Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgai, arbūzai, melionai, cukinijos

Oho kokie grazuoliai. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,gal patartumet kokio skersmens nuimti patisonus,kad uzmarinavus butu traskus.
Atsakyti
As jau turbut nusiskinsiu pasiziureti gal seklas jau galima valgyti.
Atsakyti
mano cukinijos,agurociai,patisonai neišdigo pavasari,reikejo atseti iš naujo bet vistiek židi tusčiai tik du mažučiukai va dabar pasirode.
aš darau žiemai labai skanias salotas iš cuk.,agur.,moliugu ir paprikos,pomidoru pastos,actas,druska,cukrus.gal jau žinot apie ši recepta?jis panašus i "ankulnbenss" mastau.gif (atsiprašau jaigu neteisiklingai parašiau pavadinima"
Atsakyti
As tai tik seklas issijamu,nes pas mane nera valganciu misraines.
Atsakyti
pas mane ir nebuvo valganciu as tik vienintele,bet vyras kai paragavo sako ištikruju labai skanu ir paprikos nebesimaišo (o paprikas jis iki šiol nevalgo nei žalias nei marinuotas tik vienoi šitoj mišrainei),jis jokiu kitu mišrainiu,pomidoru drebučiose nevalgo. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 08 12, 14:28)
Sveikos,gal patartumet kokio skersmens nuimti patisonus,kad uzmarinavus butu traskus.

nu geras biggrin.gif a jūs su liniuote matuojat skersmenį hihihi.gif hihihi.gif traškumas ne nuo skersmens priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai nuo ko priklauso traskumas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 08 14, 15:49)
O tai nuo ko priklauso traskumas. g.gif

nuo to koks receptas mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku aciu.
Bet va man klausimas iskyla,kai dedu geltonasias cukinijas i kompota,tai visdelto priklauso ar cukinija gero skersmens ar ne jei nepriaugusi buna minksta jei peraugusi tai kieta.Tai panasiai ir laukiu vidurinio suaugimo.
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2009 08 14, 16:51)
nuo to koks receptas  mirksiukas.gif

tongue.gif Buciau ir pamatavus,ko tik nepadarysi del to skrandzio blush2.gif ,bet jei ir didesni gali islaikyt traskuma,tai eisiu narsytis po receptus SM.Aciu,kad ivedei i kelia is takelio smile.gif
Atsakyti
Taigi va,kad del skrandzio ir sveriam ir matuojam ir t.t... biggrin.gif
Atsakyti