kuo skiriasi blakstienu klijai juodi nuo skaidriu? Man atejo juodi Dabar bijau klijuoti, nes raso kad nuemimui reikia naudoti kliju tirpikli
QUOTE(*moon* @ 2012 07 19, 10:53)
kuo skiriasi blakstienu klijai juodi nuo skaidriu? Man atejo juodi Dabar bijau klijuoti, nes raso kad nuemimui reikia naudoti kliju tirpikli
QUOTE(Povila$ @ 2012 06 01, 21:12)
Merginos Balti skirti ištisinėms blakstienoms klijuoti, jie neatsparūs vandeniui (dėl atsparumo tai pastebėjau, kad ir balti būna atsparūs vandeniui, ko seniau nebuvo). Juodi yra visai kitokios konsistencijos, jie atsparūs vandeniui, ir daugiau skirti klijuoti kuokšteliams. Džiūdami sudaro kietesnę formą, priešingai nei balti - jie įgauna gumos pavidalą. Todėl ir nelabai naudojami ištisai linijai, nes jaučiasi ant akies. Ir priklijuoti su juodais sunkiau ištisines blakstienas.
O kaip po tu nusiimti tas blakstienas? Tokliju tirpiklio tai neatsisiunciau
QUOTE(*moon* @ 2012 07 19, 11:28)
O kaip po tu nusiimti tas blakstienas? Tokliju tirpiklio tai neatsisiunciau
pabandykit viena kuoksteli priklijuoti, o paskui su vandeniui atspariu make-up valikliu nuvalyti, jei nepavyks, tuomet tikrai spesialaus tirpiklio reikia, paprastai klijai, skirti kuoksteliams, nebuna tokie super laikantys, kurie skirti pavienes blakstienas klijuoti. Bet vel gi, tokie klijai irgi bijo riebaliniu valikliu, pabandykit ir zinosit
dar galit kliju nuoroda ideti
Stai tokie pas mane;
Aciu uz patarimus, turbut reiks taip ir padaryti
Aciu uz patarimus, turbut reiks taip ir padaryti
QUOTE(*moon* @ 2012 07 19, 11:53)
na, pasiziurejau, cia kuokstelems, manau drasiai pratestuokit su viena
neparasyta kad super ilgai laikantys.
QUOTE(Adrinėja @ 2012 07 19, 11:57)
na, pasiziurejau, cia kuokstelems, manau drasiai pratestuokit su viena
Na raso kad laiko iki 6 sav
nebijokit, turetu nusiimti ilgiau 'pamirkius' makiazo nuvaliklyje
QUOTE(*moon* @ 2012 07 19, 11:58)
Na raso kad laiko iki 6 sav
pratestuokit nuemima su vienu kuoksteliu ir kaip jusm siulo, ilgiau palaikykit aliejines fazes turinti valikli ant blakstienu, turetu nusiimti, man nusiima net labai ilgai laikantys klijai, turiu is Ardell permatomus su labai dideliu kvapeliu
sveikos noriu paklausti kas geriau kuosteliai kur po tris vienetis ant vieno galiuko, ar po viena vieneta blakstienystes, kuris varijanta geriau atrodo ir kuri deti?
Pirmam kartui, pabandymui, geriau pirkti kuoksteliais, ar pilnas blankstienas? Ar cia kaip kam?