Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

QUOTE(viliuosi @ 2011 06 12, 12:16)
Laba diena. Pasidalinkit patirtimi, kur dažniausiai perkate kuokštines blakstienas? Ir klijus taip pat. Ačiū  4u.gif

Blakstienas ir kuokštelius perkame ebay, nes kokybė lenkia kainą, o klijus Duo iš INGLOT (čia pigiausiai kainuoja jie) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 06 12, 11:16)
Laba diena. Pasidalinkit patirtimi, kur dažniausiai perkate kuokštines blakstienas? Ir klijus taip pat. Ačiū  4u.gif

nagavitoj mirksiukas.gif čia Kaune, bet man rods ir kituose miestuose yra mirksiukas.gif Paskutinį kart pirkau Ardel blakstienas sumokėjau apie 20Lt, manau visai gera kaina g.gif
Atsakyti
Ačiū, kas nepatingėjo atsakyti 4u.gif Pribrendo noras ir man jas pabandyti ax.gif Rytoj eisiu ieškoti kur nusipirkti ir bandysiu kas gausis. Kažkaip bijau, kad sunku man bus jas prisidėti. Bet gal kažkaip doh.gif
Atsakyti
as turiu nusipirkusi artdeco kuoksteliais,guli jos pas mane jau gal metai laiko daugiau,kas kazkiek laiko pasiemu po kuoksteli ir bandau prisiklijuoti,bet nesigauna nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2011 06 12, 13:41)
Ačiū, kas nepatingėjo atsakyti  4u.gif  Pribrendo noras ir man jas pabandyti  ax.gif  Rytoj eisiu ieškoti kur nusipirkti ir bandysiu kas gausis. Kažkaip bijau, kad sunku man bus jas prisidėti. Bet gal kažkaip  doh.gif

tikrai labai lengva, kažkas jau buvo įdėjęs filmuką, bet aš pakartosiu visoms pradedančioms blakstienų klijavimas Man labai padėjo wub.gif
Atsakyti
noriu baliuskai prisiklijuoti balkstienas, bet nzn kurios graziau ziurisi, kuoksteliais ar istisines. gal kas galetu pavyzdziu mestelti bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Mergina rašė, kad naudojo Revlon priklijuojamas blakstienas. Manau labai natūraliai ir dailiai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 06 22, 21:00)

Mergina rašė, kad naudojo Revlon priklijuojamas blakstienas. Manau labai natūraliai ir dailiai atrodo smile.gif

o kur ju rasti pirkti?, nes noriu nusipirkti istisines, bet kad nebutu ilgos labai
Atsakyti
Na ką gi, pabandžiau ir aš užsidėti kuokštelius. Nėra taip jau sunku. Aišku vien akį lenviau, kitą sunkiau buvo gražiai prisidėti. Bet visgi man ir trumpi dar atrodo per ilgi kuokšteliai doh.gif Nepratusi pri tokių aš doh.gif Be šventei kokiai tai gal ir nieko.
Atsakyti
O man dbr toks klausimas iškilo (tiksliau keli hihihi.gif ) 4u.gif :
1. jūs užsisakinėjat/perkat tas blakstienas skirtingų ilgių ar tik vieno? g.gif
2. Ir ar tos ardell medium blakstienos labai ilgos?
Ebay mačiau starter's kit: su vidutinėm, trumpom, ilgom blakstienom, plius klijai, nuėmėjas ir pincetas, bet 17 dolerių, tai net nežinau ar verta sakytis, ar ne, nėra man čia pirmo būtinumo daiktas, šiaip pažaidimui keliems vakarėliams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8 p.m.: 26 birželio 2011 - 10:17
QUOTE(žvarba @ 2011 06 12, 16:46)
tikrai labai lengva, kažkas jau buvo įdėjęs filmuką, bet aš pakartosiu visoms pradedančioms blakstienų klijavimas Man labai padėjo wub.gif

Ar teisingai supratau, kad kuoksteliai klijuojami ant savu blakstienu, o ne ant odos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 07 25, 23:29)
Ar teisingai supratau, kad kuoksteliai klijuojami ant savu blakstienu, o ne ant odos?  ax.gif

tikrai taip wink.gif
Atsakyti