Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

ir man teko išbandyti kilijuojamas blakstienas bigsmile.gif naudojau Artdeco kukštelius medium dydžio, ir Atdeco klijus. Kuokštelius teko kirpti, nors atrodė. kad tiks, bet buvo per ilgos, parkirpau kokius 2 mm. Klijavo sesuo, pavyko gana neblogai ir laikėsi 2 dienas, būtų laikęsi ir ilgiau, bet pati jas nukrapščiau ax.gif Įkeliu nuotraukyčių, realybėje įspūdingiau atrodė ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 30 lapkričio 2009 - 14:51
Baltija, grazu ! o lengvai nuemei ? ar su savom blakstienom ? koki skysti naudojai blakstienom nuimt ? valikli vandeniui atspariam tushui, alieju ar ka nors kita ?
Atsakyti
Man ir niekaip neišeina pačiai prisiklijuot nei kuokštelių,nei tų ištisinių nors tu ką verysad.gif .Tad einu į saloną,ten už kuokštelį ima po 2 litus ir atrodo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2009 12 01, 10:31)
Baltija, grazu ! o lengvai nuemei ? ar su savom blakstienom ? koki skysti naudojai blakstienom nuimt ? valikli vandeniui atspariam tushui, alieju ar ka nors kita ?

ačiū 4u.gif
nuėmiau lengvai, be jokių papildomų skysčių ax.gif jau pirmą vakarą valant makiažą (valiau paprastu pieneliu) nukrito vienas kuokštelis, o kitą vakarą pakrapščius su nagu ten, kur kuokštelis priklijuotas, nukrapščiau visus, bet savos blakstienos liko vietoje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2009 12 01, 22:13)
ačiū  4u.gif
nuėmiau lengvai, be jokių papildomų skysčių  ax.gif  jau pirmą vakarą valant makiažą (valiau paprastu pieneliu) nukrito vienas kuokštelis, o kitą vakarą pakrapščius su nagu ten, kur kuokštelis priklijuotas, nukrapščiau visus, bet savos blakstienos liko vietoje smile.gif

tuomet tikrai liuks variantas, nekenksmingas naturalios blakstienom. Zinosiu, kad artdeco klijai geri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 02 gruodžio 2009 - 02:51
Šitiek vargo, kas kart klijuot..... Kur kas paprasčiau priauginimą darytis... Prisiaugini ir rami sau kokias keturias ar penkias savaites.. Kas dieną graži ir dažyti nereikia bigsmile.gif Tiksliau - nebūtina....
Atsakyti
Siaip super,bet antroj eilej nuo virsaus vaizdelis tai labai nepatiko,atrodo susivelusios,i skirtingas puses ,,ziuri" ir siaip toj foto matosi tas dirbtiniu blakstienu efektas.

Papildyta:
QUOTE(Jazira @ 2009 09 16, 13:56)
Tai ar gerai supratau: jei klijuot kuokšteliais, tai geriau ant jau padažytų blakstienų, o jei ištisinę juostelę - tai dažyti jau užklijavus?

Jei tikrai gerai priklijuoji,tai geriausia dazyti jau kartu tiek naturalias tiek dirbtines,bet as pirma padazau naturalias(kadangi nesu puiki klijuotoja biggrin.gif ) po to dar perbraukiu svelniai per dirbtines. Nes jei viska vienu metu dazyciau tusu,tai manau dalis nukristu,nes sepetuku gan stipriai keliu blakstienas i virsu.
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 14:29)
vava as irgi nusipirkau blakstienas galvojau per naujus prisiklijuoti.  ir velniava ziuriu kad man jos nesilaiko tik krenta ir krenta  doh.gif  jau net mano akys galvojau sulips nuo tu kliju  lotuliukas.gif gal kas pasiulys koki lengva buda jas uzsilipdyt?

reikia pirmiausia gerus klijus tureti. dazniausiai tie kur buna idedami su paciom blakstienom kuriu rinkinys kainuoja 20-30 lt yra atsiprasant S** schmoll.gif geriausi klijai man tai is make up store. tubele kainuoja 40 litu kazkur, bet tikrai verta ir blakstienas laiko...
Atsakyti
vestuvėm ar kitai ypatingai progai verta prisiklijuoti blakstienų kuokštelių. o kasdienai tikra nesąmonė, verčiau tuos pinigus investuoti į kokybišką tušą. tokia mano nuomonė. aš už natūralumą. čia kaip ir su dirbtiniais nagais - progom gražu, o kasdien ir nesveika ir neskoninga ir nepraktiška.
Atsakyti
nu va, prisiklijavo draugė. dabar skundžiasi, jog trukdo miegoti, akys mirksint pavargsta. sakiau klijuot tik kampučiuose kuokštelius, tai ne visas akis apsivarė.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 16, 16:18)
nu va, prisiklijavo draugė. dabar skundžiasi, jog trukdo miegoti, akys mirksint pavargsta. sakiau klijuot tik kampučiuose kuokštelius, tai ne visas akis apsivarė.

Jei gerai, tolygiai suklijuoji kuokstelius jie tikrai netrugdo. Kasdienai jie istikruju neskirti del to dedami dazniausiai tik progom, vakarui kai daromas makiazas. Siaip kasdienai mergaites prisiaugina, o jei reikia tik vakarui tai as uz kuokstelisu.
Pati naudoju profesionalius klijus ir blakstienas. Bet is paprastu parduotuviu pasiulos geriausios yra Ardeco ir blakstienos ir klijai, del to, kad minkstos ir lengvai issiima is dezutes, klijai tubelej patogioje ir neerzina akiu, kol neprausi ar nesimaudai gerai priklijuotos blakstienos tikrai neiskris, bet gavus vandens lengvai nuimamos ir savos lieka vietoj thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2009 11 30, 15:50)

Baltija siulyciau ne tiek ilgi koreguoti bet sulyginti su tavosiom ta vieta blakstienu kur jos prasideda. O siaip super drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 16 gruodžio 2009 - 21:25
Kvailas klausimas, taciau panaudojus tuos dirbtiniu blakstienu kuokstelius, galima naudoti juos antra, trecia karta ? Ar tai tik vienkartinis reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 16 gruodžio 2009 - 21:24