Ant savu blakstienu tai man kliju neliko, nors ir klijavau pusiau ant voko pusiau ant blakstienu. Nuiminejau paprastu toniku vandens pagrindu. Bet va nuo dirbtiniu blakstienu tai grynas vargas nukrapstyt tuos klijus, bet gal del to kad kuoksteliai ir uzsiknisimas po viena gramdyt, kai net suciuopt sunku, beje pries valant klijus pamirkiau truputi vandenyje, lengviau nusieme.
Kazkaip stebiuosi kad atlaike blakstienos visa naujametini vakara iki paryciu, nei vienas kuokstelis nenukrito, nes paskui nusieme tai ziauriai lengvai, uzdejau dregna vata ant akies ir nuemiau su visom blakstienom po keleto sekundziu.
O MAN TAI TIKRAS VARGAS BUVO NUIMTI TUOS KLIJUS,,,,NES NESUMASTAU KODEL NORS BLAKSTIENOS BUVO VISISKAI NEDAZYTOS ,,AR GALI BUTI TAM PRIEZASTIS
Gal cia nuo kliju priklauso, arba gal daugokai uztepei, kai as pirma karta klijavausi tai vienoj vietoj padauginau kliju, tai prie pacio voko buvo gana stipriai prilipe, vos atlupau (bet tada ir pabuvau su blakstienom tik pora val), bet ir tai klijai atlupus liko ne ant voko o ant dirbtiniu blakstienu, o ant mano blakstienu is vis nieko neliko. As Artdeco klijus naudojau.
Įsigijau ir aš blakstienas priklijuojamas, nes ant priauginamų gaila pinigėlių, o dar korekcijos.. Taigi, iš EUROKOS paėmiau paskutinius WIMP'RS klijus ir WIMP'RS blakstienų kuokštelius, vienoje pakuotėje ilgos, vidutinės ir trumpos yra. Bandžiau klijuotis, vienos geriau prilipo, kitos prasčiau, bet bijau kad išėjus į lauką jas vėjas nupūs Jei nepajausiu tai vaikščiosiu kaip kokia nuopeša Nežinau, kai suspaudžiau priklijuotą kuokštelį tarp pirštų, tai ir liko rankose, o nei truktelėjau nei ką... Gal kas turi atsiliepimų apie šiuos klijukus ir kuokštelius?
QUOTE(Vaitaitau @ 2011 02 02, 23:03)
Įsigijau ir aš blakstienas priklijuojamas, nes ant priauginamų gaila pinigėlių, o dar korekcijos.. Taigi, iš EUROKOS paėmiau paskutinius WIMP'RS klijus ir WIMP'RS blakstienų kuokštelius, vienoje pakuotėje ilgos, vidutinės ir trumpos yra. Bandžiau klijuotis, vienos geriau prilipo, kitos prasčiau, bet bijau kad išėjus į lauką jas vėjas nupūs Jei nepajausiu tai vaikščiosiu kaip kokia nuopeša Nežinau, kai suspaudžiau priklijuotą kuokštelį tarp pirštų, tai ir liko rankose, o nei truktelėjau nei ką... Gal kas turi atsiliepimų apie šiuos klijukus ir kuokštelius?
Ar palaukėte kol užtepti klijai pasidarys tokie lipnūs ir tąsūs? Šis momentas labai svarbus. Kuokšteliams aš naudoju tokius irgi iš EUROKOS "eylure Superfix", tai šie kuokšteliams geriau tinka, nei tarkim kokie "DUO adhesive", kurie idealūs vientisoms blakstienoms
Va kaip atrodo tie klijai, tik pas mane juodi, o ne balti.
Vakar nusipirkau Eylure blakstienų kuokštelius. Brangoki, bet pridėti labai geri klijai (tie patys, kurių foto įdėjo Povila$) ir dar nuėmėjas. Visada bijojau aš tų kuokštelių, bandžius tik vientisas, nu bet reikėjo išmėgint ir šituos juk. Tai iš pirmo kaerto užsidėjau ir jokių problemų neatsirado.
