As kai pirkausi, maniau kuiksteliais bus lengviau uzsideti, tad uzsisakiau abejas ir kuoksteliais ir istisines, ir pabandziau pradzioj istisines - man daug lengviau ir paprasciau jos uzsideda negu kuoksteliais, nes kuoksteliai tai ne taip 'ziuri' kazkaip sunku juos lygiai graziai vienodai juos suklijuoti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 28, 15:48)
nes kuoksteliai tai ne taip 'ziuri' kazkaip sunku juos lygiai graziai vienodai juos suklijuoti
Va va!! man ir kuoksteliai ne ten ziuri kazkaip
kokios ivairios nuomones o man istisines labai firbtinai atrodo nes kuoktelius gali ju kieki pareguliuoti, tik va kas geriau kur po viena blakstiena ar tris ant vieno? gal galit kas patarti,,,,
QUOTE(pilveliukas @ 2012 07 28, 16:28)
kokios ivairios nuomones o man istisines labai firbtinai atrodo nes kuoktelius gali ju kieki pareguliuoti, tik va kas geriau kur po viena blakstiena ar tris ant vieno? gal galit kas patarti,,,,
Tai ziurint kokios.. gi nebutinai klijuot per visa aki... galima tik nuo puse ir jei su permatoma juostele, tai tikrai naturaliai ziuris
Atsiemu zodzius, kad sunku klijuotis.. su Due klijais tai vienas juokas patepiau, palaukiau koki 20sek ir uzmeciau.. viskas.. biski atlipo vienas galas vakaro eigoj, bet greit patvarkiau.. beja, kaire aki man sunkiau, nes per ranka nieko nesimato kur det, bet cia jau su laiku igusiu
QUOTE(amber123 @ 2012 08 12, 15:50)
beja, kaire aki man sunkiau, nes per ranka nieko nesimato kur det, bet cia jau su laiku igusiu
O aš galvojau, kad čia viena tokia aš, kuri sugeba vieną akį normaliai prisiklijuot, o kitą klijuodama kažkaip pati sau trukdyti. Tas pats variantas ir kažko negerėja, tiesiog pripratau
QUOTE(Ameera @ 2012 08 13, 11:38)
O aš galvojau, kad čia viena tokia aš, kuri sugeba vieną akį normaliai prisiklijuot, o kitą klijuodama kažkaip pati sau trukdyti. Tas pats variantas ir kažko negerėja, tiesiog pripratau
Na, man kairė akis visada sunkiau pasidažo, ką jau kalbėt apie blakstienų klijavimą.
QUOTE(Adrinėja @ 2012 06 12, 00:23)
o gal galetumet duoti ebay nuoroda is kur perkate? o ten kartu buna klijai,ar atskirai reikia nusipirkti?
Tai yra priauginamos blakstienos, eikit į tą temą.
hm, zinau, kad yra priauginamos ir priklijuojamos.
tos priklijuojamos buna dvieju rusiu: trumpalaikes ir ilgesniam laikui, T.y., vienam vakarui arba kazkur 1-2 sav.
kas yra priauginamos,tai zinau..Dariausi visada. Bet dabar man reikia kokiai savaitei, tai ieskau priklijuojamu
dekui uz pakvietima.
tos priklijuojamos buna dvieju rusiu: trumpalaikes ir ilgesniam laikui, T.y., vienam vakarui arba kazkur 1-2 sav.
kas yra priauginamos,tai zinau..Dariausi visada. Bet dabar man reikia kokiai savaitei, tai ieskau priklijuojamu
dekui uz pakvietima.
Keista, tokių dar negirdėjau atsiprašau, einu tada šviestis.