Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su klausos negalia 3

sveikos,
musu naujienos tokios, kad teks daryti operacija, desim tubeles i ausis. Gal is jusu kad ideta kokiam vaikuciui tos tubeles? Dabar darysim pakartotina audiograma, ir tarsimes del operacijos.
Siaubas kaip bijau, ir nervuojuos. Gal kas galite pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2009 05 02, 10:38)
sveikos,
musu naujienos tokios, kad teks daryti operacija, desim tubeles i ausis. Gal is jusu kad ideta kokiam vaikuciui tos tubeles? Dabar darysim pakartotina audiograma, ir tarsimes del operacijos. 

Čia turbūt dėl skysčio kaupimosi? deja, nelabai ką žinau šiuo klausimu.
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2009 05 02, 10:38)
sveikos,

Labas,
mano mergytei ideti vamzdukai(tubeles) i ausytes.Uz bugnelio susikaupe skyscio, tad tai buvo vienintele iseitis jam pasalinti.Operacija nesudetinga, bet su narkoze,trunka apie 40min.Mums viskas buvo ok, tad apie pietus jau buvom namie.Aisku streso ir nervu kaip kiekvienai mamai man buvo sociai,nors viskas vyko sklandziai.Vamzdukai daugmaz metams, kol atsistato,susitvarko ausies gleivine.Idejus vamzdukus reikia saugot, kad nepatektu vandens i ausytes.Nusipirkom kamstukus, bet sunkiai sekasi juos naudot doh.gif ,o ir mano merginai atejo laikas kai nenori plaukuciu plaut.Maudynes baigiasi triuksmais doh.gif doh.gif Jei dar turi kokiu klausimu rasyk,atsakysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepapa: 05 gegužės 2009 - 08:12
QUOTE(Liepapa @ 2009 05 05, 10:10)
Labas,
mano mergytei ideti vamzdukai(tubeles) i ausytes.Uz bugnelio susikaupe skyscio, tad tai buvo vienintele iseitis jam pasalinti.Operacija nesudetinga, bet su narkoze,trunka apie 40min.Mums viskas buvo ok, tad apie pietus jau buvom namie.Aisku streso ir nervu kaip kiekvienai mamai man buvo sociai,nors viskas vyko sklandziai.Vamzdukai daugmaz metams, kol atsistato,susitvarko ausies gleivine.Idejus vamzdukus reikia saugot, kad nepatektu vandens i ausytes.Nusipirkom kamstukus, bet sunkiai sekasi juos naudot doh.gif ,o ir mano merginai atejo laikas kai nenori plaukuciu plaut.Maudynes baigiasi triuksmais doh.gif  doh.gif Jei dar turi kokiu klausimu rasyk,atsakysiu.

labai ačiū už atsakymą. 4u.gif
Šiandien buvom KMUK pasidarėm audiogramą, tai klausa biski pagerėjo geriau girdi aukštus tonus. Po t o apžiūrėjo gydytoja sako viskas ok , liepė pratintis prie aparatų o jei ne tada vėl ateit dėl tų vamzdelių. Nu maniškė nededa tų aparatų nors ant galvos šokinėk schmoll.gif
Tai va, su skysčiu šiai dienai kaip ir gerai, bet sakė jeigu nenešios aparatų tada dėti tas tubeles, o tuo atveju nereikėtų nešioti aparatų klausos. unsure.gif
na tokios idomios mūsų naujienos.
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2009 05 05, 14:52)
labai ačiū už atsakymą.  4u.gif
Šiandien buvom KMUK pasidarėm audiogramą, tai klausa biski pagerėjo geriau girdi aukštus tonus. Po t o apžiūrėjo gydytoja sako viskas ok , liepė pratintis prie aparatų o jei ne tada vėl ateit dėl tų vamzdelių. Nu maniškė nededa tų aparatų nors ant galvos šokinėk  schmoll.gif
Tai va, su skysčiu šiai dienai kaip ir gerai, bet sakė jeigu nenešios aparatų tada dėti tas tubeles, o tuo atveju nereikėtų nešioti aparatų klausos.  unsure.gif

Nu aš ne specė, juolab klausos aparatuose, bet man kažkaip keistai skamba - arba aparatai, arba operacija ir vamzdeliai ir jokių aparatų. Galvočiau, jei jau aparatai nebūtini, tai jų ir nereik tuomet operacija ir vaikui mažiau kankynės. O jei aparatai reikalingi, tai reikalingi. na bet gal čia tik man kažkaip keistai atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Buvom ir mes klausos tirtis, tai dabar reiks po metų darytis KT, tada spęs dėl chirurginio gydymo.
Taigi jau nebesakau, kad tiria neobjektyviai smile.gif nes vaikas jau pats pasako paklaustas ar girdi, tai va su BAHA girdi 20 db, o be 65 db. Bet jau nuotaika vistiek yra gerėjanti man kaip mamai, nes matau, kad kalba vystosi, kad įmanoma su vaiku be BAHOS irgi susikalbėti, labai mėgsta, kad prieš miegą seku pasaką, o tada būna be aparato, jau lovoj, tik reikia garsiau kalbėti. Po metų bus aiškiau kokios vaiko galimybės.
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2009 05 05, 14:52)
labai ačiū už atsakymą.  4u.gif
Šiandien buvom KMUK pasidarėm audiogramą, tai klausa biski pagerėjo geriau girdi aukštus tonus. Po t o apžiūrėjo gydytoja sako viskas ok , liepė pratintis prie aparatų o jei ne tada vėl ateit dėl tų vamzdelių. Nu maniškė nededa tų aparatų nors ant galvos šokinėk  schmoll.gif
Tai va, su skysčiu šiai dienai kaip ir gerai, bet sakė jeigu nenešios aparatų tada dėti tas tubeles, o tuo atveju nereikėtų nešioti aparatų klausos.  unsure.gif

Labai idomi gydytojos nuomone.Tai vamzdukai pagerina klausa???
Atsakyti
Sveikos.
Livo-kiekvienai sventei savas laikas.Dziaugiuosi uz tave,galvoju,kad toliau viskas bus dar geriau.
Kazko ramu pas mus,gal cia kalta silta saulyte? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(est @ 2009 05 06, 09:48)
Kazko ramu pas mus,gal cia kalta silta saulyte? wub.gif

Tai kad šiandien saulės nematyti unsure.gif
Atsakyti
mieloji Jusma,pas mus ji sviecia ,o zadeto lietaus kaip nera taip nera. tongue.gif
Papildyta:
Miela Jusma,pas mus ji sviecia,o zadeto lietaus,kaip nera taip nera tongue.gif
Atsakyti
Del tu tubeliu , tai ir as , kiei zinau ;jos reikalingos skysciui pasalinti , jei neisdziusta savaime.Bet KA , jei vaikui truksta klausos , reikalingi vistiek.Perklauskit pas ta savo gydytoja , kad "nenugydytu".
Belekur , ar jau "sprogo " pilvelis;laukiam nesulaukiam ziniu?!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gilbertukas @ 2009 05 06, 22:03)
Del tu tubeliu , tai ir as , kiei zinau ;jos reikalingos skysciui pasalinti , jei neisdziusta savaime.Bet KA , jei vaikui truksta klausos , reikalingi vistiek.Perklauskit pas ta savo gydytoja , kad "nenugydytu".
Belekur , ar jau "sprogo " pilvelis;laukiam nesulaukiam ziniu?!!! thumbup.gif

Jau tikriausiai sprogo, kad tylu ramu smile.gif Lauksim ziniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giliuxe: 07 gegužės 2009 - 21:00