QUOTE(Povila$ @ 2011 02 03, 10:43)
Nepalaukiau. Praktikavaus pora dienų, kaip jas normaliai prilipdyt, tai rezultatu patenkinta. Porą kuokštelių ant vienos akies klijuoju, tai nei per daug nei per mažai. Blakstienos daug tankesnės ir ilgesnės atrodo, ir kas svarbiausia niekas net nepastebėjo, kad prisidėjau dirbtines. Užtat vaikinas sakė, vaje kažkokia išgražėjus tu man.
Beje, ačiū už klijų rekomendaciją reikės išbandyti.
sveikos
na as irgi esu bandzius prisiklijuoti dirbtines blakstienas, taciau man nepavyko. Dabar progoms klijuojuosi kuokstelius ir tikrai labai patinka. Atrodo naturaliai, bet efektingai naudoju Artdeco kuokstelius 2 nr. medium black. turejau ir 1 nr., bet jie gan trumpi, man 2 nr. daug graziau atrodo klijus naudoju taip pat Artdeco ,,adeshive for lashes and sparklers", gerai laiko, bet nusivalyti nera sudetinga, valau paprastu makiazo valikliu
na as irgi esu bandzius prisiklijuoti dirbtines blakstienas, taciau man nepavyko. Dabar progoms klijuojuosi kuokstelius ir tikrai labai patinka. Atrodo naturaliai, bet efektingai naudoju Artdeco kuokstelius 2 nr. medium black. turejau ir 1 nr., bet jie gan trumpi, man 2 nr. daug graziau atrodo klijus naudoju taip pat Artdeco ,,adeshive for lashes and sparklers", gerai laiko, bet nusivalyti nera sudetinga, valau paprastu makiazo valikliu
Na aš nusipirkau priklijuojamus kuokštelius iš essence naujos kolekcijos black and white,kadangi tai mano pirmieji kuokšteliai tai maniau kad tikrai nesusitvarkysiu,nu bet ką jūs galvojat,susitvarkiau ir labai greitai visi gyrė kad gražios blakstienos šiandien pas mane
Gal kas galėtų pagelbėti ir patarti kaip išvalyti blakstienų klijus iš juodų kelnių ??? Klijų nebepamenu pavadinimo tikslaus , jie buvo skaidrūs pati kliente buvo atsinešusi, tik pamenu kad buvo skaidrūs, net nepastebėjau kad užtiško, įmečiau į skalbimo mašina tai neišplovė, taip gaila būtų jei nebegalėčiau dėvėti savo mėgstamų kelnių Atsiprašau jei nelabai į temą, bet manau, kad pravartu žinoti atsitikus šitaip, būčiau labai dėkinga už atsakymus
QUOTE(vaiduokliukas @ 2011 02 21, 12:11)
Gal kas galėtų pagelbėti ir patarti kaip išvalyti blakstienų klijus iš juodų kelnių ??? Klijų nebepamenu pavadinimo tikslaus , jie buvo skaidrūs pati kliente buvo atsinešusi, tik pamenu kad buvo skaidrūs, net nepastebėjau kad užtiško, įmečiau į skalbimo mašina tai neišplovė, taip gaila būtų jei nebegalėčiau dėvėti savo mėgstamų kelnių Atsiprašau jei nelabai į temą, bet manau, kad pravartu žinoti atsitikus šitaip, būčiau labai dėkinga už atsakymus
bandyk su spiritu jokiu budu acetono nenaudok nes spalva išvalgys , o su spiritu bičiu piki valiau tai spalvos nenuėda, gal išsivalys
išbandžiau artdeco kuokštelus nr2, klijai irgi artdeco.
tikrai nėra kažkas ypatingai sudėtingo, nesuprantu, kas ten kitom taip neišėjo.
svarbiausia, kad atrodo natūraliai!
tiesa, tik kampučiuose dėjau kuokštelius kokie yra, link vidinio akies kampo juo patrumpinau šiek tiek, nors jei jau labai ypatinga proga, galima būtų gal ir netrumpint.
žodžiu, esu labai patenkinta!
tikrai nėra kažkas ypatingai sudėtingo, nesuprantu, kas ten kitom taip neišėjo.
svarbiausia, kad atrodo natūraliai!
tiesa, tik kampučiuose dėjau kuokštelius kokie yra, link vidinio akies kampo juo patrumpinau šiek tiek, nors jei jau labai ypatinga proga, galima būtų gal ir netrumpint.
žodžiu, esu labai patenkinta!