Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su klausos negalia 3

Nebedaug ir beliko laukt, Jurgitėle wink.gif Atsivers naujas garsų pasaulis Jūsų sūnučiui wub.gif
Atsakyti
lb nulkiudau suzinojus kad gradauskiene dirbs vilniuje verysad.gif . sudetingiau i santariskes vaziuot, keliu nelabai zinome :verysad.kaune jau apsiprate buvome.o nuo kada ji isiena gal zinote?na psirodyti reikes mums tik kitais metais.pakeisti gyditojos nenoretume,tai teks vaziuot i vilniu.ji pirma gyditoja buvo kuri zmogiskai bendravo su mumis ir vaiku.
Atsakyti
ji jau isejo i vilniu, nes mat buvom registruoti 25 rugjucio, bet jos paskutine diena buvo 21, tai va mes likom ant ledo. Dabar rugsejo 1 vaziuojam-idomu kokie atsiliepimai apie rasteniene. Ar ji gera?
Atsakyti
QUOTE(est @ 2009 08 27, 17:33)
Labas visoms.
  Jurgitele,kaip jautiesi laukdama,kas dedasi tavo sirdelej?
group.gif  group.gif

Geriau neklausk, nezinau sėdziu darbe, bet nieko negaliu dirbt, vien pagakvojus ašaros byra, bet raminu save kad jam bus tik geriau. Važiuodama i darba vis sau primenu užvažiuok i degaline, bet prabundu kai degalinė jau gerokai pravažiuota smile.gif Žodžiu nežinau, dar ta suma pinigu ir šiaip pilna visur visokiu klustuku ir panašiai.
Atsakyti
Jurgitele,svarbiausia tiket ,kad viskas bus gerai.Neleisk,sau abejoti,o jei bus labai sunku-uzsuk cia.Sekmes
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ryt jau skrendu namo pas savo vyrucius, labai abieju pasiilgau ir labai idomu, ka mazasis garbanius naujo ismoko.

beje, turetu jau pasirodyti naujas Mazylio zurnalo numeris su straipsniu apie sunu, kam idomu, paskaitykit mirksiukas.gif

Musu neigalumas baigiasi tik lapkricio vidury, tai dar laiko i valias turim.
QUOTE(Jurgitele2 @ 2009 08 27, 10:37)
O mus rugsėjo 16 operuos dės kochlearini implanta tik nezinau cia dabar dziaugtis ar ne  g.gif

nepyk, bet nesuprantu taves. jei jau buvot nusprede, kad desit implanta, kodel tiek dabar panikos. Mes net negalvojom kitaip, dar netgi teko kovot, kad darytu implantacija kuo anksciau. Gi geriau, kad vaikas turetu galimybe girdet, ar ne? mirksiukas.gif Nosi aukstyn, viskas bus gerai. Pamatysi, veliau galvosi, kad tai 8 pasaulio stebuklas. Niekada negalvojau, kad kurcias zmogus gali girdeti, dabar zinau, kad gali buti kitaip.
Atsakyti
jusma,skaiciau apie jusu maziuka, na grazus garbanius thumbup.gif
Atsakyti
Ir ašnusipirkau žurnala vakare paskaitysiu. Nes darbe neturiu kada 4u.gif
Atsakyti
Labutis visoms!
Man reikia Jusu patarimo,niekad nera taip nutike-uzsillenke ar net nuluzo idekle ilietas vamzdelis. Ka daryt- reikia perlieti ideklus? g.gif Man atrodo,kad vaikas nebe taip girdi. sad.gif .Rosa,Belekur ka Jus is savo patirties galit pasakyt?Aciu
Atsakyti
Na,bėgsiu ir aš žurnalo.taip rūpi Emilijų pamatyt ir paskaityti apie jį smile.gif
na o mums su baterijom kažkokie cirkai.neseniai kažkas jau rašė apie tai.gerą parą teišlaiko ir jau keist reikia.nors baterijos iš tos pačios dėžės visos,to paties galiojimo.tai nesuprantu,gal tai susiję ir su kokiu procesoriaus gedimu,ar laidelis koks ne visai sveikas g.gif nors testuojant viską rodo normaliai.

O Jurgitėlei stiprybės.apsisprendėte ir tikrai viskas bus gerai.ir net nebandykit abejoti
Atsakyti
ciu stengiuos but stipri. Dar vakar is med el firmos buvo tai biski apramino jauciuos ramiau. 4u.gif Tik noriu pajklaust i ligonine operacijai vaziuot jau reiktu apskutus plaukelius vaika ar operacijos metu apskus. Vis galvoju tai daktaro to to paklausiu o kai reikia vis kazka uzmirstu. Aciu ax.gif
Papildyta:
O straipsnis geras ir Emilijus gražuolis, kad kas panašaus butu man po rankas pakliuve ankšiau gal jau šiandien butu ir musu rezultatai kiti.
Atsakyti
Tuoj pirksiu ir as Mazylio zurnala... 4u.gif
Giliuxe, ar as ka praziopsojau, bet lyg ir pirma kart pamaciau, kad jau turi princese, sveikinu labai, labai 4u.gif Pernelyg ilgai tylejai, matyt, kad jau apsipratai ir isivaziavai i iprastas vezes, tiesa?
Kas del nuluzusio vamzdelio...ko gero reiks lieti naujus ideklus, as pastebejau, jei man tik itruksta (iplysta) pats ideklas, vsio-prasciau garsas praeina, vadinasi ir su vamzdeliu taip pat, faktas, kad sunus prasciau girdi, tad patarciau keisti. Man jis kaip suaugusiai tarnauja apie metus. Beje, tan kur lieja ir pasakys, ar galima ka pakeist, ar is vis nauju geriau daryt.
Atsakyti