Sveikos,
Mane irgi kiek sutrikdė pasakymas, kad kurčių vaikų mąstymas atsilieka, gal aš ne viską žinau, ty daug nežinau... maniau, kad jų mąstymas yra kitoks, nei girdinčiųjų. O jeigu jis turi galimybę sustiprinti klausą ka, arba gali girdėti implant pagalba, tai gal jo mąstymas kaip kitų girdinčiųjų
Šiaip mano akiratį apie kurčiuosius, neprigirdinčiuosius labai plečia lankymąsis ugdymo centre, kur savo akim matai visokių vaikų, sužinai jų istorijas, gali palyginti ir numatyti savo vaiko galimybes. Nebegąsdina niekas.
Gegužės pradžioj darysim klausos tyrimą, na jį mums reikia pasidaryti kas pusmetį, pažiūrėsim rezultatus.
Labai džiaugiuosi jūsų vaikų pasiekimais
Gilbertuk, manau jūsų vaikui pasisekė ne tik dėl rūpestingų tėvų, bet ir JAV valstybinio požiūrio į negalią. Man asmeniškai labai sunku buvo, kai gimė mano vaikas, o kažkokios pagalbos ar paramos... iš niekur nesulaukiau, pats turi ieškoti žiūrėti, domėtis ko tam vaikui reikia, o jeigu aš nesidomėčiau... tai niekam ir nerūpėtų, manau...gali ugdyti, gali neugdyti.
Jusma, manau didelis pliusas, kad jūsų vaikinas anksti implantuotas, kažkada skaičiau, kad implantavo pusės metukų kūdikį, įdomu kaip jam sekasi, gal visiškai viskas laiku su kalba, nes pvz. laikoma, kad kalba vystosi nuo 8 mėn.
Rosa 86, gerai, kad parodai savo požiūrį, nes tu esi su ta negalia, gali daugiau ką pasakyti apie tai iš vidinės pozicijos.
Visoms gero savaitgalio. Gerai būtų

bet, kad orų šiltų nežada...