Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(Anaksunamun @ 2012 06 03, 09:47)
Merginos, gal jau buvo toks klausimas, bet ar normalu klijuojamas blakstienas naudoti kasdienai?  biggrin.gif  Kartais tikrai nusibosta dazytis tusu...  doh.gif  doh.gif

asmeniškai aš prisiklijavus kuokštelius išnešiodavau iki 2 savaičių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2012 06 03, 09:51)
asmeniškai aš prisiklijavus kuokštelius išnešiodavau iki 2 savaičių smile.gif

Oho !
Na man atrodo ir kasryt prisiklijuoti blakstienas butu greiciau nei dazytis tusu..
Atsakyti
man tai nesuvokiama kam prisiklijuot jas, tuo labiau gi kenkia blakstienom, negi sunku 1min.skirti blasktienu padazymui tusu?
Atsakyti
ir priklijavus reikia dažyti tušu, kad vaizdas gautųsi geras, natūralios su dirbtinėm vientisiau atrodytų ir t.t. Kad nereiktų kas rytą dažyti, tam yra blakstienų priauginimas.
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 06 03, 13:31)
ir priklijavus reikia dažyti tušu, kad vaizdas gautųsi geras, natūralios su dirbtinėm vientisiau atrodytų ir t.t. Kad nereiktų kas rytą dažyti, tam yra blakstienų priauginimas.

nedažydavau, o atrodydavo įspūdingai smile.gif kai gražiai kuokštelius susiklijuoji, nebereik dažyt, tikrai gražiai atrodo, dar aišku priklauso nuo priklijuotų kuokštelių kiekio smile.gif
Atsakyti
Jei savos tamsios ar nudažytos chemiškai, tada taip. bet jei šviesesnės nei kuokšteliai-tada tikrai jokio vaizdo be tušo.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal žinote kur Kaune galima įsigyti DUO klijų blakstienoms ?
Atsakyti
QUOTE(iruce @ 2012 06 05, 18:53)
Sveikos merginos, gal žinote kur Kaune galima įsigyti DUO klijų blakstienoms ?

inglot parduotuveje buvo 4u.gif ir pabandykit pagooglint prekes kirpykloms ir salonams
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 06 05, 22:26)
inglot parduotuveje buvo  4u.gif ir pabandykit pagooglint prekes kirpykloms ir salonams

Bet Inglot tik Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie kuokstelines Ardell blakstienas? Ar verta siustis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 06 06, 08:54)
Bet Inglot tik Vilniuje smile.gif

Ai tfu, klause kur kaune yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 07, 18:29)
Kokia jusu nuomone apie kuokstelines Ardell blakstienas? Ar verta siustis?  g.gif

tikrai vertos, naudoju jau labai ilga laika, jos yra vienos geresniu, kurias teko naudoti.
Atsakyti