Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(amber123 @ 2011 12 12, 18:53)
Taip ir matau ta vaizda, kai geriu sampana ir šnai blakstienu kuokstas i taure  blink.gif  lotuliukas.gif

oj, geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

as turiu dvi poras eylure is eurokos, paskaiciau,kad jos neblogos ir nusipirkau.
Vienos labai naturalios- ilgos (ne kiek tankios)vadinasi naturalities, prie ju prideta tubele kliju, kitos ready to wear is karto paruostos su klijais, tai tik atlupi ir ant akies, jos siek tiek ryskesnes, bet irgi tokios ne per daug biggrin.gif
tai dabar dilema kurias klijuot....siaip galvoju, kaip tas kur jau paruostos su klijais apkirt reikes... unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss.elle: 31 gruodžio 2011 - 16:02
Pasiskaiciau sia tema ir as nusprendziau pabandyt blaktienas. Dabar klausimas,gal kvailokas is mano puse biggrin.gif O jos vienkartines yra, ar galiam keletu kartu klijuot?
Atsakyti
QUOTE(Noya @ 2012 01 05, 21:32)
Pasiskaiciau sia tema ir as nusprendziau pabandyt blaktienas. Dabar klausimas,gal kvailokas is mano puse  biggrin.gif  O jos vienkartines yra, ar galiam keletu kartu klijuot?

Aš tai naudoju tol kol jos man dar gražiai atrodo. Ta prasme, tol kol forma nepakinta ar pnš.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nuomone84 @ 2012 01 05, 21:37)
Aš tai naudoju tol kol jos man dar gražiai atrodo. Ta prasme, tol kol forma nepakinta ar pnš..  4u.gif

aciu, kazkaip ir man logiskai pasirode,kad butu galima jas kelis kart klijuot rolleyes.gif
Atsakyti

Gal kas bandėte Essence dirbtines blakstienas? domina atsiliepimai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SweetCheery: 06 vasario 2012 - 19:43
QUOTE(SweetCheery @ 2012 02 06, 20:41)
Gal kas bandėte Essence dirbtines blakstienas? domina atsiliepimai  g.gif

Kazkada kai pritrukau pirkau viska kas buvo eurokose taip par ir sias blakstienas tai daugiau nei puse buvp neimano isimti nesugadinus doh.gif
Atsakyti
Ar dazniau kuokstelius klijuojat,ar istisa juosta blakstienu?Nu niekaip man nepavyksta tos istisos blakstienos priklijuoti g.gif
Atsakyti
man tai nenaturaliai atrodo juosta pilna, niekad nesu bandzius del to. kuoksteliai graziau atrodo smile.gif
Atsakyti
Domina bet kokie atsiliepimai apie Mac priklijuojamas blakstienas!
Atsakyti
turiu baisiai "skystas" savas blakstienas blush2.gif tai kokiai progai visažistė priklijuodavo. pažiūrėjau, kad ji naudoja eylure blakstienas ir pagalvojau, kad ne toks jau čia sudėtingas tas procesas ir dabar pati prisiklijavau jas blush2.gif aš turiu blakstienas kuokšteliais 3 dydžių komplektuką. labai labai patiko ir visai nesunkus darbas, greit prilimpa ir nė viena neiškrito smile.gif
eylure manau tikrai nebrangus, bet labai geras daikčiukas smile.gif o dar per asos.com siunčiausi ant akcijos užtaikius bigsmile.gif
Atsakyti
Paliksiu TEIGIAMĄ 4u.gif atsiliepimą apie priklijuojamas blakstienas kuoksteliais PIRMĄ KARTĄ. Skaičiau skaičiau Jūsų temą ir nusipirkau Ardel blakstienas kuošksteliais ir Ardel klijus. SUPER nesitikėjau,kad taip lengva bus. Blakstienos labai geros, klijai taipogi, prisiklijavus ir labai lengvai iš pirmo karto jau nešioju savaitę laiko, žinoma nedažau tušu, nes to paprasčiausiai nereikia. Buvau kažkada prisiauginus, efektas tas pats tik daug pigiau. O kainos tokios: Blakstienos 18 lt + klijai 15 lt. Klijų užteks laaabai ilgam, kelioms pakuotėms tikrai. Manau vienos pakuotės su 56 kuokšteliais, jei klijuojam per visą ilgį užtenka 3 kartams, na dar mėginsiu išsaugoti tas priklijuotas ir kai iškris mėginsiu panaudoti dar kartą smile.gif Tik įdomu merginos kuo galima jas nuimti esant reikalui, kad neplėšti per prievartą? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Harmonija1983: 12 balandžio 2012 - 14:48
Sveikos, noriu prisiklijuoti blakstienas salone. Bet girdėjau visokių atsiliepimų, aišku ir tokių, kad susilpnėja blakstienos, lūžinėja paskui ir pan.

Pasidalinkite patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy33: 12 balandžio 2012 - 14:52