Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(Prila @ 2011 08 04, 22:22)
Stai sios firmos, kuokstelines blaksgtienas.
Ir klijus naudojau kurie buvo ipakavime. Tiesa, butina palaukti 30 s  kol taps lipnus ir tik tada priglausti prie savu blakstienu. Neislaukus...tikrai atrodo, kad visai nelimpa  schmoll.gif

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif o kiek kainavo sis malonumas? beja kažkur skaičiau, jog butinai reikia blakstienas nakčiai nusiimti, nes kitaip akiu uzžegima galima gauti g.gif įdomu kiek tiesos tame g.gif as visgi norėčiau, jog nors viena naktį islaikytų ir dar ryte pasidžiaugti galėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaimi @ 2011 08 04, 23:09)
Labai ačiū už atsakymą 4u.gif  o kiek kainavo sis malonumas? beja kažkur skaičiau, jog butinai reikia blakstienas nakčiai nusiimti, nes kitaip akiu uzžegima galima gauti g.gif  įdomu kiek tiesos tame g.gif as visgi norėčiau, jog nors viena naktį islaikytų ir dar ryte pasidžiaugti galėčiau 4u.gif

Pakuotes kaina apie 25 Lt ( yra ivairaus ilgio blakstienu kuoksteliai + klijai + nuemejas)
Jei neklystu raso kad laikosi iki 2 sav..... O del nuemimo kas vakara.... g.gif nezinau..gal kitos pakomentuos....
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 08 04, 22:56)
Pakuotes kaina apie 25 Lt ( yra ivairaus ilgio blakstienu kuoksteliai + klijai + nuemejas)
Jei neklystu raso kad laikosi iki 2 sav..... O del nuemimo kas vakara....  g.gif nezinau..gal kitos pakomentuos....

O kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 08 04, 22:56)
Jei neklystu raso kad laikosi iki 2 sav..... O del nuemimo kas vakara....  g.gif nezinau..gal kitos pakomentuos....

Na, kad dvi savaites nesilaiko tai tikrai 4u.gif duokdie 4 dienas jeigu gyvensite iprasta gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 09 30, 13:55)
Na, kad dvi savaites nesilaiko tai tikrai  4u.gif duokdie 4 dienas jeigu gyvensite iprasta gyvenima  4u.gif

Jei gerai prisiklijuoji kuokštelius,laiko ilgiau nei 4 dienas smile.gif pirmus tris kartus kol mokiausi klijuotis laikydavo po 4 dienas,o dabar jeigu labai norėčiau ir dvi sav išvaikščiočiau, bet po 7-8 dienų duodu akims kelias dienas poilsio ir tada vėl klijuoju, beja kuokštelius perku po berods 12,90 lt smile.gif 4u.gif ir jie tikrai geresni už tuos brangius ax.gif
Atsakyti
Norėjau pasidomėti, kaip kuokšteliai laiko dvi savaites-naudojant akių makiažą ir valiklius ar ne? Nes man asmeniškai, kad ir gerai prisiklijavus-nusiima. Bet aš ir nesiekiu kol kas ilgalaikio rezultato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2011 11 02, 16:19)
Norėjau pasidomėti, kaip kuokšteliai laiko dvi savaites-naudojant akių makiažą ir valiklius ar ne? Nes man asmeniškai, kad ir gerai prisiklijavus-nusiima. Bet aš ir nesiekiu kol kas ilgalaikio rezultato smile.gif

Taip,makiažą nusivalau, dažniausiai valau su servetėlėm skirtom valyti makiažui. ir blakstienas dar kartais padažau su tušu, tik jų jau nenuvalinėju, ir nenubyra ten niekas smile.gif Akių valiklių ir pienelių ties blakstienom vengiu, geriausiai man tinka servetėlės,atsargiai nusivalau akis ir laiko puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Neseku temos,bet labai noreciau suzinoti ar yra normaliu blakstuciu pvz.,droge ar eurokose g.gif jei taip tai kokias pirkti ir ar galima naudoti su prie ju esanciais klijais ar geriau kokius kitus isigyti?Aciu jei kuri atsakysite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mis berry: 05 lapkričio 2011 - 17:23
QUOTE(Evuška @ 2011 11 02, 17:22)
Taip,makiažą nusivalau, dažniausiai valau su servetėlėm skirtom valyti makiažui. ir blakstienas dar kartais padažau su tušu, tik jų jau nenuvalinėju, ir nenubyra ten niekas smile.gif Akių valiklių ir pienelių ties blakstienom vengiu, geriausiai man tinka servetėlės,atsargiai nusivalau akis ir laiko puikiausiai smile.gif

o tai jus tas 4 dienas taip ir nenusivalot tuso?? nesuprantu kaip gali nebyreti ant paakiu tas tusas..
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2011 11 05, 19:58)
o tai jus tas 4 dienas taip ir nenusivalot tuso?? nesuprantu kaip gali nebyreti ant paakiu tas tusas..

nusivalau tik nuo apatinių blakstienų, nuo priklijuotų blakstienų nebyra tikrai smile.gif nevalau tušo smile.gif
Atsakyti
Arteja sventes.. pats laikas klijuotis blakstienas.. turiu jas.. bet bijau blink.gif ar dar kad susiduret su sita fobija.. neprisiruosiu niekaip pabandyt biggrin.gif buvau viena aki prisiklijavus, bet greit nusilupau.. keistai jautes, ir pabijojau, kad neatliptu man vakarelio metu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 12, 17:16)
Arteja sventes.. pats laikas klijuotis blakstienas.. turiu jas.. bet bijau  blink.gif ar dar kad susiduret su sita fobija.. neprisiruosiu niekaip pabandyt  biggrin.gif buvau viena aki prisiklijavus, bet greit nusilupau.. keistai jautes, ir pabijojau, kad neatliptu man vakarelio metu  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif pries pora dienu lygiai ta pati jausma isgyvenau ir vis ziurejau i veidrodi ar dar nenukrito lotuliukas.gif doh.gif Klijavau Eylure kuokstelius,Eurokose kazkur apie 25 lt kainuoja.Klijus naudojau tuos kurie buvo dezuteje..puikiai atlaike thumbup.gif operacija bus kartojama lotuliukas.gif
Atsakyti