Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 12 16, 22:23)
Kvailas klausimas, taciau panaudojus tuos dirbtiniu blakstienu kuokstelius, galima naudoti juos antra, trecia karta ? Ar tai tik vienkartinis reikalas  bigsmile.gif

Ardeco klijai pasidaro kaip guma ir graziai pasisalina nuo blakstienu kuoksteliu tad pilnai galima naudoti ir antra karta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 16, 21:26)
Ardeco klijai pasidaro kaip guma ir graziai pasisalina nuo blakstienu kuoksteliu tad pilnai galima naudoti ir antra karta  mirksiukas.gif

O kokia kaina tu kuoksteliu bei kiek ju pakuoteje buna ? Ir kur ju galima isigyti ? 4u.gif
Atsakyti
Siandien isigyjau priklijuojamus kuokstelius. Tik dabar iskilo klausimas. Parduotuveje maciau yra dvieju rusiu Artdeco kliju, priklijuojamoms blakstienoms. Viena dezute siaura ir pailga, tiubele irgi pailga. Tai ant jos parasyta, jog blakstienas galima nuimti su akiu makijazo valikliu. Kaina apie 31Lt.
Ir antri Artdeco klijai, tiubele panasi kaip kad buna vaistai i akis. Ir ant pakuotes parasyta, kad ilgalaikiai blakstienu klijai unsure.gif Ju kaina apie 36Lt.

Kiek bandziau klausti konsultanciu, nei viena man negalejo paaiskinti kuo sie pamineti klijai skiriasi. Sarmoje net sake, jog pailga tiubele uz 31Lt neva naujiena...

Tai ir iskilo klausimas, kuriuos klijus Jus naudojate ? Ar tuos paprastus, ar tuos ilgalaikius ? Nes uzklijavus su ilgalaikiais, kaip speju blakstienas reikia nuimti su spec. valikliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 12 17, 16:57)
Siandien isigyjau priklijuojamus kuokstelius. Tik dabar iskilo klausimas. Parduotuveje maciau yra dvieju rusiu Artdeco kliju, priklijuojamoms blakstienoms. Viena dezute siaura ir pailga, tiubele irgi pailga. Tai ant jos parasyta, jog blakstienas galima nuimti su akiu makijazo valikliu. Kaina apie 31Lt.
Ir antri Artdeco klijai, tiubele panasi kaip kad buna vaistai i akis. Ir ant pakuotes parasyta, kad ilgalaikiai blakstienu klijai  unsure.gif  Ju kaina apie 36Lt.

Kiek bandziau klausti konsultanciu, nei viena man negalejo paaiskinti kuo sie pamineti klijai skiriasi. Sarmoje net sake, jog pailga tiubele uz 31Lt neva naujiena...

Tai ir iskilo klausimas, kuriuos klijus Jus naudojate ? Ar tuos paprastus, ar tuos ilgalaikius ? Nes uzklijavus su ilgalaikiais, kaip speju blakstienas reikia nuimti su spec. valikliu  g.gif

Tuos trumpalaikius pailgoje pakuoteje. Jie tikrai nera naujiena, nes pries daug metu naudojau, o va ilgalaikiu tai seniau nebudavo ax.gif Nuvalyti reikia spec skyscio, bet jis akis grauzia, siaip visi klijai bijo riebalo.
O tie tumpalaikiai labai paprastai nusivalo su valikliu ar net gausiai paplovus siltu vandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 17, 22:08)
Tuos trumpalaikius pailgoje pakuoteje. Jie tikrai nera naujiena, nes pries daug metu naudojau, o va ilgalaikiu tai seniau nebudavo  ax.gif  Nuvalyti reikia spec skyscio, bet jis akis grauzia, siaip visi klijai bijo riebalo.
O tie tumpalaikiai labai paprastai nusivalo su valikliu ar net gausiai paplovus siltu vandeniu  mirksiukas.gif

O ilgalaikiai kaip nusivalo ? Tik su spec. valikliu ar galima ir su vandeniu ar kokiu akiu makiazo valikliu ?
Beje, gal galetum parasyti kas ant bonkutes parasyta, pavadinima 4u.gif Nes jau taip susimeciau del tu kliju, jog siandien net keliu parduotuviu konsultanciu isklausinejau kuom sie klijai skiriasi, deja nei viena nesugebejo man kazka papasakoti, apart skaitymo nuo pakuotes blink.gif
Papildyta:
http://www_artdeco_d...rmanent-lashes/

http://www_artdeco_d...shes-sparklers/
Atsakyti
nusipirkau ardeco blakstienas, ir klijus, tačiau be šansų man jas prisiklijuoti, taip susinervinau, tiek sumokėjau, ir guli dabar. O taip norėčiau kartais prisiklijuoti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 17, 22:48)
nusipirkau ardeco blakstienas, ir klijus, tačiau be šansų man jas prisiklijuoti, taip susinervinau, tiek sumokėjau, ir guli dabar. O taip norėčiau kartais prisiklijuoti.. verysad.gif

O kodel neina priklijuoti ? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 12 17, 22:50)
O kodel neina priklijuoti ?  blink.gif

aš nežinau, nesiklijuoja jos man ir viskas. Priklijuoji vieną galą, o kol klijuoji kitą, tai atsikabina anas, nu pasaka be galo. Nevykėlė matyt aš g.gif
Atsakyti
Paneles norisi pries sventes prisiklijuoti blakstienytes blush2.gif gal galit parasyt kiek jos laikosi? ir kokias patariat pirkti ax.gif jei galit kokias pigesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2009 12 17, 23:24)
O ilgalaikiai kaip nusivalo ? Tik su spec. valikliu ar galima ir su vandeniu ar kokiu akiu makiazo valikliu ?
  Beje, gal galetum parasyti kas ant bonkutes parasyta, pavadinima  4u.gif  Nes jau taip susimeciau del tu kliju, jog siandien net keliu parduotuviu konsultanciu isklausinejau kuom sie klijai skiriasi, deja nei viena nesugebejo man kazka papasakoti, apart skaitymo nuo pakuotes  blink.gif
Papildyta:
http://www_artdeco_d...rmanent-lashes/

Sitos nusiima su bet kuo kuom prausi veida :

Pries tai juk aiskiai atrodo parasiau g.gif Kol nepabandysi pati ir neatsirinksi sau geriausio tau niekas ir nepades.

Kiti klijai yra ilgai isliekantys ir juos nuiimti reikia su nuemeju arba ilgai zaidziant su riebalu, kad ir alyvuogiu aliejum....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 18 gruodžio 2009 - 10:57
nu ka nusipirkau as tuos kuokstelius suplojau 20lt ir neina prisiklijuot doh.gif ka daryt dabar? g.gif ziurejau youtubej vaizdeliu tai ten mergos is apacios kazkaip klijuojasi g.gif tai nelabai suprantu kaip jas kijuoti?
gal zinot kas vilniui galetu priklijuoti blakstienytes? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 12 18, 22:27)
nu ka nusipirkau as tuos kuokstelius suplojau 20lt ir neina prisiklijuot doh.gif  ka daryt dabar? g.gif  ziurejau youtubej vaizdeliu tai ten mergos is apacios kazkaip klijuojasi g.gif  tai nelabai suprantu kaip jas kijuoti?
gal zinot kas vilniui galetu priklijuoti blakstienytes? doh.gif

Papasakok, kaip klijuoji, jog tau neina ju priklijuoti g.gif
Atsakyti