Maciau droge viena pora blakstienu kainuoja apie 25lt, tai kazin cia jos vienkartines ar daugkartines
Noriu pries rugseji prisiklijuoti skaiciau kad geriau kuoksteleis pirkti gal kas patars kur galima ir uz kiek normalu rinkinuka nusipirkti kad laikytu
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 31, 00:26)
Noriu pries rugseji prisiklijuoti skaiciau kad geriau kuoksteleis pirkti gal kas patars kur galima ir uz kiek normalu rinkinuka nusipirkti kad laikytu
maciau tam paciam droge europoj. ARTDECO blakstieneles apie 40lt.
pati nesu bandziusi bet gyre,svarbiausia kad kazkas tau moketu jas uzklijuot,nes pati vargu ar sugebesi o gal... na nezinau
Neseniai teko dalyvauti vestuvese, tai sumaniau ir as prisiklijuoti. Blakstienas pirkau droge, mokejau apie 16Lt. Na prisiklijavau jas tai labai sunkiai, vargau ilgai ir nuobodziai, bet siaip netaip pavyko Kita karta pirkciau arba brangesnes arba eiciau i salona kad uzklijuotu
As blakstienas klijuoju kas kart eidama i kluba ir pan ,viena kart pabandziau ir negaliu sustot .uzklijuoja tai drauge visada,ir gan paprastai.bet veidas iskart pasikeicia.. o jau nuotraukose kaip fainiai iseinu ,gaila tik ,kad vienam vakarui tik tai..
As ja pripratau klijuotis, blakstienos tikrai atrodo tankesnes , o pasidazius neatskirsi, kad priklijuotos. Su kuoksteliais man abai daug problemu, puse ju pametu, kol pavyksta uzsiklijuoti, tai geriausiai pilnas naudoju
Issirove su nuosavom. Klijuosiuos tik extra atvejais....
as klijavausi naujiems metams...issilaike pora dienu tikrai paskui jau su silta vandeniu bandziau nuklijuoti kai uzdedi klijus ant dirbtiniu blakstienu reik palaukt bent 30 sekundziu jog klijai kaip guma biski taptu.. seip per youtube yra daug issamiu video kaip jas uzsiklijuoti
Tai ar gerai supratau: jei klijuot kuokšteliais, tai geriau ant jau padažytų blakstienų, o jei ištisinę juostelę - tai dažyti jau užklijavus?
QUOTE(Teri @ 2009 09 06, 01:59)
As blakstienas klijuoju kas kart eidama i kluba ir pan ,viena kart pabandziau ir negaliu sustot .uzklijuoja tai drauge visada,ir gan paprastai.bet veidas iskart pasikeicia.. o jau nuotraukose kaip fainiai iseinu ,gaila tik ,kad vienam vakarui tik tai..
QUOTE(Tina-bird @ 2009 09 09, 14:34)
As ja pripratau klijuotis, blakstienos tikrai atrodo tankesnes , o pasidazius neatskirsi, kad priklijuotos. Su kuoksteliais man abai daug problemu, puse ju pametu, kol pavyksta uzsiklijuoti, tai geriausiai pilnas naudoju
Kur perkate blakstienas, kokia kaina? Antra karta ju nebegalima panaudoti?
QUOTE(Mazea @ 2009 04 16, 13:29)
vava as irgi nusipirkau blakstienas galvojau per naujus prisiklijuoti. ir velniava ziuriu kad man jos nesilaiko tik krenta ir krenta jau net mano akys galvojau sulips nuo tu kliju gal kas pasiulys koki lengva buda jas uzsilipdyt?
prisiklijuot nera sunku,bet geriau jai kas kitas (drauge) klijuotu. paimk blakstiena uz plaukeliu,klijus tepk nuo vidurio i viena krasta ir paskui nuo vid i kita krasta.dek ant blakstienu vidinio kampo,prie pat voko.ir pirstu po truputi lengvai spausdama eik iki isorinio krasto. bet pirma pamatuo ar jos tau neperilgos.jai perilgos jas reik nukirpti po kelis plaukeliu is abieju krastu(bet jei tai demi... blakstienos, jos kerpamos tik is vidaus).