Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

Pirmus metus aš tokius auginu,kaimynė davė daigus,bet jaučiu reikės eiti paklausti pas ją blink.gif
Atsakyti
As siemet isviso nesuprantu ka auginu,kazkokie nesamones.Sejau geltonasias cukinijas,jos ir uzaugo normalios,o zaliosios cukinijos ir agurociai-kazkokie ne savo formos isaugo.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 21:03)
Na dazniausiai ju uodegytes nuo augalo truputi apdziuna,tada lug ir skaitosi prinokes visiskai.

Kita savaitgali pasiziuresiu, kaip atrodo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 08 16, 21:04)
Pirmus metus aš tokius auginu,kaimynė davė daigus,bet jaučiu reikės eiti paklausti pas ją blink.gif

Pasidalink informacija, kai suzinosi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 21:06)
As siemet isviso nesuprantu ka auginu,kazkokie nesamones.Sejau geltonasias cukinijas,jos ir uzaugo normalios,o zaliosios cukinijos ir agurociai-kazkokie ne savo formos isaugo.

O musu zaliosios cukinijos - tik nenupjauk, tai arkliskos isauga unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 16 rugpjūčio 2009 - 21:10
QUOTE(AveM @ 2009 08 16, 22:06)

Aš irgi sėjau ar kelių rūšių,pora kaimynė davė,o galu gale šnipštas blink.gif
Atsakyti
Paieskojau po darza,tai supratau,kad moliugai siemet neisaugo.O kas vietoj ju priaugo,tikiuosi bus irgi skanios seklos.
Atsakyti
Sėjau ananasinius ikėjau sulaukti,bet nėra šansų biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane didziuliai plotai,tai man idomu,ka rudeni rasiu.Dabar tik kelis matau didziulius vaisius neaiskios formos,o po kitus nenoriu braidyti.
Atsakyti
Sveikutės,gavau nemažą moliūgą,gal patarsit kaip galėčiau užsimarinuoti,gali būti ir saldus receptas bigsmile.gif
Atsakyti
satanele
3 kg moliugo , 1 kg citrinu , 2 kg cukraus .
Moliuga supjaustyt kubeliais . Citrinas , nuplikius verdanciu vandeniu , permalt mesmale . I puoda ipilt puse puodelio vandens . Jam uzvirus supilt cukru , kai istirps ir uzvirs cukrus , sudet maltas citrinas . Pavirt 3 min . Det pjaustyta moliuga . O tada jau virt tiek , kokios uogienes jus norit . As verdu tiek , kad liktu skaidrus muliugu gabaliukai .
Atsakyti
QUOTE(anemone @ 2009 08 20, 13:07)
satanele
3 kg moliugo , 1 kg citrinu , 2 kg cukraus .
Moliuga supjaustyt kubeliais . Citrinas , nuplikius verdanciu vandeniu , permalt mesmale . I puoda ipilt puse puodelio vandens . Jam uzvirus supilt cukru , kai istirps ir uzvirs cukrus , sudet maltas citrinas . Pavirt 3 min . Det pjaustyta moliuga . O tada jau virt tiek , kokios uogienes jus norit . As verdu tiek , kad liktu skaidrus muliugu gabaliukai .

Ačiukas didelis didis.gif
Atsakyti
Vakar atsitempaiu cukinija devyniu kilogramu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 22, 10:45)
Vakar atsitempaiu cukinija devyniu kilogramu. biggrin.gif

Nuotraukos neturi? Ka is tokio "dramblio" darysi?
Atsakyti