Sveikos,gal patartumet kokio skersmens nuimti patisonus,kad uzmarinavus butu traskus.
mano cukinijos,agurociai,patisonai neišdigo pavasari,reikejo atseti iš naujo bet vistiek židi tusčiai tik du mažučiukai va dabar pasirode.
aš darau žiemai labai skanias salotas iš cuk.,agur.,moliugu ir paprikos,pomidoru pastos,actas,druska,cukrus.gal jau žinot apie ši recepta?jis panašus i "ankulnbenss" (atsiprašau jaigu neteisiklingai parašiau pavadinima"
aš darau žiemai labai skanias salotas iš cuk.,agur.,moliugu ir paprikos,pomidoru pastos,actas,druska,cukrus.gal jau žinot apie ši recepta?jis panašus i "ankulnbenss" (atsiprašau jaigu neteisiklingai parašiau pavadinima"
pas mane ir nebuvo valganciu as tik vienintele,bet vyras kai paragavo sako ištikruju labai skanu ir paprikos nebesimaišo (o paprikas jis iki šiol nevalgo nei žalias nei marinuotas tik vienoi šitoj mišrainei),jis jokiu kitu mišrainiu,pomidoru drebučiose nevalgo.
QUOTE(Dakora @ 2009 08 12, 14:28)
Sveikos,gal patartumet kokio skersmens nuimti patisonus,kad uzmarinavus butu traskus.
nu geras a jūs su liniuote matuojat skersmenį traškumas ne nuo skersmens priklauso
QUOTE(AveM @ 2009 08 14, 15:49)
O tai nuo ko priklauso traskumas.
nuo to koks receptas
QUOTE(aistutėlė @ 2009 08 14, 16:51)
nuo to koks receptas
Buciau ir pamatavus,ko tik nepadarysi del to skrandzio ,bet jei ir didesni gali islaikyt traskuma,tai eisiu narsytis po receptus SM.Aciu,kad ivedei i kelia is takelio