kai klijavau prie savu blakstienu, tai kai nulupt reikejo tai ir savu nuplesdavo keleta, kai klijavau truputuka virs ju prie odos viskos buvo ok
isbandziau siandien prisiklijuoti kuokstelius na nera taip jau sunku, tiek kad tie klijai nelimpa taip kaip noretusi bet pavyko
Idomu tik kiek laikysis gal kai pries miega akeles valysiu nebeliks
Idomu tik kiek laikysis gal kai pries miega akeles valysiu nebeliks
Sakykit, o jūs kai prisiklijuojate nejaučiate diskomforto su jomis? Aš pora dienų pabandžiau prisiklijuoti, bet po 5 min nusiimdavau... labai nepatiko tas jausmas, kad aš jas matau ir tas pats su tankesnėmis ir su retesnėmis, o gal per ilgos bet trumpų irgi nesinori. Gal tiesiog reikia pakentėti, o vėliau akys įpranta?
Ačiū už atsakymus
Ačiū už atsakymus
as jau 3 sykius pati buvau prisidejus kuokstelius, tai man visa vakara puikiai atlaiko, einant miegot labai lengvai nuemu, jokios savos nenusipesa. Per vestuves buvau prisiklijavus salone istisines, tai ziauuuriai buvo nepatogu, klijavo ji ten klijavo, o jos nesilaike, akis griauze, gryzus namo ziuriu,kad viena pusiau atsiklijavus tai nusiemiau ir aisku teko paciai persidaryti makiaza.
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 07 27, 13:02)
as tai vis bandau klijuot, bet ne vieni klijai man kaip pusvalandzio nelaiko
As priklijavau su klijais buvusiais dezuteje ir dvi naktis jau ismiegojau - nenukrito. Vakare butinai nuvalau makijaza. Tiesa pirma nakti viena nenukrito, o apluzinejo. Gal tai susije su eitin didele blakstienyciu kokybe, o gal gerokai apgnaibiau pincetu kol uzklijavau ppirmasyk.
QUOTE(sume @ 2011 07 27, 21:06)
Sakykit, o jūs kai prisiklijuojate nejaučiate diskomforto su jomis?
Man kartais yra toks jausmas kad matau... Klijavau pacias trumpiausias, bet ir tos man perilgos cia aisku priklauso nuo savu blakstienu, nuo akies formos....
Bet dabe iskart gavau komplimenta "kokios siandien grazios tavo blakstienos" , bet kad prilipinta visai neitare
Tiesa, klijavau tik po 3 kuokstelius kampukuose
O ka daryt pvz, jei mano vokas siauras/mazas ir jei klijuociau istisines jauciu pradzioj voko tas blakstienu pravedimas gautusi ciut ne per visa voka jei suprantat ka noriu pasakyt.. neina jo kaip paplonint... jie visi vienodu dydziu?
QUOTE(amber123 @ 2011 07 28, 20:00)
O ka daryt pvz, jei mano vokas siauras/mazas ir jei klijuociau istisines jauciu pradzioj voko tas blakstienu pravedimas gautusi ciut ne per visa voka jei suprantat ka noriu pasakyt.. neina jo kaip paplonint... jie visi vienodu dydziu?
galite patrumpinti ta prasme pamatuoy kiek reik ir nukirpti kad butu trumpesne juostele
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 07 28, 22:08)
galite patrumpinti ta prasme pamatuoy kiek reik ir nukirpti kad butu trumpesne juostele
Gera mintis
QUOTE(Prila @ 2011 07 26, 22:35)
... Idomu tik kiek laikysis gal kai pries miega akeles valysiu nebeliks
dar tebesilaiko
Prila o kokias Jūs pirkote blakstienas?
QUOTE(veterane @ 2011 05 27, 20:52)
QUOTE(Vaimi @ 2011 08 04, 17:53)
Prila o kokias Jūs pirkote blakstienas?
Stai sios firmos, kuokstelines blaksgtienas.
Ir klijus naudojau kurie buvo ipakavime. Tiesa, butina palaukti 30 s kol taps lipnus ir tik tada priglausti prie savu blakstienu. Neislaukus...tikrai atrodo, kad visai nelimpa