyre supilt i puoda , kuriame istirpinot kita dali cukraus. Vakar viriau sia moliugu uogiene , tai paprasiau , kad vyras ir moliugus sumaltu mesmale . Tai vakare mano namiskiai iskart suvalge visa puslitri virtos moliugienes. Pries keleta metu neturejau moliugu , tai siuo recaptu dariau cukinijas . Irgi buvo l skanu , nes kitaip paruostu cukiniju seimyna nenori valgyt . Nors siemet sukuriau keleta receptu kaip paruost skaniai cukinijas . Valgo seimyna ir praso da padaryti .
Atsakyti
Darysiu is geltonuju cukiniju kompota su kaukazo slyvelem,man labai skanus cukinijos gabaliukai,kaip ananasas.
Atsakyti
Noriu ir aš su geltonaisiais slyvukais,bet bandysiu ieškoti kur jos auga lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 26 rugpjūčio 2009 - 18:14
As kitais metais sakiau savo augaleli pasisodinsiu,nes ju pas kaimynus visur begales,bet juk tai ne mano nenueisi ir neprisirinksi.Man mama parupins kibireli. ax.gif
Atsakyti
Mano greitutę,kadangi nudeginome laužą bekūrendami,tai virto kaukazine slyva. ax.gif
Atsakyti