Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

priklijuojamos blakstienos skirtos 1kartui t.y vienai dienai ar dviem, niekas ten pakenkti per tiek laiko nespeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisy33 @ 2012 04 12, 15:52)
Sveikos, noriu prisiklijuoti blakstienas salone. Bet girdėjau visokių atsiliepimų, aišku ir tokių, kad susilpnėja blakstienos, lūžinėja paskui ir pan.

Pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif

Jūs ryškiai kalbate apie blakstienų priauginimą, taigi ne į tą temą pataikėte, nes čia tema apie keliom valandom priklijuojamas blakstienas.
Atsakyti
QUOTE(Harmonija1983 @ 2012 04 12, 15:47)
Paliksiu TEIGIAMĄ  4u.gif  atsiliepimą apie priklijuojamas blakstienas kuoksteliais PIRMĄ KARTĄ. Skaičiau skaičiau Jūsų temą ir nusipirkau Ardel blakstienas kuošksteliais ir Ardel klijus. SUPER nesitikėjau,kad taip lengva bus. Blakstienos labai geros, klijai taipogi, prisiklijavus ir labai lengvai iš pirmo karto jau nešioju savaitę laiko, žinoma nedažau tušu, nes to paprasčiausiai nereikia. Buvau kažkada prisiauginus, efektas tas pats tik daug pigiau. O kainos tokios: Blakstienos 18 lt + klijai 15 lt. Klijų užteks laaabai ilgam, kelioms pakuotėms tikrai. Manau vienos pakuotės su 56 kuokšteliais, jei klijuojam per visą ilgį užtenka 3 kartams, na dar mėginsiu išsaugoti tas priklijuotas ir kai iškris mėginsiu panaudoti dar kartą smile.gif Tik įdomu merginos kuo galima jas nuimti esant reikalui, kad neplėšti per prievartą?  smile.gif

Siltu vandeniu ir makijazo valikliu-bent as taipd arau,ir pavyksta puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 04 12, 23:46)
Jūs ryškiai kalbate apie blakstienų priauginimą, taigi ne į tą temą pataikėte, nes čia tema apie keliom valandom priklijuojamas blakstienas.

taip taip apie priauginimą drinks_cheers.gif atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
As tai neisivaizduoju kaip ismokt jas prisiklijuot.
Youtubej ziurejau, nusipirkusi kazkokias eurokos, ne pigiausiais, bandziau prisiklijuot, tai niekaip neisiena uzdet normaliai doh.gif
Kaip ismokt????
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 04 14, 23:48)
As tai neisivaizduoju kaip ismokt jas prisiklijuot.
Youtubej ziurejau, nusipirkusi kazkokias eurokos, ne pigiausiais, bandziau prisiklijuot, tai niekaip neisiena uzdet normaliai  doh.gif
Kaip ismokt????

Asmeniskai man paciai pasiziurejus si video ir ismeginus is karto pavyko http://www.lisaeldri...fake-eyelashes/ klijavausi Ardel kuoksteliais ir labai patenkinta jomis esu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Harmonija 4u.gif
Kazkada bandziau ir kuostelius, irgi nieko neisejo. Bet dabar manau ar tik ne todel, kad tie suplojimai gale kuokstelio buvo g.gif

Atsakyti
as irgi galvojau kad labai sudetiga, bet be problemu is pirmo karto priklijavau. tiesa, kuoksteliais. istisos man ir nepatinka, odar ir problematiskiau atrodo priklijuot lygiai. irgi ismojau is liso's video smile.gif
Atsakyti
Nuo daug ko priklauso klijavimo sudėtingumas.Pirmiausia turi būti geri klijai ir reikia tinkamą laiką išlaukti juos užtepus, tik po to klijuoti, kad tikrai gerai ir iškart prikibtų. Ir kuokšteliai, ir ištisos turi savo minusų klijuojant, bet man nebuvo labai sudėtinga nei su vienais. pradėjau nuo ištisų, tai ten kai dedi sunkiausia gal jas pataikyti, kad abi akis vienodai uždėt nuo kraštų. o šiaip klijuojant pakoreguot galima, arčiau blakstienų pastumt ir po to jau kur pilnai neprisiklijavo-papildomai patepti klijų (ypatingai krašteliuose). Su kuokšteliais man sudėtingiausia išlaikyti vienodus atstumus abiejose akyse, bet klijuojant taip pat nėra problemų, jei tinkamai elgiamasi su klijais. smile.gif
Atsakyti
Svarbiausia klijai ir blakstienos. Nenuostabu, kodėl su blakstėm iš Eurokos nepavyksta... Išbandykite Ardel, Make Up For Ever - prisiklijuos be didelių pastangų. Žinoma, kai klijus naudosit irgi ne prastus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 04 15, 13:24)
Svarbiausia klijai ir blakstienos. Nenuostabu, kodėl su blakstėm iš Eurokos nepavyksta... Išbandykite Ardel, Make Up For Ever - prisiklijuos be didelių pastangų. Žinoma, kai klijus naudosit irgi ne prastus  mirksiukas.gif

Yra ir Eurokose kokybiškesnių, jei perkamos ne pačios pigiausios. Nebūtina mėtyti pinigų ant MUFE. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2012 04 15, 14:09)
Yra ir Eurokose kokybiškesnių, jei perkamos ne pačios pigiausios. Nebūtina mėtyti pinigų ant MUFE. wink.gif

Deja... Realybė kiek kitokia smile.gif
Atsakyti