Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

As kai pirkausi, maniau kuiksteliais bus lengviau uzsideti, tad uzsisakiau abejas ir kuoksteliais ir istisines, ir pabandziau pradzioj istisines - man daug lengviau ir paprasciau jos uzsideda negu kuoksteliais, nes kuoksteliai tai ne taip 'ziuri' kazkaip sunku juos lygiai graziai vienodai juos suklijuoti
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 07 28, 15:48)
nes kuoksteliai tai ne taip 'ziuri' kazkaip sunku juos lygiai graziai vienodai juos suklijuoti

Va va!! man ir kuoksteliai ne ten ziuri kazkaip unsure.gif
Atsakyti
kokios ivairios nuomones o man istisines labai firbtinai atrodo nes kuoktelius gali ju kieki pareguliuoti, tik va kas geriau kur po viena blakstiena ar tris ant vieno? gal galit kas patarti,,,,
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2012 07 28, 16:28)
kokios ivairios nuomones o man istisines labai firbtinai atrodo nes kuoktelius gali ju kieki pareguliuoti, tik va kas geriau kur po viena blakstiena ar tris ant vieno? gal galit kas patarti,,,,

Tai ziurint kokios.. gi nebutinai klijuot per visa aki... galima tik nuo puse 4u.gif ir jei su permatoma juostele, tai tikrai naturaliai ziuris smile.gif
Atsakyti
Atsiemu zodzius, kad sunku klijuotis.. su Due klijais tai vienas juokas smile.gif patepiau, palaukiau koki 20sek ir uzmeciau.. viskas.. biski atlipo vienas galas vakaro eigoj, bet greit patvarkiau.. beja, kaire aki man sunkiau, nes per ranka nieko nesimato kur det, bet cia jau su laiku igusiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 08 12, 15:50)
beja, kaire aki man sunkiau, nes per ranka nieko nesimato kur det, bet cia jau su laiku igusiu biggrin.gif

O aš galvojau, kad čia viena tokia aš, kuri sugeba vieną akį normaliai prisiklijuot, o kitą klijuodama kažkaip pati sau trukdyti. biggrin.gif Tas pats variantas ir kažko negerėja, tiesiog pripratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 08 13, 11:38)
O aš galvojau, kad čia viena tokia aš, kuri sugeba vieną akį normaliai prisiklijuot, o kitą klijuodama kažkaip pati sau trukdyti. biggrin.gif Tas pats variantas ir kažko negerėja, tiesiog pripratau biggrin.gif

Na, man kairė akis visada sunkiau pasidažo, ką jau kalbėt apie blakstienų klijavimą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2012 06 12, 00:23)
as siunciuosi is Ebay didziulius pokus, tada pigiau gaunasi, siunciuosi tokias:

o gal galetumet duoti ebay nuoroda is kur perkate? o ten kartu buna klijai,ar atskirai reikia nusipirkti? g.gif
Atsakyti
gal zinot kas kaune,priklijuotu blakstienas, tas vadinama ilgalaikes ? (apie 2 sav), ir kokia kazdaug kaina eina? dekui..
per..a.z..
Atsakyti
Tai yra priauginamos blakstienos, eikit į tą temą.
Atsakyti
hm, zinau, kad yra priauginamos ir priklijuojamos.
tos priklijuojamos buna dvieju rusiu: trumpalaikes ir ilgesniam laikui, T.y., vienam vakarui arba kazkur 1-2 sav.
kas yra priauginamos,tai zinau..Dariausi visada. Bet dabar man reikia kokiai savaitei, tai ieskau priklijuojamu smile.gif
dekui uz pakvietima.
Atsakyti
Keista, tokių dar negirdėjau blink.gif atsiprašau, einu tada šviestis. biggrin.gif
Atsakyti