o kur butu galima kliju geresniu isisgyti,nes tie,kur prie blakstienu buna pakuoteje,labai prasti
QUOTE(Mis berry @ 2011 12 12, 17:34)
super operacija bus kartojama
Taip ir matau ta vaizda, kai geriu sampana ir šnai blakstienu kuokstas i taure
QUOTE(amber123 @ 2011 12 12, 16:16)
Arteja sventes.. pats laikas klijuotis blakstienas.. turiu jas.. bet bijau ar dar kad susiduret su sita fobija.. neprisiruosiu niekaip pabandyt buvau viena aki prisiklijavus, bet greit nusilupau.. keistai jautes, ir pabijojau, kad neatliptu man vakarelio metu
as syki tokias klijavausi:
tik pries tai sukarpiau jas po 2-3 plaukelius, ir atitinkamai pagal ilgi , priklijavau po kuoksteli tiek, kiek man atrode grazu. atrode labai naturaliai, darysiu dar karta tikrai. pabandyk, verta.
P.S. sioje nuotraukoje ne tokios, kokias as klijavau, istisines mano buvo.
As turejau priaugintas blakstienas,deja man ne itin kokybiskai priklijavo,nes plaukeliai sulipdavo i kuostusir likdavo tarpai... issukuoti buvo neimanoma... ypac praejus savaitei
Be to ir alergizuodavo man jos...atsikeli su raudonom,akim...taip nieztejo vokus...o ir pasikasyti negali
Kai nusiemiau puse blakstienu neliko...
Man asmeniskai geriau geras tusas.. bet nepabandes nesuzinosi
Be to ir alergizuodavo man jos...atsikeli su raudonom,akim...taip nieztejo vokus...o ir pasikasyti negali
Kai nusiemiau puse blakstienu neliko...
Man asmeniskai geriau geras tusas.. bet nepabandes nesuzinosi
QUOTE(Austejos*Mamyte @ 2011 12 13, 02:49)
.....
tai mes cia nepriauginame, o paprasciausiai prilipdome, vienam vakarui.
QUOTE(andorinha @ 2011 12 13, 00:17)
as syki tokias klijavausi:
jo jo , labai gerai mazom atkarpelem susikarpyt ir klijuot.. ir daug patogiau ir naturaliau manau..
As va ka tik buvau uzsiklijavus, tai beveik puse nukirpau.. tai gavos beveik nuo puse ir labiau i sona klijavau.. tiksliau gavos toks vaizdas.. tai super.. graziau mano akims nei per visa.. tik kad labai lengvai atsiklijavo.. mano klijai irgi sitos firmos.. ar jie uzdziuna kada ant akie ar ne?
QUOTE(amber123 @ 2011 12 13, 19:26)
as irgi siais klijais klijavau, man gerai laike. drauge su priklijuotom blakstienom miegoti ejo, jai 2d atlaike. gal vokietijoje parduodamu kokybe geresne
QUOTE(andorinha @ 2011 12 13, 20:58)
as irgi siais klijais klijavau, man gerai laike. drauge su priklijuotom blakstienom miegoti ejo, jai 2d atlaike. gal vokietijoje parduodamu kokybe geresne
pas mane firma ta, bet tutele kita.. su sepeteliu tepas, ir patys klijai tokios neonines spalvos sakyciau atskirai pirkau.. visokiu ju buna matyt
Prieš klijuojant savas reikia padažyti
Laukiu geresnių klijų, nes su tais, kurie buvo prie blakstienų, visai nesilaiko...
Laukiu geresnių klijų, nes su tais, kurie buvo prie blakstienų, visai nesilaiko...
o as nedazau blakstienu pries klijuodama, kai uzklijuoju ir gerai klijai isziuna, tik tada pasidazau tusu
Gal kitos dar kitaip daro?
Gal kitos dar kitaip daro?
O kaip po to nuimat jas?
Gundausi nusipirkti, bet kaži ar man išeis pačiai prisiklijuoti
Gundausi nusipirkti, bet kaži ar man išeis pačiai prisiklijuoti