Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojamos blakstienos

mamkos patarkit kur Kaune rasti šių klijų???
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2011 05 07, 22:00)
išbandžiau artdeco kuokštelus nr2, klijai irgi artdeco.

Gal kas galite pasakyti kiek kainuoja Artdeco blakstienos ir klijukai joms? Dar nei karto neteko jų naudoti, bet norisi išbandyti ir dar proga nusimato blush2.gif
Atsakyti
dar syki bandau priklijuojamas blakstienas, istisiniu prisiklijuoti neisejo, tai dabar nusipirkau kuoksteliais is artdeco. klijus turiu siuos tik juodus
user posted image

nzn, bet man neprisiklijavo, bandziau kelis kartus, ir palaukiau biski uztepus kliju, tai uzdejus visai nesilaiko, ryt nusipirksiu artdeco klijus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 27 gegužės 2011 - 18:52
QUOTE(veterane @ 2011 05 27, 18:52)
dar syki bandau priklijuojamas blakstienas, istisiniu prisiklijuoti neisejo, tai dabar nusipirkau kuoksteliais is artdeco. klijus turiu siuos  tik juodus
user posted image

nzn, bet man neprisiklijavo, bandziau kelis kartus, ir palaukiau biski uztepus kliju, tai uzdejus visai nesilaiko, ryt nusipirksiu artdeco klijus  unsure.gif

ardel klijai laiko mirtinai, nuimti be spec nuėmėjo- nėr šansų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 05 27, 22:14)
ardel klijai laiko mirtinai, nuimti be spec nuėmėjo- nėr šansų lotuliukas.gif

man, kad puse nakties atlaikytu biggrin.gif o klijuoti reikia ant jau padazytu blakstienu?
ir kur tu kliju rasti?
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 05 27, 20:21)
man, kad puse nakties atlaikytu  biggrin.gif  o klijuoti reikia ant jau padazytu blakstienu?
ir kur tu kliju rasti?

jezau, nežinodama prisiklijavau, reik nuimti- basta- nenusiema cool.gif unsure.gif važiavau į nagavitą pirkti tirpiklio... ten pat ir klijų yra.. 4u.gif
Atsakyti
prisiklijavau siaip ne taip vakar, kairia aki greitai labai, su desine teko pavargti kol isejo tiesiai uzdeti. Dejaus artdeco pacias trumpiausias, tai man jos tikrai atrode ilgos ir jau ilgesniu nenoreciau. Parejus namo labai lengvai nusiemiau blakstienas. Kita syki gal geriau seksis rolleyes.gif
Atsakyti
Apie kokius Artdeco klijus kalbate? Aš turiu šiuos (alia ilgalaikius), tai visiškai nelaiko jie schmoll.gif 36lt kaip į balą išmesti... verysad.gif user posted image
Atsakyti
Priklijuojamas blakstienas naudoju kiekviena savaigali, kartais ir paprasta diena, jei reikia. Klijus naudoju tuos, kurie buna pakuoteje, kelis kartus buvo labai prasti pasitaike, tai nebeperku, bet seip viskas gerai limpa. Kitos panos kartais sako, kad nepatogu su netikrom blakstienos, bet man viskas tvarkoje, per 15 minuciu akys labai lengvai pripranta prie ju. O be to kiekviena diena galima rinktis vis skirtingas - su plunksnomis, blizguciais, super ilgas ar naturalias smile.gif Ziema buvau labai pamegusi 'Snow Queen' blakstienas - su baltomis snaigutemis ant ju, atrode tikrai graziai smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš jas užsiklijuoti (pirmą kartą gyvenime) - pavyko sakyčiau kaip pirmam kartui net labai gerai. Klijavau išilgines, labai bijojau ar pavyks, žiūrėjau daug filmukų kaip tai padaryti, bet atrodė baisiau nei yra iš tikrųjų. Manau po kelių kartų pavyks puikiai bigsmile.gif Akims nepatinka jos, bet tikiuosi vėliau bus geresnis jausmas, pripras.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2011 02 03, 09:43)
Ar palaukėte kol užtepti klijai pasidarys tokie lipnūs ir tąsūs? Šis momentas labai svarbus. Kuokšteliams aš naudoju tokius irgi iš EUROKOS "eylure Superfix", tai šie kuokšteliams geriau tinka, nei tarkim kokie "DUO adhesive", kurie idealūs vientisoms blakstienoms smile.gif
Va kaip atrodo tie klijai, tik pas mane juodi, o ne balti.
user posted image

Aha, sitie super thumbup.gif , tik man minusas kad kokias 15 min nuo uzsiklijavimo lyg grauzia ir persti akis doh.gif , nors kliente nei viena nesiskunde, cia gal mano jautrokos akys doh.gif
Atsakyti
Laba diena. Pasidalinkit patirtimi, kur dažniausiai perkate kuokštines blakstienas? Ir klijus taip pat. Ačiū 4u.gif
Atsakyti