Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(mammy1 @ 2013 02 11, 17:30)
hm, zinau, kad yra priauginamos ir priklijuojamos.
tos priklijuojamos buna dvieju rusiu: trumpalaikes ir ilgesniam laikui, T.y., vienam vakarui arba kazkur 1-2 sav.
kas yra priauginamos,tai zinau..Dariausi visada. Bet dabar man reikia kokiai savaitei, tai ieskau priklijuojamu smile.gif 
dekui uz pakvietima.

nera tokiu 1-2 savaitem. Yra tik balkstiienos, kurios klijuojamos geresniais klijais ir prastais, vieni laiko vos vakara, kiti jei pati neislupi klijuotu blakstienu - savaite smile.gif

QUOTE(Ameera @ 2013 02 11, 17:39)
Keista, tokių dar negirdėjau  blink.gif  atsiprašau, einu tada šviestis.  biggrin.gif

Nes tokiu ir nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 02 11, 18:03)
Nes tokiu ir nera lotuliukas.gif

Jetus, kaip ačiū. Nuraminot. Jau spėjau suabejoti savo žiniomis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Štai atėjo ta diena, kai ir man prisireikė priklijuojamų blakstienų biggrin.gif
Tai va, galvoju pirkti klijus Duo iš Inglot, o pačius kuokštelius siųstis iš ebay, Ardell firmos. Kaip manot, geras pasirinkimas? O kokias Ardell pirkt? Jų ten visokių pilna doh.gif nesinorėtų labai ilgų, bet ir ne trumpyčių, tai gal Medium imt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 04 30, 10:33)
Štai atėjo ta diena, kai ir man prisireikė priklijuojamų blakstienų biggrin.gif
Tai va, galvoju pirkti klijus Duo iš Inglot, o pačius kuokštelius siųstis iš ebay, Ardell firmos. Kaip manot, geras pasirinkimas? O kokias Ardell pirkt? Jų ten visokių pilna  doh.gif nesinorėtų labai ilgų, bet ir ne trumpyčių, tai gal Medium imt?  g.gif

Duo vieni iš geriausių, tai nusivilt neturėtumėt, o kuokšteliai tai būna rinkiniais, kur vienoje dėžutėje visi trys ilgiai. Tokias mėgstu labiausiai, bet jei vieną renkatės, tai imkit medium, po to apsikarpysit kur reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 04 30, 14:35)
Duo vieni iš geriausių, tai nusivilt neturėtumėt, o kuokšteliai tai būna rinkiniais, kur vienoje dėžutėje visi trys ilgiai. Tokias mėgstu labiausiai, bet jei vieną renkatės, tai imkit medium, po to apsikarpysit kur reikia. smile.gif

Jau nusipirkau medium, bandysiu 4u.gif gal turėtumėt tų visų trijų ilgių kuokštelių nuorodą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 04 30, 14:39)
Jau nusipirkau medium, bandysiu  4u.gif gal turėtumėt tų visų trijų ilgių kuokštelių nuorodą?  ax.gif

Aš dažniausiai perku Eylure (nors kiek pamenu, Lietuvoj jos brangokai būdavo, apie 22lt pakelis). Atrodo taip: http://www.hqhair.co...k/10557449.html Ir prie jų pridėti klijai, tarp kitko, vieni iš kokybiškiausių, taip pat pridėtas nuėmimo skystis, bet jo niekad nenaudojau.
Man geriau trys ilgiai, nes mėgdavau ne tik išoriniuose kampučiuose prisiklijuoti, bet per visą akį. O ir nelabai galiu pasigirt ilgom blakstienom, tai ilgiausias retai naudodavau arba bent jau apkarpydavau.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 04 30, 14:53)
Aš dažniausiai perku Eylure (nors kiek pamenu, Lietuvoj jos brangokai būdavo, apie 22lt pakelis). Atrodo taip: http://www.hqhair.co...k/10557449.html  Ir prie jų pridėti klijai, tarp kitko, vieni iš kokybiškiausių, taip pat pridėtas nuėmimo skystis, bet jo niekad nenaudojau.
Man geriau trys ilgiai, nes mėgdavau ne tik išoriniuose kampučiuose prisiklijuoti, bet per visą akį. O ir nelabai galiu pasigirt ilgom blakstienom, tai ilgiausias retai naudodavau arba bent jau apkarpydavau.

O kur jų rasti Lietuvoj galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 04 30, 15:23)
O kur jų rasti Lietuvoj galima? smile.gif

Nors ne manes klausete,bet tokias as pirkau eurokose ir su nuolaida gal apie 16lt buvo,tiksliai jau nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2013 04 30, 16:02)
Nors ne manes klausete,bet tokias as pirkau eurokose ir su nuolaida gal apie 16lt buvo,tiksliai jau nepamenu ax.gif

drinks_cheers.gif Eurokose ir aš pirkdavau. Niekad neužmačiau nuolaidų jom, taip kad tik kartais gali taip nuskilti smile.gif Bet ir visos kainos man buvo vertos, nes labai labai kokybiškos, tiek vaizdu, tiek dėvėjimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 04 30, 16:56)
drinks_cheers.gif  Eurokose ir aš pirkdavau. Niekad neužmačiau nuolaidų jom, taip kad tik kartais gali taip nuskilti smile.gif Bet ir visos kainos man buvo vertos, nes labai labai kokybiškos, tiek vaizdu, tiek dėvėjimu. smile.gif

KOSMADOJE visa geguzes men nuolaida sioms blakstienoms -20%(bent jau ju reklaminiame zurnaliuke taip parasyta) smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kas gerus blakstienoms klijus, is eurokos arba drogo ? reiktų skaidriu. Kartą, budama dar paaugle bandziau juodai dziustancius, tai ne tik kad nepavyko uzsiklijuoti blakstienu, bet ir akys asarojo, griauze.
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2013 07 18, 10:15)
Gal kas žinot kas gerus blakstienoms klijus, is eurokos arba drogo ? reiktų skaidriu. Kartą, budama dar paaugle bandziau juodai dziustancius, tai ne tik kad nepavyko uzsiklijuoti blakstienu, bet ir akys asarojo, griauze.

mane irgi sitas klausimas domina smile.gif ka rekomenduotumete is pigesniu, bet neprastu variantu? smile.gif
Atsakyti