Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(Kristule2895 @ 2009 04 17, 00:06)
Geriausia isigyti dirbtiniu blakstienu kuoksteliu, ir klijuoti, kai blakstienos jau padazytos tusu. Iklijuoti reikia i pati pati akies isorini kamputi. Man asmeniskai tos blakstienos, kur priklijuojamas visas plaukeliu lankas, atrodo vulgariai, ir tinka tik super ypatingoms progoms, karnavalams ir pan. O kuoksteliu yra ivairaus ilgio, tankumo, galima prisiderint  thumbup.gif

Pritariu, šitos pačios geriausios. Tie kuokšteliai tikrai natūraliai, bet gražiai atrodo ir tos pačios dienos gale lengvai nusiimi. Esu keliskart bandžius ir visada buvau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 12 20, 18:30)
o kur cia radai po 8lt ilgalaikius klijus? blink.gif
gal nuotraukyte imesti gali ? idomu kaip atrodo 4u.gif
as siandien nusiemiau blakstienytes labai lengvai nors buvo parasyta jog laikysis iki 4 savaiciu doh.gif  g.gif  verysad.gif  ir seip nesuprantu kaip jus klijuojat kuokstelius g.gif ? ar is virsaus klijuojat kuo arciau blakstienu ar is apacios? g.gif  ir klijuojat ant blakstienu ar at odytes? blush2.gif  soryy jei kvailoki klausimai lotuliukas.gif  ai ir labai baisu kad nenukristu jos badazant biggrin.gif

Papildyta:

zinok tikrai nera taip paprasta siulau pabandyti dabar susiklijuoti ir pasipraktikuoti nes as tai 2h vargau doh.gif

skirtumas 8 Lt, o ne patys klijai.
As turejau galvoj Artdeco klijus, ju kaina apie 30Lt, stiprieji apie 36Lt.
As tai bandysiu klijuot ne ant odos, o lipdyti prie savo blakstienu. Nelabai isivaizduoju kaip galima lipdyti ant pacio voko g.gif taigi matysis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 12 21, 13:52)
skirtumas 8 Lt, o ne patys klijai.
As turejau galvoj Artdeco klijus, ju kaina apie 30Lt, stiprieji apie 36Lt.
As tai bandysiu klijuot ne ant odos, o lipdyti prie savo blakstienu. Nelabai isivaizduoju kaip galima lipdyti ant pacio voko g.gif taigi matysis doh.gif

Vakar bandziau lipdyti ant savu blakstienu, tai gavosi snipstas lotuliukas.gif Ryt bandysiu klijuoti per naujo ir ziuresim, gal pagaliau iseis tuos nelemtuosius kuokstelius susodinti i savas vietas bigsmile.gif
Atsakyti
na va nusipirkau tuos ilgalaikius artdeco klijus 4u.gif tik bijau klijuoti dabar doh.gif nes to spec skyscio nepirkau blush2.gif idomu be jo nusiims? g.gif ai ir jei db prisiklijuociau tai ar jos isliktu grazios iki naujuju? g.gif kazkur girdejau kad jei padazai dirbtines blakstienas tai jos susigadina ir nebegalima antra karta ju klijuoti g.gif cia tiesa? nes as kai daziau tusu tai man po dvieju nakteliu jos susilamde labai negraziai blush2.gif ai ir kai klijuoji tuos kuokstelius tai matosi tos vietos kaip rutuliukais kur klijota tai ka pastoviai brezti linija palei blakstienas su piestuku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 12 21, 15:57)
Vakar bandziau lipdyti ant savu blakstienu, tai gavosi snipstas  lotuliukas.gif  Ryt bandysiu klijuoti per naujo ir ziuresim, gal pagaliau iseis tuos nelemtuosius kuokstelius susodinti i savas vietas  bigsmile.gif

Na ir kaip sekesi? as darysiu kaip ir jus blush2.gif
Atsakyti
aš sesei klijavau blakstienas. Neįsivaizduoju kaip vienai be pagalbos jas reiktų prisiklijuot schmoll.gif
kiekvienas kuokštelis turi kojelę, kurią reikia patapšnot į klijus ir klijuot. Bandyt jas klijuot ant pačių blakstienų - absurdas doh.gif ne tik kad jos gražiai "nestovės", bet ir priklijuot neis schmoll.gif
ir reikia laiko jas prisikluojat, jei ruošiatės kur išeit, pradėkit kuo anksčiau, nes vienos nelimpa, reik perklijuot, kitos beklijuojant atsiklijuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 12 24, 15:38)
aš sesei klijavau blakstienas. Neįsivaizduoju kaip vienai be pagalbos jas reiktų prisiklijuot schmoll.gif
kiekvienas kuokštelis turi kojelę, kurią reikia patapšnot į klijus ir klijuot. Bandyt jas klijuot ant pačių blakstienų - absurdas  doh.gif ne tik kad jos gražiai "nestovės", bet ir priklijuot neis  schmoll.gif
ir reikia laiko jas prisikluojat, jei ruošiatės kur išeit, pradėkit kuo anksčiau, nes vienos nelimpa, reik perklijuot, kitos beklijuojant  atsiklijuoja  doh.gif

eina sau...
o tai ta kojele reikia klijuoti visai virs savu blakstienu ar bandyt iterpti tarp savu?
Atsakyti
paskaiciau sia temele, sugundet ir mane, jau ir db lekciau pirkt tu blakstienu bigsmile.gif tik, kad sian nedirba pardes doh.gif bet noreciau, kad kuri parasytu kaip tiksliai jas klijuoti g.gif nes cia paskaiciusi pasimeciau lotuliukas.gif ant blakstienu? ant odeles? ant voko ar apatines puses? galvoju apie artdeko kuostelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 12 24, 17:58)
eina sau...
o tai ta kojele reikia klijuoti visai virs savu blakstienu ar bandyt iterpti tarp savu?

aš stengiausi tarp blakstienų įterpt, bet jei dažnai blakstienos auga, sunkiai seksis įsodint smile.gif gausis virš. aišku paskui juodas pieštuko pravedimas būtinas, nes matos, kad klijuota smile.gif
uj kiek nervinaus, kai klijavau doh.gif
Atsakyti
nemoku pati prisiklijuoti nors tu ka,tik blakstienas sugadinau uz 40 litu verysad.gif
Atsakyti
Nusipirkau blakstienas, ir klijus, tai eisiu tuoj bandyti prisilipdyt, butu gerai iki nauju ismokti lotuliukas.gif
Atsakyti
nusivyliau as tais kuoksteleis doh.gif cia visos juos igyre g.gif kazkaip paprasciau visa blakstiena klijuot o tie kuoksteliai tai zaidimas tiek pinigu isleidau kad verysad.gif
kuoksteliai 20lt tada klijai vieni 13lt (neklijavo visai) tada artdeco pirkau ilgalaikius 35lt doh.gif klijuoja irgi siaubingai nuplest tai doh.gif skaudejo lotuliukas.gif nu vienu zodziu abejoju kad kada dar klijuosiu g.gif nebent pilna blakstiena g.gif nes klasioke prisiklijavus buvo tai pasakaatrode wub.gif ne taip kaip tie kuoksteliai doh.gif tai jei jau jai pavyko priklijuoti tai manau man ir turetu pavyk blush2.gif lotuliukas.gif ir dar kai suzinojau kad jai tos blakstienos kainavo 8lt tai vapse lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos nenugriuvau
Atsakyti