Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(Maserati @ 2009 12 30, 16:20)
As pirma karta, kai meginau, tai pirma nusidaziau blakstienas(nes bijojau,jog dazant priklijuotas jos nukris,nes as su sepetuku gan stipriai taip ,,tempiu" blakstienas).
Bandysiu ryt vel,bet sikart prasysiu,kad draugas uzklijuotu,nes paciai yra labai sunku(turiu kuokstelius) doh.gif

As tai SB niekaip neprisiprasyciau doh.gif Bandysiu irgi ryt kuokstelius klijuotis ... rolleyes.gif
O juos galima su tusu dazyt? As kazkur skaiciau, kad juos klijuoja visai pabaigoj, kai jau visas makiazas padarytas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 12 30, 17:34)
As tai SB niekaip neprisiprasyciau doh.gif Bandysiu irgi ryt kuokstelius klijuotis ... rolleyes.gif
O juos galima su tusu dazyt? As kazkur skaiciau, kad juos klijuoja visai pabaigoj, kai jau visas makiazas padarytas... g.gif

Instrukcijoj parasyta,kad priklijuoti,tada su naturaliom kartu ir dazyti
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 12 30, 17:36)
Instrukcijoj parasyta,kad priklijuoti,tada su naturaliom kartu ir dazyti

Kas nemegsta pravedimo tai geriau pirma su juodu piestuku piesti tarp blakstienu tada nesimatys tu tarpeliu ir nereikes daryti pravedimo.
Klijuoti geriau ant svariu blakstienu, o kai baiksite makiaza tuomet jas padazyti kartu su savom...
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 30, 19:34)
Kas nemegsta pravedimo tai geriau pirma su juodu piestuku piesti tarp blakstienu tada nesimatys tu tarpeliu ir nereikes daryti pravedimo.
Klijuoti geriau ant svariu blakstienu, o kai baiksite makiaza tuomet jas padazyti kartu su savom...

Kaip idomu, o man pardavejos is Inglot, sake kad geriau jau nedazyt, o gale makiazo klijuot ir tik su sukutemis susukuot kad nuosavos su dirbtinemis susimaisytu g.gif
ir beje, kazkur skaiciau kad norint jog blakstienos naturaliai atrodytu, tai dirbtines kartu su naturaliomis reikia su rietikliu pariest, pabandziau, patiko thumbup.gif
Atsakyti
Kiek esu maciusi, tai kai akiu vokai padazyti klijuojamos blakstienos, tada dirbtines kartu su naturaliomis uzrieciamos su rietikliu, padazomos tusu, kad suliptu i viena ir neatsiskirtu. Pravedimas dazomas tam, kad nesimatytu kliju likuciu ant voko, nes kiek maciau jie vistiek balti, issiryskina kai uzdedamos blakstienos, o pravedimas nudazo juodai smile.gif
Atsakyti
Tuomet darsysiu taip: pasidazysiu vokus, pasidarysiu piestuku pravedima (skysto nelabai megstu) ir klijuosiu blakstienas, o paskui pariesiu ir padazysiu smile.gif
Bei jei neprisiklijuos, tai bus snipstas ir reikes viska valyt doh.gif
Atsakyti
Nu ka... as jau su blakstienom tongue.gif
Viskas ciki thumbup.gif Uztrukau gal 30 min, klijavau nuo puses akies, mazdaug po 10 balsktienu ant kiekvienos, klijavosi pakankamai lengvai. Grazu wub.gif
Atsakyti
Ir as buvau vakar su istisinem thumbup.gif vienos pakankamai lengvau uzsidejo, o va ant antro biski nepataikiau, tai teko perklijuoti, vakare pagyre kad labai grazu ir drauge pasake kad nori tokiu pat blush2.gif
o siandien tik gakiukus prisiklijavus, bet man juos labiau patinka klijuot, nes daug greiciau ax.gif ir naturaliau atrodo. Bandziau ant padazytu klijuot, bet kai paziurejau kad nuturaliau ir dailiau atrodo kai dazoma kartu jau su dirbtinem ir paskui kiek parieciama, atrodo tada thumbup.gif
Atsakyti
Man visaziste visada nudazo priklijuotas blakstienas kartu su manosiomis mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.erika.lt/

Pas erika viena moteriske dukros vestuvems prisiaugino blakstienas, tai buvo labai patenkinta.
rolleyes.gif kai tekesiu ir as sakiau prisiauginsiu wink.gif kad nuotraukose graziai atrodyciau
Atsakyti
Per šventes smagu paturėti gražias priklijuotas blakstienas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 16, 01:20)
http://www.erika.lt/

Pas erika viena moteriske dukros vestuvems prisiaugino blakstienas, tai buvo labai patenkinta.
rolleyes.gif kai tekesiu ir as sakiau prisiauginsiu wink.gif kad nuotraukose graziai atrodyciau

kad jinai taip dirbtu kaip prisistato butu gerai,tie diplomai man jokio ispudzio nesudaro,mokek pinigus ir turesi visus situos popierius savo papkeje, man nepatiko niekas ka bandziau pas Erika,nei veido valymas,nei makiazas,nei manikiuras,vis bandziau gal ka daro gerai,beje,ne,tik kalba graziai
Atsakyti