Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

kuo skiriasi blakstienu klijai juodi nuo skaidriu? Man atejo juodi g.gif Dabar bijau klijuoti, nes raso kad nuemimui reikia naudoti kliju tirpikli unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(*moon* @ 2012 07 19, 10:53)
kuo skiriasi blakstienu klijai juodi nuo skaidriu? Man atejo juodi  g.gif Dabar bijau klijuoti, nes raso kad nuemimui reikia naudoti kliju tirpikli  unsure.gif

QUOTE(Povila$ @ 2012 06 01, 21:12)
Merginos laugh.gif Balti skirti ištisinėms blakstienoms klijuoti, jie neatsparūs vandeniui (dėl atsparumo tai pastebėjau, kad ir balti būna atsparūs vandeniui, ko seniau nebuvo). Juodi yra visai kitokios konsistencijos, jie atsparūs vandeniui, ir daugiau skirti klijuoti kuokšteliams. Džiūdami sudaro kietesnę formą, priešingai nei balti - jie įgauna gumos pavidalą. Todėl ir nelabai naudojami ištisai linijai, nes jaučiasi ant akies. Ir priklijuoti su juodais sunkiau ištisines blakstienas. smile.gif

Atsakyti
O kaip po tu nusiimti tas blakstienas? Tokliju tirpiklio tai neatsisiunciau doh.gif
Atsakyti
aš turiu rinkinį Everlash original (kuokšteliai), į kurį įeina ir klijai (skaidrūs, atsparūs vandeniui) ir nuėmėjas, bet galiu pasakyt, kad tas nuėmėjas visai nereikalingas, nes puikiai nusiima ir su akių makiažo valikliais, ypač aliejiniais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 07 19, 11:28)
O kaip po tu nusiimti tas blakstienas? Tokliju tirpiklio tai neatsisiunciau  doh.gif

pabandykit viena kuoksteli priklijuoti, o paskui su vandeniui atspariu make-up valikliu nuvalyti, jei nepavyks, tuomet tikrai spesialaus tirpiklio reikia, paprastai klijai, skirti kuoksteliams, nebuna tokie super laikantys, kurie skirti pavienes blakstienas klijuoti. Bet vel gi, tokie klijai irgi bijo riebaliniu valikliu, pabandykit ir zinosit smile.gif
dar galit kliju nuoroda ideti smile.gif
Atsakyti
Stai tokie pas mane;
user posted image
Aciu uz patarimus, turbut reiks taip ir padaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 07 19, 11:53)
Stai tokie pas mane;
user posted image
Aciu uz patarimus, turbut reiks taip ir padaryti  drinks_cheers.gif

na, pasiziurejau, cia kuokstelems, manau drasiai pratestuokit su viena smile.gif
neparasyta kad super ilgai laikantys.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2012 07 19, 11:57)
na, pasiziurejau, cia kuokstelems, manau drasiai pratestuokit su viena smile.gif
neparasyta kad super ilgai laikantys.

Na raso kad laiko iki 6 sav bigsmile.gif
Atsakyti
nebijokit, turetu nusiimti ilgiau 'pamirkius' makiazo nuvaliklyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 07 19, 11:58)
Na raso kad laiko iki 6 sav  bigsmile.gif

g.gif pratestuokit nuemima su vienu kuoksteliu ir kaip jusm siulo, ilgiau palaikykit aliejines fazes turinti valikli ant blakstienu, turetu nusiimti, man nusiima net labai ilgai laikantys klijai, turiu is Ardell permatomus su labai dideliu kvapeliu cool.gif
Atsakyti
sveikos noriu paklausti kas geriau kuosteliai kur po tris vienetis ant vieno galiuko, ar po viena vieneta blakstienystes, kuris varijanta geriau atrodo ir kuri deti?
Atsakyti
Pirmam kartui, pabandymui, geriau pirkti kuoksteliais, ar pilnas blankstienas? Ar cia kaip kam? blush2.gif
Atsakyti